Концерти

• 114 166
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Толкова пъти ми блокира и каза, че билетите ми вече не са свободни, че вече не знам къде точно купих.  0

# 586
Скрит текст:
С триста и три зора успях да поръчам, получих мейл веднага. Пробвах n-пъти и все ме изхвърляше и от Мозила, и от телефона. Като  смених браузерите - /Хром/, чудото стана. Честно, по някое време вече ми се отщя. Само очакването да видя грейналите очи на децата ме държеше до края Laughing
Понеже планирам това да са им коледните подаръци, имате ли идея как да направя подобие на билет, който да подаря? Освен да принтна картинката, която е в мейла....
Нещо такова.

Аз съм подарявала така, само че нарисувани от мен, защото оригиналните не бяха пристигнали за Коледа. Simple Smile

Този хаос ми напомня за истерията с билетите за Колдплей. 4 дати, 250 000 билета, кодове за 2 предпродажби, борба в официалната продажба, двама души от по две устройства и пак не успяхме да купим билети. Cold Sweat Не бях участвала в такава простотия.

# 587
  • Sofia
Мда, за Колплей беше подобно. Следях успоредно Гърция, Букурещ и Будапеща, успях да взема за третата.

Съобщение от организаторите:
Здравейте,
Около 30% от билетите за събитието са изкупени. Билетите продължават да бъдат на разположение и клиенти се допускат автоматично на равни интервали.

Опашката, с която всички се срещате, гарантира конкретен брой потребители, които да бъдат допускани до продажбите, за да се осигури пълна работоспособност на банковите терминали.

Метриките, визуализирани от опашката, се променят на база средното време, което е отнело на всички потребители досега да завършат покупката си, което може да доведе до известно объркване в тълкуването на цифрите.

Колегите от Ticket Station Bulgaria са наясно с възникналите предизвикателства и работят активно за минимизиране на възможните казуси. Колегите отговарят на въпроси на телефони +359887117741, +359887117774, +359887117764, +359883288053, но в момента времето за изчакване може да е по-дълго и препоръчваме комуникация по мейл на es@ticketstation.bg.

Ние също ще се постараем да отговорим на всички постъпили запитвания възможно най-скоро.

# 588
Прешъс, много благодаря за идеята! Супер е, ще я използвам определено! Hug

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 14:50 от Pали

# 589
От толкова секюрити , за 4+ часа покъсани нерви на десетки хиляди хора, продали само 30% от билетите. Наистина са идиоти.

# 590
  • софия
Смятам, че нещата са се омазали тотално и никой не знае какви билети е "купил". Няма да се учудя само тези, които имате потвърждение на мейла, да имате билети, а ние - без потвърждение, да ходим на нови опашки 😂 Мисля, че ще ги пропусна, че ми се отщя всичко. А и като им знам организацията и мизерията на стадиона ...

Същите идиоти не можаха да продадат билетите за концерта на Луи Томлисън, изтеглиха сцената до средата на терена и разпратиха по тяхно усмотрение хора от сектори, в които имаше продадени билети. Ние сменихме билети от 140 лв. за такива от 100. Познайте дали върнаха разликата.

# 591
И мен много ме е яд за Колдплей, не успях да купя. Двамата с ММ висяхме на няколко опашки - за Будапеща, Атина и Виена. За Будапеща стигахме няколко пъти до избор на места, избирахме едно място и на второто забиваше. И така до безкрайност.

# 592
На мен не ми дойде потвърждение на мейл и се наредих преди малко пак, доста бързо ми дойде реда, и поръчах 3 билета без проблем, явно предните три билети въобще не са били записани в системата, защото имаш право само на 5 билета на титуляр, а на втората покупка не ми наложи ограничение. Потвърждаващият мейл за покупката ми дойде веднага.

# 593
Смятам, че нещата са се омазали тотално и никой не знае какви билети е "купил". Няма да се учудя само тези, които имате потвърждение на мейла, да имате билети, а ние - без потвърждение, да ходим на нови опашки 😂 Мисля, че ще ги пропусна, че ми се отщя всичко. А и като им знам организацията и мизерията на стадиона ...

Същите идиоти не можаха да продадат билетите за концерта на Луи Томлисън, изтеглиха сцената до средата на терена и разпратиха по тяхно усмотрение хора от сектори, в които имаше продадени билети. Ние сменихме билети от 140 лв. за такива от 100. Познайте дали върнаха разликата.
Zvanche, аз също нямам още потвърждение и тотално се обърках, какво купих накрая. Приела съм, че накрая може и да ги прежаля тези пари...
Не бях минавала през подобен хаос. Непонятно ми е, защо организацията е по този тромав начин и много вероятно, това повече за България няма да си го причиня.

# 594
  • София
https://prikachi.net/image/05Pj2 така е в момента (схема на стадиона).
Правостоящите са 160 лв. сега.

# 595
  • addicted
Успях, героично устисках след не помня вече колко изчаквания на опашката, но признавам си - на косъм бях да хвана гората за гъби, вместо да се мъча с това подобие на организация. Срамота - 6 часа нерви.
Не знам кого трябва да доведат тези самозванци за да се прежаля за техен концерт отново. Rage

# 596
  • Sofia
https://prikachi.net/image/05Pj2 така е в момента (схема на стадиона).
Правостоящите са 160 лв. сега.

Еха, доста е изкупено. Дано са ми реални билетите и да няма дублиране, че като гледам сектор А е заминал.

# 597
И при мен след съобщението "Oh no" и изтеглените пари, потвърждение така и не идва, а минаха 6 часа. Естествено телефоните са заети, писах им мейл, кой знае след колко дни ще отговорят. Не знам дали да опитам да купя отново билети, но ако случайно съм успяла да купя по-рано, те ще са с еднакви имена и после не знам дали няма да е проблем ако реша да ги продам по-натам в обявената платформа Ticketswap.

След като прочетох поста на Airperson и че в профила й не са били отчетени предишните билети, които е платила и е можела да избере 5 места, се чудя дали ако тези от вас, които са успeли да купят билети, влезнат отново и опитат да изберат места ще имат ограничение на броя места. Ако на някой му се занимава пак да го тества, моля да сподели Simple Smile

# 598
Na Ya, сега специално заради теб влезнах в сайта и ми даде да се логна и в профилът ми има само една поръчка с 3 билети. Първата поръчка въобще я няма, предполагам, че не е била успешна. Пробвай да се логнеш на ticketstation.bg.

# 599
При мен линка от имела с потвърждението на покупката вече отваря разписката и я свалих.
Видях си билетите с местата и имената, всичко е точно.
Съвсем спокойно се купуват билети в момента, няма опашка.

Общи условия

Активация на акаунт