Концерти

• 114 150
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Сайтът работи и няма чакане сега.

# 601
  • софия
И няма желаните места. Мерси съм.

# 602
  • гр.София
Тъпото е,че познавам хора,които нямат идея имат ли билети,нямат ли. Парите са дръпнати,но потвърждения няма.
И докато минат 72 часа или проведат сто разговора със сайта, места може и да няма вече за нова покупка.

# 603

Стори ми се, че има всякакви категории.

# 604
Na Ya, сега специално заради теб влезнах в сайта и ми даде да се логна и в профилът ми има само една поръчка с 3 билети. Първата поръчка въобще я няма, предполагам, че не е била успешна. Пробвай да се логнеш на ticketstation.bg.

Благодаря! Аз като се логнах в профила ми и в Моите билети пише "Няма намерени резултати". Май ще трябва да купя и аз отново...

# 605
  • Златна Добруджа
Na Ya, сега специално заради теб влезнах в сайта и ми даде да се логна и в профилът ми има само една поръчка с 3 билети. Първата поръчка въобще я няма, предполагам, че не е била успешна. Пробвай да се логнеш на ticketstation.bg.

Благодаря! Аз като се логнах в профила ми и в Моите билети пише "Няма намерени резултати". Май ще трябва да купя и аз отново...

И при мен така, но имам блокирани пари... Аз успях да се свържа с фирмата. Момичето, което вдигна ме увери, че ще си получа билетите, да чакам 72 часа. Щом съм стигнала до " oh noo" почти сигурно било, че плащането е минало. Сега не знам на сайта ли да вярвам или на нея...

# 606
  • софия
Стори ми се, че има всякакви категории.
Места, не категории. За предпоследен ред в категорията, напр. няма да платя. Просто няма да отида.
В Румъния билетите са по-евтини. Поне за терен. Добре, че не е концерт на желан артист.
След цял ден главоболия, дори и блокираните пари да са за реални билети, вече ми се отщя. Да не говорим, че ще имаме поредни главоболия да продаваме 2 билета, че и мъжът ми цъка от друго устройство и резултатът при него е същият - блокирани пари, билети няма.

Сайтът не работи на таблет 🫥  Не знам какви са тези, но за толкова време, откакто се попнаха, изглеждат като пълни измекяри.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:58 от zvаnchе

# 607
Още нямам имейл за потвърждение. Влязох в сайта с регистрацията, също нямам билети в профила. Дано все пак имам билети щом взеха парите. Но не е нормално да изхабиш камара нерви, че и пари да похарчиш 😊

# 608
Главата ми не побира, кой гений е измислил тази сложна, тромава и нефункционираща организация, но не искам да чувам вече за концерт в България.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:29 от Tsugumi_

# 609

И при мен така, но имам блокирани пари... Аз успях да се свържа с фирмата. Момичето, което вдигна ме увери, че ще си получа билетите, да чакам 72 часа. Щом съм стигнала до " oh noo" почти сигурно било, че плащането е минало. Сега не знам на сайта ли да вярвам или на нея...

Благодаря за инфото! Дано наистина да получим билети, но "почти сигурно плащането е минало", не е 100%... И аз не знам какво да правя. Преди твоя коментар се канех да купувам отново, въпреки че никак не ми се иска да купувам нови билети с кофти места, но много ми се искаше да отида на концерта...

# 610
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Линкът от получения мейл за потвърждение вече работи.
Има си касова бележка, потвърдени са ми всички билети за местата, които искахме.
Но нервите и усилията днес бяха напълно излишни, кому беше нужно цялото това
усложняване на процедурата. Ще речеш, че се бием за безплатни места до Марс.
Организираторите да се стягат, че се плаша как ще е на самия концерт.

# 611
Къде е този линк в имейла? Нещо не го виждам.

# 612
Здравейте,
Информация за Вашата поръчка и билети, може да видите ТУК
Е, ТУК е линк,него натисни

# 613
  • София
Имената на кирилица или латиница ги изписахте?

# 614
Имената на кирилица или латиница ги изписахте?

Аз на кирилица.

Общи условия

Активация на акаунт