Концерти

• 114 126
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Може ли да се плаща с немска карта,понеже не ми дава ? Благодаря!

# 616
Днес успях да се свържа по телефона и попитах дали тези от нас със съобщение "Oh no" и дръпнати пари имаме билети или не. Отговорът беше, че при много хора, които са плащали между 11 и 12 часа е настъпил този проблем заради претоварване на системата. Служителят ми каза, че са се опитали да предвидят при колко хора е станал проблемът и са блокирали съответно места. Каза, че единият вариант при тези хора е да им върнат парите, а другият вариант да им дадат билети с места от същия ценови клас за който са заплатили, но няма да са същите места най-вероятно. Попитах също за тези, които са си купили след това отново билети със същите имена и каза, че ако имат 2 пъти закупени билети, ще им върнат парите за едните билети, но не е ясно дали ще могат да изберат местата.
Каза, че по-късно днес ще има официално съобщение по този въпрос.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 15:32 от Na Ya

# 617
  • София
Аз бях от тези с Oh no"!, но около час по-късно получих потвърждение, че имам резервация, преди малко влязох в сайта /вече няма никакъв проблем/ и си видях местата. 

# 618
Аз бях от тези с Oh no"!, но около час по-късно получих потвърждение, че имам резервация, преди малко влязох в сайта /вече няма никакъв проблем/ и си видях местата. 

Чудесно, извадили сте късмет.
Аз питах по телефона за тези от нас, които не получиха потвърждение.

# 619

A в профила Ви фигурират ли билети?

# 620
  • Златна Добруджа

Аз съм със същия проблем. В моя профил няма билети.

# 621
Писах вчера имейл, няма отговор, днес не успях да се свържа по телефоно.
В профила в сайта нямам резервирани билети.
Моите билети бяха на терен, така че все пак се надявам да имам билети. Пък ще видим.

# 622
  • София

Да, имам билети - с посочен ред и място.

# 623
Най-сетне получих имейл, но ще чакам и следващ
Ето какно гласи сегашният:

От:Ticket Station Bulgaria
Вашите резервации за концерта на Ed Sheeran

Здравейте,
Благодарим за интереса и търпението при покупката на билети за концерта на Еd Sheeran.

Вие сте закупили ПРАВОСТОЯЩИ МЕСТА (Standing) – очаквайте своята резервация и разписка за успешно плащане в срок от 3 до 5 работни дни. С това потвърждаваме, че процесът по покупка ще бъде успешно приключен.

Забавянето в потвърждението на направените от Вас покупки на билети се дължи на проблем в работата на виртуалния ПОС терминал на обслужващата банка.

Напомняме, че ще можете да получите билетите си най-рано 14 дни преди началото на събитието.
Благодарим Ви отново за разбирането и търпението!

С уважение,
Екипът на Ticket Station

Аз бях от тези с Oh, no
Въпреки голямата излагация, има надежда, че все пак ще отидем на концерт 😊

# 624
https://www.oink.bg/blog/bilet-za-ed-sheeran-misiyata-nevazmozhn … 2GKuZ7OqweJkk1GUQ
Не разбирам от програмиране, но си мисля, че наистина не ние сме малоумните, а те.
Дано поне на концерта да няма проблеми, че стадиона е отвратителен.

# 625
Кое име ще е написано на билета? Купих два, но по отделно и се показват на сайта. Като натисна "детайли" излиза билетът и пише "посетител". Това ли е името?

# 626
  • София
На моята резервация пише име на билетите за всяко място, точно както съм ги задала - за 4 човека имам билети и на всеки името излиза. Но аз ги купих заедно, ако има значение - 1 основен + 3.

# 627
Има две имена, основен купувач и притежател на билета.

# 628
  • София
Това е странно - при мен пише ето така:
Билет # 1
Тип на билета: PL8
Цена: 140.00 BGN
Посетител: ........две имена /в случая на доп. човек, име на основния няма/
Ред: ... пише номер на реда
Място:....пише номер на мястото

Отгоре има Статус - не е използван

Не е ли при всички така? Така са ми всички 4 билети, единствено един от тях е с моето име /основния купувач/.

# 629
Аз питах, защото се наложи да ги купя поотделно. Когато купувах втория билет за другия човек, моите данни от формуляра се попълниха автоматично и не можех да редактирам или да добавя човек. Смених името в синия правоъгълник, но моите данни ги оставих и го купих. Сега двата билета са в сайта. На първия при "посетител" пише моето име, а при втория - на другия човек, за когото е билетът (името, което написах в синия правоъгълник). Надявам се, че не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт