Концерти

• 114 121
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
И при мен са само по едно име, на основния купувач няма. То това не са и билети още. Не знам

# 631
  • София
При мен е така, както Олив го описва.

# 632
При мен всеки билет е с  името на човека, за който е купен.
Изобщо не вярвам, че ще проверяват самоличност на входа на стадиона. Това би означавало, че с тази стройна организация, ще  трябва да отворят  вратите три дни преди концерта.

# 633
  • София
На същото мнение съм. Била съм на други 2 концерта на Ед Шийрън (Лондон и Варшава), също с поименни билети - никого не са проверявали за името.

# 634
Идвам да споделя възхищението си от снощното шоу на Грузински легенди.
Беше страхотен  музикално-хореографски спектакъл, използващ най-съвременни технологии.
Бях преди време на танцовото шоу "Lord of the Dance" и мислех, че няма какво друго да ме впечатли така.
Има, това са грузинските танци. Страхотно изкуство!

# 635
Мда,беше много добро представление .
По-хубаво беше от ирландското преди месец .
В билетния център на НДК дали продават билети за Брус Дикинсън?

# 636
Пинк обяви лятно европейско турне. Дано този път имаме късмет. Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

# 637
Някой ще  ходи ли на концерта на Браян Адамс на 7 декември. Имам два свободни билети?

# 638
  • София
Ако търсите нещо хубаво за деца преди коледните празници:

„Коледни истории с вълшебния квартет“ - камерна зала България, 15: 00 часа.

Детски образователен концерт от програмата на Софийската филхармония, който ще запознае малките слушатели с някои от най-обичаните класически произведения и мелодии, посветени на Рождество Христово.
В програмата: творби от Йохан Себастиан Бах, Георг Фридрих Хендел, Арканджело Корели, Антонио Вивалди, Феликс Менделсон, Пьотр Илич Чайковски, традиционни коледни песни от различни страни.

Това е трето повторение на концерта за деня, за 11 и 13 часа вече няма билети.

# 639
  • София
https://www.sofialive.bg/arts/music/djonatan-roj-za-pyrvi-pyt-v- … fija-2113719.html
Не трябва да се пропуска, догодина е, ще следя

# 640
# 641
  • София
Да, има, но ми дава че ще е в клуб и не мога да разбера в кой клуб ще е, въртя, въртя, не ми се изясни.

# 642
  • София
Да, има, но ми дава че ще е в клуб и не мога да разбера в кой клуб ще е, въртя, въртя, не ми се изясни.

В последните години, Jonathan Roy издава четири албума, последният от които плод на удивително пътешествие по пътя на себепознанието. Новото и преоткрито АЗ на Jonathan Roy идва в София на 29 май 2024 в клуб “Строежа”.

# 643
  • София
.................
..................Jonathan Roy идва в София на 29 май 2024 в клуб “Строежа”.[

Много благодаря! Не съм го посещавала, но ми е много удобно, на "Раковска" бил, чудесно

# 644

Общи условия

Активация на акаунт