Концерти

• 113 346
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Чакам ето това, любимец ми е!
https://www.youtube.com/watch?v=Yqjha8I4tfk&ab_channel=SERYO

# 646
Да бяхте вградили видеото, а не да изсипвате така линка, та да разберем за какво иде реч, без да кликваме на линка и да се отваря нов прозорец …

# 647
# 648
  • Разпиляна във въображението
Чудя се дали да купя билети за концерта на  DJ BoBo. Някой има ли представа дали прави добро шоу?

# 649
Ами моите момчета са ходили с баща си 2 пъти и им е харесвало до сега. Доколкото разбрах прави шоу.

# 650
Той не гостуваше ли няколко пъти покрай концертите на Радио NRG с денс звезди от 90-те? Всичко беше пълен плейбек. Но по това, което пуска като видео от концерти из Европа, личи, че рецитира на живо, певиците му също пеят на живо.

# 651
  • Разпиляна във въображението
Той не гостуваше ли няколко пъти покрай концертите на Радио NRG с денс звезди от 90-те? Всичко беше пълен плейбек. Но по това, което пуска като видео от концерти из Европа, личи, че рецитира на живо, певиците му също пеят на живо.

Не съм ходила на тези сборни концерти, но ММ иска да отиде на този и се чудя. Ще е разочароващо, ако е на плейбек.

# 652
Тези сборните, които бяха с Haddaway, La Bouche, DJ Bobo, 2 unlimited, Corona и т.н. тупалки от 90-те, всичките бяха на плейбек. Тези хора нямат други хитове, а и едва ли вече могат да пеят, това е 30 години по-късно, все пак. Не помня дали и Ace of Base бяха идвали. Имаше концерти в Зимния дворец на спорта в София, също и в Бургас на плажа, Spirit of Burgas;

# 653
Е, не са чак толкова престарели да не могат да пеят, друг е въпроса как биха звучали де.
Иначе всичките тези групи имаха страхотни и любими хитове, не като болшинството бози напоследък.

# 654
Концертът на Миро. Огромно разочарование. Дори омерзение изпитвам след него. Не съм очаквала нещо кой знае какво, но все пак на младинни съм танцувала на негови песни.
Първата половина беше много докосваща, опита се да направи шоу, пя познати песни, имаше контакт с публиката. Във втората половина на концерта, обаче, се почна с едни включвания на някакъв пастор, благословии към нас, празнуване на рождения ден (не Рождество, не раждането) на голяма личност (не помня точно как нарече Исус и дали го нарече по име), едно обръщение към дете "сестро", хор в стила на американските църковни хорове, песни за благослпвия на децата с жената на въпросния пастор...

# 655
Е, не знам какво сте очаквали. Миро е член на църква "Пробуждане" от много години, въпросният пастор най-вероятно е бил Максим Асенов. (А жената: Теодора Асенова) Всъщност Миро не крие, че от тинейджър е евангелист. Той си пее на литургиите им

# 656
Очевидно не очаквах пасторско включване и религиозна пропаганда Simple Smile

# 657
Е, като става въпрос за Миро, това е неизбежно.
Дори и концертът на Миро от 2016, който даваха по БТВ... си беше пак така, с големия кръст на сцената, "Месия" се казваше.

Гледах някакви откъси от концерта снощи. Мен много повече ме потриса това, че дръпна лекция на тема "война" и защити Израел, но... всеки със своите странности.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 23:31 от diziler

# 658
Това с Израел също, да.
Предполагам, че и аз имам известна вина, непознавайки цялото му творчество. Но, ето, говорим си, други ще знаят.

Иначе хората се забавляваха. На малко им направиха впечатление тия религиозни отклонения. Пък може и да са от същата църква, знам ли.

Поне аз при всички положения ще пропусна концерта в зала "Армеец".

# 659
Аз харесвам Миро, бях на концерта. И се забавлявах на останалите му песни. Разбира се,  че ми направи впечатление религиозното отклонение, но и това не ме изненада.

Общи условия

Активация на акаунт