Концерти

• 113 315
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Той бърка аудиториите. На въпросните литургии-концерти на църква Пробуждане е свикнал всички да му се кефят на религиозните песни, направо да изпадат в екстаз по време на изпълненията, почти всички разперили ръце (по модела на западните протестантски църкви), а аудиторията е над 90% роми. Въпросните “литургии” се провеждат в Театро или кино Люмиер. (Излъчват  ги директно по телевизия БГ+, с напоителните проповеди на пастор Максим Асенов, който е и гост във всякор второ предаване на въпросната тв). Докато аудиторията  в НДК няма нищо общо с тази, хората са отишли да слушат “Губя контрол” и стари хитове на Каризма.
Миро има хубав глас, но отдавна не го слуша главата. Плюс че е (беше) алкохолик

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 11:34 от diziler

# 661
Малко нелепо питане, но моля да ми ударите едно рамо с инфо.
Искам да купя билети за концерт от https://bilet.bg/
Стигам до стъпката на плащане и разбирам, че ще ми изпратят билетите на мейла  Flushed
После вероятно трябва да ги разпечатам, нали?
Досега съм купулава все от Ивентим и то не онлайн, а онякъде, където ми ги разпечатват на специална хартийка Laughing , та затова сега ми е странно.
И за събитието си нося Моите разпечатани от мейла билети, така ли?

# 662
  • София
Няма да се налага да разпечатваш нищо. Ще получиш код, който ще сканират на входа.
Това е стандартната практика.

# 663
RebelHeart , благодаря!
С една дума хайтиено билетче за спомен няма да имамЕ Smiley

# 664
  • София
RebelHeart , благодаря!
С една дума хайтиено билетче за спомен няма да имамЕ Smiley
Вероятно не, но зависи от съответния концерт. При някои срещу допълнително заплащане можете да си купите бутафорни, тип сувенир 🙂

# 665
Ще водя 10 г. дете на концерт в Арена Армеец - билетите са от Грабо. Колко по-рано трябва да сме там? Може ли да му нося вода или трябва да купя на място?

# 666
  • софия
Водата ще я вземат или най-малкото ще махнат капачката.
Вижте в страницата на организатора на концерта дали не искат декларация за придружител на детето. Би трябвало да може да се изтегли и да я попълните предварително.
Ние ходим 30-40 мин. предварително, когато имаме места.

# 667
  • София
Здравейте, разбрах, че предстои концертпна Адел в Германия 🤩 обожавам я. Има ли някой, който вече е проучил повече, относно купуване на билетите?

# 668
  • София
В момента тече предварителната продажба за хора, които са се регистрирали за нея. Официалната продажба на билети започва утре в 15 ч. българско време.
Датите са през август - 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23, 24, 30, 31.
Ето схема, заедно с цените:

# 669
  • София
В момента тече предварителната продажба за хора, които са се регистрирали за нея. Официалната продажба на билети започва утре в 15 ч. българско време.
Датите са през август - 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23, 24, 30, 31.
Ето схема, заедно с цените:

Да, видях, че съм пропуснала регистрацията за предварителна продажба и ще следя утре какви са възможностите. От кой сайт проверявате информацията?

# 670
В евентин билетите за концерта на ANDRE RIEU са разпродадени. Наистина ли цената е била по 300 евро на билет?

# 671
  • София
В евентин билетите за концерта на ANDRE RIEU са разпродадени. Наистина ли цената е била по 300 евро на билет?
Нищо чудно няма, вероятно е такава

# 672
Защото някъде четох цена до 150 лева , а после прегледах цените на концертите му в Европа и такава висока цена не видях. Чудя се дали някои платформи препродават билетите и какви са били оригиналните цени. Защото евентим са написали концерта като разпродаден и няма информация какви ценови категории са имали.
Аз исках да подаря билети заподарък за рожден ден, но малко късно се сетих и сега не съм сигурна ако купя от друга платформа билети на какви цени ги купувам. Затова попитах дали на такива цени са ги продавали на евентим.

# 673
Мисля, че приятели купиха за по 130 лв, но не знам в коя зона. Иначе доколкото помня бяха от 80-250 лв.

# 674
Значи препродават . Ще взема следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт