Сватба 2018 - IV-та част

• 46 015
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за светкавичните отговори. Довечера ще пусна линкове от лаптопа, защото съм индианец и не знам как става от телефона.😁

# 571
  • Burgas
Седя и се чудя номерацията по масите как да я закрепя. Идеята да са в рамки ми допада, но някак си е много използвано. Приемам идеи всякакви .

# 572
Седя и се чудя номерацията по масите как да я закрепя. Идеята да са в рамки ми допада, но някак си е много използвано. Приемам идеи всякакви .

Аз си мисля за нещо такова, на не знам дали и на твоята сватба ще подхожда

# 573

Тъкмо и аз това се чудя и разглждам в пинтерест. Виж на какво попаднах : https://www.pinterest.com/pin/479492691562318187/

# 574
В Алиекспрес има доста варианти на "държачи". Например  https://www.aliexpress.com/item/10x-Wooden-Wedding-Party-Table-N … 937460.0.0.Shy7Xy
И
https://www.aliexpress.com/item/PIXNOR-10pcs-Place-Card-Holder-H … 937460.0.0.5zfZyc
Като пуснеш на търсачка излизат и други варианти.

# 575
Моето фото /1 фотограф/ и видео /2-ма оператори/ с дрон бяха общо 1150 лв. Не са уау кадрите с фотошоп като за корица на списание, но останаха доста прилични и красиви спомени. За въпросния уау ефект трябва да се изръсите с по 1500-2000 за всяко от двете неща. Вие преценете сами дали си заслужава и дали ви е важно.

# 576
  • София, България
Въпрос: на тейбъл картичките двете имена на гостите ли ще пишете или само първите?
Нещо съм в чуденка... с две имена ми стои по-стилно някак, но това значи да питам всеки при даването на поканите или после да звъня, за да ми кажат двете имена, къде техните, къде на половинките им....

jorinkaa, това е много готино Simple Smile

# 577
За Ламбов нямам оферта,тъй като се свързах с него директно ме пита кога е сватбата.От други булки знам че е към 3000,но каква точно е офертата нямам представа,за това въпреки всички реших да му пиша,но нямах успех 😅
За Алиекспрес-аз зареждам онлайн магазин вече година.Винаги е различно,дори и от един и същ продавач.Понякога са ми идвали за седмица-две,понякога пускам диспут и чак тогава се появят.Това,което имате е крайната дата,ако не получите до тогава пускате диспут(с причина,че не са дошли) и ви връщат парите.Имайте като идея,че сега при тях са празници и обикновено поръчките пуснати в този период от време се бавят повечко

# 578
  • WonderLand
Патенце, какви менюта точно ще правиш?   

# 579
  • София, България
А как ще се справиш с узнаването на имената на всички гости Grinning Просто си признавам, че сигурно на едни 30% от гостите не им знам фамилиите. Трябва някак да ги разбера...

# 580
А как ще се справиш с узнаването на имената на всички гости Grinning Просто си признавам, че сигурно на едни 30% от гостите не им знам фамилиите. Трябва някак да ги разбера...
Питаш директно: "Бе ти как се казваш?". Grinning

По повод али - оттам съм си поръчала обувките (вече месец и още не са дошли), както и роклята на кумата. Дано се появят скоро, защото явно няма магазин в България, който да предлага обикновени бели обувки на 7 см платформа.

# 581
Привет! Simple Smile
Аз само да се включа набързо с една идея, тъй като стана дума за фотографи и снимки.
Както знаем, важен е не само фотографа, но и модела - тоест, ние как стоим пред камерата, особено за по-артистичните снимки. Обмисляли ли сте да гледате видеа със съвети за това как се позира? Дори от снимките в пробните се вижда голяма разлика между качеството на тези, които сте качвали, а вероятно всичките са с телефон. Та аз поне обмислям да разгледам и затова реших да споделя идеята с останалите от вас. Simple Smile

# 582
Привет и от мен Simple Smile
Аз също се чудих как да закрепя номерата на масите и дори поръчах от алиекспрес такива дървени пънчета, но докато дойдоха и вече бях измислила друг начин Grinning
Прикачвам ви снимка на единия номер на маса, ще го разпечатам на картон и ще го прегъна на принципа на тейбъл картичките.

Скрит текст:

За тейбъл картичките - аз съм ги направила с име и фамилия и вече съм направила почти всичките, намирам ги някак си Grinning ако някой няма фейсбук и няма как да видя двете имена, питам директно и ми казват. Аз обяснявам защо ми трябват две имена. Simple Smile

# 583
  • София
Двете имена трябват и за настаняването на гостите. При мен ги настаняяаше една шаферка и всички бяха по азбучен ред. Беше много удобно и ставаше доста бързо.

# 584
Момичета може ли да споделите как плащате за сватбата? 💐

Общи условия

Активация на акаунт