Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 048
  • 812
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Да се включа в темата... и да получа информация, за добри заведения за изхранване  с поносими цени и подходящи за деца, около 2-7 години.
Благодаря, предварително за информацията!

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 11:57 от vednazh sedmichno

# 136
Здравейте! Може ли някакви отзиви за почивна база Посейдон? Стаи и храна?

# 137
Здравейте за първи път ще бъдем в Приморско тази година и града не ми е познат за това чета темата  от лято 2017г. Ако правилно се ориентирам Приморско има 2 плажа северен и южен. Южния плаж става ли за деца, т.е. има ли плитка част или е дълбоко? Южния плаж и плаж Перла имат ли свободна зона?Вечер има ли комари? Какво мислите за  хотел Сани, има ли безлатен паркинг хотела или близо до него? Препоръка за любими местенца - забележителности, ресторанти, кафенета...Благодаря! Хубаво и слънчево лято на всички Nature Sweat DropsNature SunnySailboat

# 138
  • у дома...
Точно Южния е подходящ за деца - има голяма плитка зона. На него има и много свободна зона. Предпочитам го пред северния. Комари има като навсякъде.

# 139
Здравейте за първи път ще бъдем в Приморско тази година и града не ми е познат за това чета темата  от лято 2017г. Ако правилно се ориентирам Приморско има 2 плажа северен и южен. Южния плаж става ли за деца, т.е. има ли плитка част или е дълбоко? Южния плаж и плаж Перла имат ли свободна зона?Вечер има ли комари? Какво мислите за  хотел Сани, има ли безлатен паркинг хотела или близо до него? Препоръка за любими местенца - забележителности, ресторанти, кафенета...Благодаря! Хубаво и слънчево лято на всички Nature Sweat DropsNature SunnySailboat

Хотел Сани е близо до Южния плаж, миналата година ходихме там да хапваме, храната беше вкусна, изглеждаше чисто и поддържано, а и цените бяха много добри, в стаите не сме влизали, но предполагам, че ще добре. Имаше малък паркинг пред хотела, предполагам че е достатъчен за гостите на хотела.

# 140
  • София
Здравейте за първи път ще бъдем в Приморско тази година и града не ми е познат за това чета темата  от лято 2017г. Ако правилно се ориентирам Приморско има 2 плажа северен и южен. Южния плаж става ли за деца, т.е. има ли плитка част или е дълбоко? Южния плаж и плаж Перла имат ли свободна зона?Вечер има ли комари? Какво мислите за  хотел Сани, има ли безлатен паркинг хотела или близо до него? Препоръка за любими местенца - забележителности, ресторанти, кафенета...Благодаря! Хубаво и слънчево лято на всички Nature Sweat DropsNature SunnySailboat

Има 3 плажа....северен, който в края си преминава и става Перла, на северния е по-бурно морето, препоръчвам Перла. Има свободна зона...по закон трябва да е 50% аа нали се сещаш....На Перла най-добре е да се ходи с кола щото си е далечко, с хлапе не става, около 1,5 км е горе-долу. Препоръчвам отсам кея с рибарите, точно до него, там е свободната зона на Перла, плитко чисто. Иначе и северния не е чак толкова да не става за деца. Аз най харесвам южния, там обаче не отидеш ли най-късно до 9 часа просто няма място. В продължението си южния стига до ММЦ, там също е перфектно за дечурлига...до кула 2. Но и там както на Перла си трябва с кола, че и до ММЦ е пак горе долу 1,5 км. Ядене и бира има навсякъде. Ресторанти....на Здравко, Лилия, Кума лиса и с/у Кума Лиса Българи или Булгаре, Кръчмата, Стария дъб /май така беше, над кея/. Има и други естествено, то на всяка крачка има манджа. Зебележителности....разходка по Ропотамо /около 8-10 км е до там/, Аркутино резерват и той в същата посока, по-близо, Беглик Таш тракийско селище, на около 4-5 км в посока Перла, друго май няма. Има и лодка с прозрачно дъно пак на Здравко, разхожда около Приморско. Комари...около Дяволската река 2 комара носят кебапче, така, че избягвайте хотели в тоя район. Иначе пръскат, няма комари. За децата има лунапарк, който на втората вечер вече не е интересен за децата, щото вече са го обиколили. Хотел Сани не го знам що за стока е.

Ти да видиш....цитирам за хотел Сани: Намира са на изключителни удобно място на 200 метра от южният плаж и само на 50 метра от новият  Аквапарк

Хотел САНИ се намира на изключително удобно място в центъра на града, близо до търговска улица, на 200 м. от АКВАПАРКА и 300 м. метра от Южен плаж.

Това е копирано от един и същ сайт....сайта на Сани. И колко да е нов тоя аквапарк, аз поне от 15 г.го знам

Това е от Букинга:  Хотел Сани се намира в центъра на Приморско, на 650 метра от най-близкия плаж.
Ха сега

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 15:03 от valerko

# 141
Хотел Сани е точно зад големия супермаркет в началото на главната.Яденето е супер.

# 142
  • София
Хотел Сани е точно зад големия супермаркет в началото на главната.Яденето е супер.

Вляво дето се води борса ли? Значи около 300 м от южния плаж, от северния е повече.

# 143
Ние трета година ще сме в Приморско, тази ходина в хотел Клуб Приз - на стария път за Китен, преди ММЦ.
Хотелът е точно на пътя и срещу един от входовете за южния плаж. Дяволската река е близо, плажът също, така че очаквам много комари. Някой има ли впечатления от въпросния хотел? Никакви отзиви няма в нета за него.
Ето го https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x40a6cd7e7a3cce61 … YZZCL8QoioIpgEwCg, тези които плажуват по южния плаж към ММЦ сигурно го знаят.

# 144
Много ви благодаря,  даже си записах предложенията.
Заинтригува ме с яхтата на Здравко и стъкления под. Thinking Мисля, че децата ще харесат това.
Всяка година сме в Несебър и разходката с корабче винаги е вълнуваща за тях.
Знаеш ли от кой кей тръгва яхтата?
Лунапарка вече май не ги впечатлява. Ще бъдем с кола и мисля да отидем до аквапарк Нептун и замъка в Равадиново, както и до съседните Китен и Созопол.
След вашите мнения и темата Приморско 2017г. която изчетох днес на един дъх се чувствам малко по-спокойна. Единственото ми притеснение са комарите...последните две години детето ми прави сериозна алергична реакция към тях и обрива е голям ...

# 145
Тенденз, миналото лято нямаше комари, поне нас не са ни хапали. Цяло лято бяхме там.
Ще го пръскаш за всеки случай.

# 146
  • София
Той кея е един. Оттам тръгва тая лодка. Аз не съм се возил, бълдъзата и хлапетата се возиха.

# 147
  • В.Търново
В Гработо има в момента ваучер за Аквапарк Нептун.

# 148
И мен ме заинтригувахте с лодката на Здравко, какви са цените?

# 149
  • София
И мен ме заинтригувахте с лодката на Здравко, какви са цените?

Цените са 5 кинта на глава от населението, няма дърт, няма бебе. Само вечер е лодката щото осветява дъното, обикаля 1 час насам-натам нещо разказва Здравко, това е медуза, това е планктон, това е скумрия, това е удавен водолаз, ей там вдясно е Титаник....ей такива неща. Хубаво било, красиво.

Общи условия

Активация на акаунт