Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 511
  • 812
  •   1
Отговори
# 225
Днес точно зад табелите платена зона  имаше хора с чадъри и кърпи, не ги бяха изгонили, дано са се кротнали тия момци и да са разбрали, че няма да стане, както я мислят.
За Перла говоря.
Засега работи само 1 капанче, сандвичи от тия магазинските с триъгълните филийки- 5 кинта. Бира 5 кинта🤪 Не познват май парите...
До резиденцията има голяма указателна табела, според нея са предвидени 51% свободна зона. Да видим...

# 226
  • What are you laughing at?
Момичета здравейте, видяхте ли това: 2 лв. ще струват чадър и шезлонг на централния плаж в Приморско!

Ето и линк към статията: https://offnews.bg/politika/2-lv-shte-struvat-chadar-i-shezlong- … orsko-682975.html

# 227
  • Ямбол
На снимката е даден южният плаж, а Централен се води друг, той е до северния.

# 228
  • София

Че откога така...Приморско е с 2 плажа...северен и южен. За пръв път чувам, че има централен. Да не е жабуняка м/у реката и лодките към кея.

# 229
Писано е за Приморско дел сол,ама аз да питам??! Има ли шанс да си починем там или е пълна лудница?През август.Почивала съм в Приморско 12 поредни години ,но последните 5 години ходим в комплекси извън градовете  ,но близо до тях за разходка.....та се чудя...На All изхранване не сме били ,плащала съм закуска с вечеря и съм се чувствала свободна на обяд без да гледам часове да си вися на плажа и да обядвам когато реша.Зарадвх се на условията ,ама дали ще си почина или е много шумно?

# 230
Хай!
И ние ще почиваме тази година в Приморско.
Запазихме 3 нощувки в къща Беглик Таш.
Във вторник тръгваме,обаче като гледам прогнозата за времето,направо се депресирам.
Някои отсядал ли е там?
Изглежда чистичко,ново е. Дано все пак времето се смили и е слънчево.

# 231
Здравейте,
Има ли някой който е бил във вила Дес? Близо ли е до северния плаж? Има ли заведения за хранене наблизо?

# 232
  • Ямбол

Че откога така...Приморско е с 2 плажа...северен и южен. За пръв път чувам, че има централен. Да не е жабуняка м/у реката и лодките към кея.
От гробищата към Перла, мисля че се води Централен плаж, поне такава табела съм виждала на плажа под гробищата. А в другата посока е северният плаж.

# 233
Здравейте,
Има ли някой който е бил във вила Дес? Близо ли е до северния плаж? Има ли заведения за хранене наблизо?

За Вила Дес не мога да кажа нищо, но за мястото където се намира имам наблюдение. По ул. "Георги Кондолов" има заведения за хранене, закуски... Близо е до центъра, както и до плажа - ивицата, която е до "новия подход" към Северния плаж.

# 234
Здравейте,
Благодаря!

За Вила Дес не мога да кажа нищо, но за мястото където се намира имам наблюдение. По ул. "Георги Кондолов" има заведения за хранене, закуски... Близо е до центъра, както и до плажа - ивицата, която е до "новия подход" към Северния плаж.

# 235
Момичета, видяхте ли това?

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/skandali-za-svobod … aj-primorsko.html

Новият концесионер на плажа бил синът на Васил Божков и зет на Стефан Софиянски. Решени са да не допускат "простосмъртните" със собствени чадъри в най-хубавата част на плажа.

# 236
10лв шезлонг, 10 лв чадър, за семейство 30лв...тези добре ли са? Миналата година беше 18лв на Перла...

# 237
10лв шезлонг, 10 лв чадър, за семейство 30лв...тези добре ли са? Миналата година беше 18лв на Перла...

Не само това. Сладолед"Галакси" от 0,80 лева на барчето е 3 лева. Една бира е 5 лева.

# 238
21 лв е 2 шезлонга с 1 чадър.
Реално на самата Перла, която знаем пред резиденцията не се предвижда свободна зона.
Но годподинът концесионер казва- всичко е законно, одобрено и подписано в министрествовто, ще си правя квот си искам...
И така. За сведение на платените му шезлонги лягат между 5/10 човека засега. Плажът стои пуст. Има няколко човека с чадъри, скоро щяло да има охрана, да ни гони. Държа да видя как ще стане, ще ме бият или?! Лежа много далеч от техните съоражения. Изчаквам развитието на тази драма. Телевизиите тепърва ще идват, въпроса е как ще променят нещата, всичко му е законно, затова е така арогантен и смел.

# 239
  • София
Как са цените на Южния плаж? Има ли само чадъри платени?

Общи условия

Активация на акаунт