Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 507
  • 812
  •   1
Отговори
# 405
  • Ловеч
Здравейте, чета ви от много време, в по-старите теми видях веднъж само мнение за хотел Анестес, та въпроса ми е има ли посещавали го и как стой въпроса с паркиране и разстояние от плажа?
Весело лято на всички!
От утре съм в този хотел. Прочетох за него тук и си направих резервация, та мога да ви дам повече инф.тия дни.

# 406
Здравейте може ли да ми кажете къде е лятното кино в Приморско

# 407
 На гърба на Аква парка.

# 408
А откъде се минава преди Аква парка или след като го отминеш

# 409
  • В.Търново
elica_2007, на гърба на Аквапарка.
Видях, че са ти отговорили.Като минеш аквапарка, на гърба точно зад пързалката Цунами.

# 410
Здравейте, чета ви от много време, в по-старите теми видях веднъж само мнение за хотел Анестес, та въпроса ми е има ли посещавали го и как стой въпроса с паркиране и разстояние от плажа?
Весело лято на всички!
От утре съм в този хотел. Прочетох за него тук и си направих резервация, та мога да ви дам повече инф.тия дни.

Ще очаквам!
Приятна почивка ❤️

# 411
Благодаря ви

# 412
  • Ямбол
За лятното кино се минава отпред през аквапарка. Цена 10 лева.

# 413
Как вървят цените на квартирите или апартаментите в Приморско. Стая за двама или апартамент за 4 човека. На свободно без храна, без басейни

# 414
Днес на Перла се сдобихме с петна от мазут по стъпалата.

# 415
Днес на Перла се сдобихме с петна от мазут по стъпалата.
Помолете на рецепцията да ви дадат обезмаслител. Друго няма да помогне, вероятно и джапанки и обувки сте оцапали. Само се размазва иначе, никак не е приятно, а и в хотела може да оцапате . Няма да ви откажат. Действа и е ефикасно. На мен помогна и те си знаят местните. Направо дават гъба и препарат , ако се обърнете към тях.

# 416
  • Ловеч
Весело лято на всички!
Хотелчето е спретнато, чисто, на тиха улица, но само с 4 места отпред. Има наблизо къде да се спре. Плажът е на 200м места по права линия. Дори неохраняемия плаж нее пренаселен,чиста вода, само на места има водорасли. Вчера дори и дъжд валя, но за кратко. Перла е на 2км пеша, много малка свободна зона. Не са 1200 чадъра, както прочетох тук, само 260 са. Който забие чадър в платената зона идват и го гонят. Мазутни топчета не видях, чадър, шезлонг по 10лв., 2 шезлонга с чадър..21лв. По улиците е лудница. Дори чужденците знаят кой е евтиния супермаркет, за който пишеше в темата. Другите магазини определено изглеждат пусти спрямо този.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 13:45 от heros

# 417
Как вървят цените на квартирите или апартаментите в Приморско. Стая за двама или апартамент за 4 човека. На свободно без храна, без басейни

Ние бяхме в апартамент до северния плаж с две тераси към морето и две спални за 4-ма за 80 лева на вечер. Наши приятели във вътрешността на градчето наеха стая за 35 лева на вечер.

# 418

Ние бяхме в апартамент до северния плаж с две тераси към морето и две спални за 4-ма за 80 лева на вечер. Наши приятели във вътрешността на градчето наеха стая за 35 лева на вечер.
Благодаря

# 419
Някой може ли да сподели впечатления от аквапарка? Чисто ли е и подходящо ли е за малки деца?

Общи условия

Активация на акаунт