Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 446
  • 812
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Смърфиетка, потърси из форума за Къща Димитрови пускала съм телефон, тази година стаята е 45лв, на самия център е.
Зелен рай 089 916 8703, зад общината - 40лв стаята.

# 526
Тези табели със свободни стаи си висят постоянно.

Но тази година са в пъти много повече.

# 527
В хотела, където бях, се оплакваха, че има много по-малко туристи тая година.. Най-вероятно заради прогнозите за дъжд, които се оказаха абсолютно грешни, поне за там. Така че на място спокойно може да се намери нещо бюджетно, особено след 15-ти август.

# 528
Паяк в приморско има ли? Вдигат ли колите или само скоби слагат?

# 529
  • София
Има паяк и той обикаля постоянно.

# 530
  • BG
Здравейте, в търсене съм на студио или едноспален апартамент, в букинг повечето места за настаняване са около северния плаж и са почти всички заети, и не само в Приморско е това положение. Ако някой може да помогне с предложения за закъснели с избора си като мен, ще съм много благодарна. Съгласна съм даже и в Китен да е, без кола ще сме с дъщеря ми и затова търся нещо сравнително близко до плаж и без ОИ. Разгледах темата до 20 стр. и местата, които видях препоръчани- Буена Виста, Южни нощи, Беглик Таш, Голдън лайън в букинг са заети за следващата седмица. Ще продължа с четенето, дано извадя късмет.
И още един въпрос- северният плаж пишете, че е по-дълбок и вълнист, но прекалено дълбок ли е или не чак толкова?

# 531
  • BG
ПП благодаря на Десиссслава за телефона на Зелен рай, успях да резервирам за 4 нощувки, ще се опитам да намеря за още две, пък ще се местим, ако стане.

# 532
Как е морето на южния плаж?Защото на северния е много бурно, и моите мъже само недоволстват.

# 533
Как е морето на южния плаж?Защото на северния е много бурно, и моите мъже само недоволстват.

Има водорасли. Вълните са малко и малки и са на моменти. Ние сме точно от центъра надолу преди мостчето.

# 534
Супер!
Много благодаря!
На северния два дни вече е ужас. Неприятно е за къпане, вълните направо те потапят. Има червен флаг, и спасителят постоянно свири.

# 535
Супер!
Много благодаря!
На северния два дни вече е ужас. Неприятно е за къпане, вълните направо те потапят. Има червен флаг, и спасителят постоянно свири.

Баш на Илинден по стар стил и да няма вълни, пак ще ти е червен флага на Северния. Суеверие на спасителите.

# 536
  • у дома...
На Южния днес имаше много вятър и вълните към средата на плажа (5-ти пост) си бяха големи. Жълт флаг и вчера, и днес. Вчера даже спасителите се наложи да спасяват един надценил се.

# 537
  • Ямбол
В началото на август винаги е така. Че даже и до към и след средата. Затова обичам юни и юли. От края на май до юли не съм попадала на нито една вълна, а водата беше бистра.

# 538
Ами на северния доста дни в края на юни се борихме с вълните, жълт флаг, началото на юли беше тепсия.
Има ваучери за аквапарка в Равадиново . Не знам колко е входа и дали са намалени, но ако някой се интересува и иска да разнообрази ето линк.
https://vipoferta.bg/aquapark-neptun-13928.html

# 539
  • В.Търново
Аквапарка в Равадиново предлагат и семейни билети, които излизат все едно сте с ваучер-по 30лв на човек за цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт