Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 324
  • 812
  •   1
Отговори
# 735
  • у дома...
Банички ми харесаха от една пекарна на централната улица, до евтиния супермаркет. Мисля, че се казваше Станимашка баничарница. И щрудели много хубави имат.

# 736
На нас ни харесваха закуските от пекарната до хотел Ева. Поне сезони '16 и '17 купувахме от там за плажа. Ама ние не сме от особено изисканите и класни туристи.

# 737
  • София
В темата за ММЦ има оплаквания от комарите, как е в самото Приморско, има ли ги, влияят ли се от репеленти, изпарители с таблетки и т.н?
Надяваме се втората десетдневка на септември да са по-малко активни и досадни, щото сме им апетитни, респективно трудно им понасяме ухапванията.

# 738
комари ни хапят като отидем на лунапарка, и то много...и втори ден забравяме да се намажем, иначе на плажа и около нас ( на северния плаж) не са ни хапали.

# 739
  • European Union
Точно това мислех да напиша и аз. Една вечер се разхождахме до лунапарка и се наложи бързо да се изнесем. Другите вечери стояхме в хотела, нямаше никакъв проблем.

# 740
Здравейте,
случвало ли се е на някой от вас на плаж Перла да ви гони спасителя от чадърите на първия ред?

# 741
От сламените на ВИП зоната ли? На тях винаги кма табелки резерве. На тях не седят случайни🤪😂 Досега се извървяха- Маги Сидеров, На Шарлопов вдовицата, Преслава и други знайни и незнайни звезди:) На платнените чадъри не съм видял да молят някой да се премести.

# 742
Да, да, първия ред са някакви виповски. Не помня писах ли, повтарям се, но съм толкова разочарована от Перла. Станал е платен, мутренски плаж. Няма къде да плажуваш без да си платиш. Обаче и да си платиш се свираш по задните редове.

# 743
В събота бяхме на плаж Перла и изобщо не ми хареса. Много хора, много водорасли, кучета които бягат насам натам. В неделя отидохме на Силистар и разликата беше огромна. Водата бе чиста, хора имаше, но не беше ттпканица. Със сигурност не бих повторила на Перла.

# 744
На Перла са забранени кучетата.

# 745
  • у дома...
То и на Южния плаж има табели, че е забранено за кучета, но не пречи да ги има.

# 746
От сламените на ВИП зоната ли? На тях винаги кма табелки резерве. На тях не седят случайни🤪😂 Досега се извървяха- Маги Сидеров, На Шарлопов вдовицата, Преслава и други знайни и незнайни звезди:) На платнените чадъри не съм видял да молят някой да се премести.

Аз ще помоля, ако някой може да се добере до фирмата-концесионер, да ми каже името й. Намислила съм да разбера коя е и предварително да им драсна един имейл, с който да ги питам  с интелигентен, но хаплив тон какви са инвестиционните им намерения за плажа за да знам дали да резервирам за Приморско или да бягам из чуждите страни.

И на втори-трети ред да си на сламените е ок, защото са разположени шахматно, но трябва най-късно към 9.30 да си на плажа. Иначе - йок. Точно това е голямата тъпотия. Радвам се, че гонят онези със шатрите и мобилните барове, но пък мутренско-силиконовия блясък също не ми е ок. Видяхте ли металните огради на паркинга - е сигурно догодина ще бъдат поставени и няма въобще спасителя да гони простосмъртните туристи, защото те просто няма да има начин да припарят до сламените чадъри.

# 747
  • Тра-ла-ла
Поразредиха ли се почиващите в Приморско? По-спокойно ли е по свободните зони на плажовете?

# 748
Поразредиха ли се почиващите в Приморско? По-спокойно ли е по свободните зони на плажовете?
[/quote

На ММЦ специално изключително спокойно на свободната зона.

# 749
Въпроса е, че спасителя изобщо няма право да гони никой от плажа, това не е негова работа. Станах свидетел как псува най-грозно едни курортисти които му държаха сметка защо ги гони, а оня ден видях как хвърли багажа на една жена!!!!
Не мога да повярвам какво се случва!!! Изумена съм направо!!1
Пазя касова бележка от концесионера, ще я потърся и ще Ви кажа коя е фирмата, но не вярвам много да им пука!

Общи условия

Активация на акаунт