Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 499
  • 812
  •   1
Отговори
# 420
  • София
heros, на Перла има ли свободна зона от към северния плаж или само пред резиденцията?

# 421
Търся отзиви за къща за гости Добреви. Намира се близо до северния плаж, точно до хотел Пловдив.Ако някой е почивал там моля да пише.Интересува ме как е базата, места за хапване наблизо ......изобщо всяка информация ще ми е полезна. Благодаря!

# 422
Мацки,има ли в Приморско пазар Simple Smile

# 423
Мацки,има ли в Приморско пазар Simple Smile

Не. Има магазинчета и сергии с плодове и зеленчуци из града, ако за такъв тип пазар питаш.

# 424
# 425
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте!
Има ли някой с пресни отзиви от Престиж Сити II на Приморско. Получих оферта от 1460 лв. за ОИ за трима възрастни и едно дете. Много се чудя дали да направя резервацията. Благодаря на отзовалите се.
Нямам време да прочета всички страници и се извинявам ако е коментирано скоро.

# 426
  • European Union
Здравейте. Чета за Приморско дел Сол, че няма паркинг. Можете ли да ми кажете къде се паркира в такъв случай?

# 427
  • софия
Днес на Перла се сдобихме с петна от мазут по стъпалата.
И аз се сдобих с две петна мазут по стъпалата.Интересно ми е разбрахте ли кой всъщност държи заведението на перла?

# 428
Здравейте. Чета за Приморско дел Сол, че няма паркинг. Можете ли да ми кажете къде се паркира в такъв случай?

Имат платен паркинг 10лв. на ден. Ако не искаш, където намериш.

# 429
  • София
Може ли да споделите къде се намира евтиния супер? Simple Smile
И за плажовете кои е за предпочитане с малко дете ще сме?

# 430
Евтиният супер е като вървите от Аква парка към центъра, първият супер. Има стълби към него, отпред продават сладоледи и пасти в хладилни витрини. Мисля, че южният плаж ще ви е по-удобен, защото е плитък, без вълни.

# 431
  • у дома...
Много добре зареден магадин. Малго по-надолу по улицата, но на другия тротоар имат и бистро. Отпред продават пържена риба - много вкусна и на много добри цени.

# 432
  • Ловеч
heros, на Перла има ли свободна зона от към северния плаж или само пред резиденцията?
Не, само пред резиденцията.

# 433
  • Ямбол
Намалили са цените на лятното кино. 9 лв. 3д и 8 лв. 2д.

# 434
Здравейте,
Някаква информация за къща за гости "Балджи"?
Преди време тук се спомена за добра пекарна "Атила и Аталай" със сладкарничка. Дали може да ми дадете адреса-улицата на която се намира?
На всички, спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт