Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 492
  • 812
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Днес е топло, крие се слънцето, на Перла много духаше (поне до 12 ч.). Водата е топла.

# 451
  • София
Някой може ли да изкаже мнение за хотел СТОП? Прерових темата, но не намерих нищо за него.
Също така, ще можете ли да ми дадете прогноза за времето от първа ръка, защото постоянно ги менят - ту вали, ту духа, ту слънце пече и вече не знам какви дрехи да слагам в куфара?
И как да даде някой прогноза...да каже какво ще е времето след 5 дни ли? Баси въпроса. Виж на камерите в момента какво е ама чак пък някой да прогнозира.

# 452
  • Майна Сити
Валерко, не с лошото. На прогнозата пише че вали, а реално се оказа че не е така. За това попитах.
Скрит текст:

# 453
  • В.Търново
https://www.gismeteo.ru/weather-primorsko-15237/month/
За съжаление ще е такова времето до средата на август.

# 454
  • у дома...
В момента гледам камерите от Приморско - слънце грее, хора полуголи си ходят напред назад (прибират се от плаж може би). Други си се разхождат спокойно, трети се плацикат в морето... Е има и облаци. Нищо общо с времето при нас - леко октомврийско-ноемврийско.

# 455
  • София
Прасенце търси Синя птичка, да му направи прогноза !  Stuck Out Tongue Winking Eye
това лято е егати лятото, верно е че няма да хващаме тен, а направо ръжда

# 456
  • Бургас
Хубавото на лятото край морето е, че като се изсипе пороен дъжд /както преди 30 мин./ изгрява слънце и пак става за плаж. Simple Smile

# 457
  • Ямбол
От 6 юли съм тук. Нямам пропуснат ден с плаж. Днес до към 3- 4 часа следобед беше слънчево, после поваля малко, сега пак е слънчево.

# 458
https://www.gismeteo.ru/weather-primorsko-15237/month/
За съжаление ще е такова времето до средата на август.
Да де, ама за Царево вече трети път сменят слънце , облачета и дъжд и почвам да не им вярвам.

# 459
  • Ямбол
Една дъга от преди малко:

# 460
Здравейте !
Има ли някой със скорошни отзиви за Приморско дел Сол?
Храна,плаж,обслужване,хигиена....
Благодаря!

Здравейте, аз съм тук в момента. Първото нещо, което искам да кажа, че хотелът не отговаря на 5, а максимум на 3 звезди. Настаняването ни отне 2 часа, не бяха почистени стаите на всички новодошли. За 4 дена почистиха веднъж вчера, нямахме и хавлии 2 дни. Включените в офертата плодове за добре дошли с вода, нещс кафе и т.н въобще ги няма. Персоналът е руско говорящ, усмихва се и дига рамене. Храната е нормална за ол инклузив, досега не са предлагани риба на скара. Няма сешоар в банята. Плажът е претъпкан, но се намира място, носете си чадър, отпред има свободна зона за чадъри. Като цяло общите части се почистват.

Здравейте, извинявам се но, ако сте ходили на северния плаж, няма такава свободна зона най-отпред пред чадърите на платената зона. Просто на човека, който събира таксите, му е дошло до гуша да гони хората, които се настаняват там без да прочетат информационните табелите. Свободната зона е зад платените чадъри до дюните, и като свърши платената зона по-на север.
На северния плаж пред чадърите на Приморско дел Сол има свободни места за чадъри. 4 дена там си забиваме нашия, тъй като ходим късно и няма свободни шезлонги, безплатни към хотела.

# 461
  • В.Търново
Една дъга от преди малко:
Ужасни дъждовни облаци.... Sad

# 462
  • у дома...
По сергиите чадърите какви пари са? По технически причини ще пътуваме с влак и ми се ще поне това да спестя като багаж.

# 463
  • Ямбол
Около 25 лева.

# 464
Лиле, как 25 лв бре, това са платените на плажа с шезлонга сигурно имаш предвид
тя пита да си купи за свободната зона
Може да си купите чадъри оттам , навсякъде има
по 10 лв са , по-големите 15 май
дори отделно продаваха това забиваемото в пясъка , ако някой иска и е 4 лв.
има и комплект с него
дори се ядосвах , че ние бяхме помъкнали 2 чадъра от Лидл ги купихме тази година по 12 лв.
няма разлика голяма и там също ги има  да са с 2 лв някъде повече ама и това май не е така , поне по наше време юни-началото на юли.

Общи условия

Активация на акаунт