Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 485
  • 812
  •   1
Отговори
# 465
  • Ямбол
Аз отговорих за читавите чадъри. Тия дни ги гледахме - хубавите чадъри със силиконови спици са по 25 и повече лева. Евтините се чупят лесно и не държат на вятър.

# 466
  • у дома...
Обещах на носача (мъж ми) да направя маркетингово проучване Simple Smile Решението ще е негово. Важното е чадъра да изкара 10 дена.

# 467
  • София
Мнения за хотел Тишина Резидънс?
Бил реновиран за сезон 2018год., предлагат all-inclusive.

# 468
  • Ямбол
Отвън изглежда като соц станция, но пък има голям басейн. Мислех че е само за деца на лагер. Всяка вечер имат забава за децата и дискотека. Не съм го посещавала, до нас в и всеки ден минавам покрай него.

# 469
  • София
Отвън изглежда като соц станция, но пък има голям басейн. Мислех че е само за деца на лагер. Всяка вечер имат забава за децата и дискотека. Не съм го посещавала, до нас в и всеки ден минавам покрай него.

Леле, стрестна ме. Да не е само за деца, че мислех да го резервирам Astonished

# 470
  • у дома...
Тишина явно е ориентиран към словашкия пазар, тъй като анимацията му е на словашки. Във Визит има много добри отзиви за тази година.

# 471
  • София
Тишина явно е ориентиран към словашкия пазар, тъй като анимацията му е на словашки. Във Визит има много добри отзиви за тази година.

Да, аз също прочетох мненията във visit и понеже в момента има и отстъпка и се замислям да резервирам.
Стрестнах се само всички други почиващи да не са само деца Simple Smile Не ми се мисли какво ще е в ресторанта и по коридорите Simple Smile

# 472
Чадъри има и по 7-8 лв на сергиите, ние с такъв подобен караме 5-та година. Като има вятър трябва да се прибират чадърите, защото са опасни. Като сме били на море в чужбина, минават и затварят на всички чадърите от охраната на плажа при ветровито време.

# 473
Тишина /на пук на името си/ е ТОЧНО до голям лунапарк, с всевъзможни детски люлки, атракции, влакчета и доста силна музика - информация 2017г.

# 474
Тишина /на пук на името си/ е ТОЧНО до голям лунапарк, с всевъзможни детски люлки, атракции, влакчета и доста силна музика - информация 2017г.
Които спират към 22.30ч.

# 475
  • Ямбол
В 23 часа спират, а започват към 17-18 часа. На мен не ми пречат.

# 476
 То в 23ч.всичко спира и курорта замира.Чакам с нетърпение да дойде 26 август.

# 477
  • София
Гледам, че днес на неохраняемата част от Северния плаж са сложили чадъри и искат по 6 лв. Пак има доста голямо пространство, за да си сложиш хавлията.

# 478
  • Пловдив
Предложете нещо в Приморско на сносни цени, да допускат домашни любимци /2кг мишка, не е нещо едрогабаритно/. На местата, на които съм отсядала нямат свободни места за желания период.

# 479
  • Карлово
Здравейте! Бях обещала да разкажа за почивката ни в Приморско дел сол. С две думи - не беше лошо, но не бихме се върнали отново. Към храната, за която най-много се притеснявах, имам най-малко забележки. Ресторантът се управляваше добре. Чисто и поддържано, много внимателни сервитьори, почистваха мигновено. Храна има и за вегетарианци, и за месоядни (паста, картофи, ориз, елда, киноа, яйца, пилешко, телешко, риба, агнешко). На обяд таратор и две други супи, за вечеря таратор и една супа; скара и пържени картофи. Нямаше шоу кукинг, както беше обявено. Голяма част от персонала са руснаци и украинци. Малкото българи си личаха отдалече как се скатават в повечето случаи. Около басейна нямаше много добра хигиена. Стаите са освежени, но със застарели мебели (жулнати ръбове на шкафове, изтъркани дръжки). Матраците бяха нови и хубави, дори децата спаха на нормални матраци; спалня. Досега не ми се е случвало за допълнително легло. Апартаментът беше много просторен, но с един телевизор и един климатик - в голямото помещение. Топла (много гореща вода) имаше постоянно и не е намаляла, въпреки че се къпехме 4 човека и бебе. (Случвало ми се е на други места, затова го отбелязвам.) Имаше голямо мотаене докато ни настанят - 3-ма човека на рецепция се тюхкаха с някаква система и от тези 3-мата се оказа, че говорят само английски. А гости имаше всякакви - чехи, словаци, поляци, българи. С бебе и количка ни настаниха в блокче, до което трябваше да качвам стълби. Поисках ютия - на единия ден ровиха и търсиха - да съм отишла по-късно, защото явно в момента няма свободни, след два дни попитах друго момиче на рецепцията - нямали ютия. Толкова голям хотел и звездите определено са за преразглеждане.

Общи условия

Активация на акаунт