Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 475
  • 812
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Резервирахме в https://primorsko-kvartiri.weebly.com/1043107210831077108810801103.html като локация е добре, така или иначе мислим да ходим на Перла на плаж. Дано всичко е наред.

# 481
Здравейте! Бях обещала да разкажа за почивката ни в Приморско дел сол. С две думи - не беше лошо, но не бихме се върнали отново. Към храната, за която най-много се притеснявах, имам най-малко забележки. Ресторантът се управляваше добре. Чисто и поддържано, много внимателни сервитьори, почистваха мигновено. Храна има и за вегетарианци, и за месоядни (паста, картофи, ориз, елда, киноа, яйца, пилешко, телешко, риба, агнешко). На обяд таратор и две други супи, за вечеря таратор и една супа; скара и пържени картофи. Нямаше шоу кукинг, както беше обявено. Голяма част от персонала са руснаци и украинци. Малкото българи си личаха отдалече как се скатават в повечето случаи. Около басейна нямаше много добра хигиена. Стаите са освежени, но със застарели мебели (жулнати ръбове на шкафове, изтъркани дръжки). Матраците бяха нови и хубави, дори децата спаха на нормални матраци; спалня. Досега не ми се е случвало за допълнително легло. Апартаментът беше много просторен, но с един телевизор и един климатик - в голямото помещение. Топла (много гореща вода) имаше постоянно и не е намаляла, въпреки че се къпехме 4 човека и бебе. (Случвало ми се е на други места, затова го отбелязвам.) Имаше голямо мотаене докато ни настанят - 3-ма човека на рецепция се тюхкаха с някаква система и от тези 3-мата се оказа, че говорят само английски. А гости имаше всякакви - чехи, словаци, поляци, българи. С бебе и количка ни настаниха в блокче, до което трябваше да качвам стълби. Поисках ютия - на единия ден ровиха и търсиха - да съм отишла по-късно, защото явно в момента няма свободни, след два дни попитах друго момиче на рецепцията - нямали ютия. Толкова голям хотел и звездите определено са за преразглеждане.

Май търсите под вола теле! Чукнати мебели, ожулени дръжки? Pensive
Юни бяхме в Блек Сий Стар, телевизор и климатик имаше само в едната стая. Явно не е само в Приморско дел Сол това. Не ми направи впечатление обаче, защото в крайна сметка не сме отишли там, за да гледаме телевизия и да оглеждаме мебелите и дръжките Rolling Eyes
За това не веднъж съм споменавала, че мненията за даден хотел в Бг мама са противоречиви и не бива да се взимат под съществено внимание при резервация.
Искам да спомена, че не съм била в Приморско Дел Сол, не ги защитавам и съм наясно с това, че не отговаря на 5-те си звезди, но малко издребнявате.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 01:16 от Кристал

# 482
  • софия
Приморско дел сол определено не е за пет звезди, но ние имахме много приятна почивка там. Догодина може би ще повторим.

# 483

Май търсите под вола теле! Чукнати мебели, ожулени дръжки? Pensive
......
За това не веднъж съм споменавала, че мненията за даден хотел в Бг мама са противоречиви и не бива да се взимат под съществено внимание при резервация.
Да де, но практика е на бг хотелиер да използва до макс материалната база. Хотел, който претендира за 5 звезди според мен не може да допуска такива неща. Принципно би следвало в цената да се калкулира и амортизационно отчисление, което в един момент да бъде използване за подновяване. В един хотел детето ми беше настанено на такъв фотьойл, че той се разпадаше и мъжа ми го ремонтира. Да не говорим, че мебелите за хотел се продават с достатъчно добри отстъпки, защото се пазарува на едро. Не говоря да се обновят всички стаи на веднъж.

А иначе отдавна маркер не ми е БГ мамма за резервация.

# 484
Приморско Дел Сол е с много ниска цена. Бих казала един от най-евтините хотели с ОИ по нашето Черноморие.

# 485
  • В.Търново
Приморско Дел Сол е с много ниска цена. Бих казала един от най-евтините хотели с ОИ по нашето Черноморие.
Не бих казала.За апартамент на ден  в ПИК сезон за 3+1 е 491лв без отстъпката.

# 486
Не бих казала.За апартамент на ден  в ПИК сезон за 3+1 е 491лв без отстъпката.
Ахъмммм. Най-евтиния  не е , поне според офертите. Най-евтината стая парк 2+2 за началото на август е 133 лева на човек  в Приморско дел Сол. За същия период, пак най-евтино настаняване в стая парк 2+2 на Ултра АИ в Оазис дел Маре, Лозенец - 128 лева, тоест с 5 лева на ден на човек по-евтино. Сравнявам ги, защото и двата хотела имат приблизително еднакъв отрицателен рейтинг във Визит. 

Ако говорим за Приморско - Престиж Сити 2 - 104 в едноспален апартамент, Форест Бийч -117 лева на легло в студио 2+2, Перла сън парк - 120 лева в студио.
Та както и да го въртя и суча, Приморско дел Сол не е най-евтиния инклузив.

# 487
  • софия
Юни тази година, цената за Дел сол ни беше по-ниска, отколко за Саут бийч-Царево.

# 488
Ранно записване в Приморско Дел Сол е с 25-30% отстъпка, докато другите  хотели са с 15-20%. Излиза доста по-евтино от посочените хотели малко по-нагоре.

# 489
На написаното за хотела мога да допълня че анимацията е страхотна и хотела е 4 звезди ,не 5.

# 490
Ранно записване в Приморско Дел Сол е с 25-30% отстъпка, докато другите  хотели са с 15-20%. Излиза доста по-евтино от посочените хотели малко по-нагоре.
Така може би - да, наистина на ранни излиза доста по-евтино, но доколкото си спомням имаше и други подобни офорети за други хотели с отстъпка от 25-30% (извън изброените от мен по-горе). Но не всеки може да организира почивката си на ранни, така че по-коректно е да се гледа редовна цена. Както и да е.

# 491
В момента пак има 30%отстъпка.Аз избрах хотела защото там беше най приемлива цената.За мен най големия минус е че не е на първа линия.Чадърите на плажа са много малко.Като гледам тук че пишем само за 2,3хотела не знам как ще избера за догодина.Ние сме с количка    и ни беше трудно.Иначе бих повторила,хареса ни.Сега чакам добри отзиви за някой хотел на първа линия с добра анимация и да не е отдалечен от градчето или селото.И да е на южното черноморие.

# 492
Аз мисля евентуално да го посетим септември, но ще чакам за оферта в последния момент. Миналата година така бяха пуснали Simple Smile

# 493
  • В.Търново
На написаното за хотела мога да допълня че анимацията е страхотна и хотела е 4 звезди ,не 5.
Други писаха, че анимацията не става.

# 494
Други писаха, че анимацията не става.

Анимацията е съвсем стандартна-сутрешна гимнастика, дартс, водна топка, водна гимнастика, детска стая, коктейлна игра, зумба, мини диско, вечерно шоу. Хотелът е с 5 звезди.

Общи условия

Активация на акаунт