Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 470
  • 812
  •   1
Отговори
# 495
И нашата почивка в Приморско Дел Сол приключи. Хареса ни.
За мен единствения  минус на хотела е, че не е на първа линия. Чадърите на плажа са много малко. Пред тях слагат още по три реда кърпи.
Настаниха ни към 15 часа. Стаята беше почистена, почистваха всеки ден. Плодове, кана и кафе и чай /както е по оферта/ нямаше. На 3 ден ни смениха чаршафите. Кърпите ги смениха когато ги струпах на табуретката.  Няма сешоар в банята.
Храната е добра. Пиците много се харесваха на децата. Нямаше шоу кукинг, както беше обявено.
Стаята беше много просторна. Матраците удобни. Топла вода имаше постоянно. Ютия си взех от рецепцията, видях че има много в шкафа, но искаха да я върна възможно най бързо.

# 496
  • Разград
Здравейте! Blush
Нахлувам в темата от Китен Grinning
Поради лошото време и с две големи момчета, се чудим какво да правим.... Не си представям деня да премине в хотелската стая, а Китен не предлага някакви забавления на закрито.... Та,да попитам, в Приморско има ли такива?

# 497
Здравейте! Blush
Нахлувам в темата от Китен Grinning
Поради лошото време и с две големи момчета, се чудим какво да правим.... Не си представям деня да премине в хотелската стая, а Китен не предлага някакви забавления на закрито.... Та,да попитам, в Приморско има ли такива?
Ами общо взето всичко е на открито.

# 498
  • София
Помня едно време, преди години, като беше лошо времето по морето, ходехме до съседно място някъде като на екскурзия в зависимост къде сме. Или Созопол Или Несебър. Също обичахме да ходим в ботаническата градина на Серафимови ( село Велика , до Лозенец) http://www.serafimovi.com/  Но не знам дали съществуват още и какво и що. Изумителна ботаническа градина беше, направо в двора на хората. Те правеха обиколки за туристи и обясняваха за над 2хил растения , кактуси и други, много интересно
Или това :
http://bgnaturetrip.com/archives/1153
с корабче по Ропотамо, до устието. Пак си е разходка и си отива половин ден, до там, по реката, и обратно до хотела където си. Вижте колко струват тези атракции предварително че не помня.
Сега вече става и до замъка Равадиново да се отиде, до Созопол ( там е с входна такса обаче вижте да не ви е скъпо)  https://zamaka.bg/
Въобще излизайте от курорта и хотела и разходки, пак зависи дали не вали или какво е точно времето. Аз говоря по принцип  и по спомени. На закрито незнам какво и къде по курортите може. Thinking освен мола Бургас ама там е далеч и какво ще правите вътре в мола незнам.... Thinking

# 499
  • Някъде по Дунава
Може да се посети и музея в Царево. Има хубави експонати от тракийска гробница.
Всъщност подобен проблем имахме и ние в края на юни бяхме в Китен и почти всеки ден валеше. Ходихме до Приморско, Царево и Ахтопол. То беше малко на принципа "гъз път да види", защото навсякъде беше лошо времето, но поне не си стояхме в стаята.

# 500
къде го гледате тва лошо време?

# 501
  • Разград
къде го гледате тва лошо време?

Вече светна Blush , на плажа сме
Благодаря за идеите Flowers Hibiscus

# 502
Някой с впечатление от къща за гости Калина и по-скоро за настаняване в апартамент? Благодаря!

# 503
Калина-Ивелина или само Калина?

# 504
Калина-Ивелина или само Калина?

Калина 😊

# 505
Нямам идея значи Simple Smile

# 506
  • Пловдив
Някой знае ли как се казва дървеното заведение на южния плаж, бяло със синьо дървено с чалгата? Като слезеш от моста се пада второто вляво по плажната ивица?

# 507
Някой има ли мнение  за Къща за гости"Ивано" ?

# 508
Здравейте
Следя темата от начало,бях питала дали някой има мнение за хотел Анита,но не получих отговор😃.Нищо,ние ще сме там😃.
Сега да попитам,за северния плаж,отзиви,коментари и т.н.Четох къде ли , какво ли не,та малко съм "притеснена".Почти нямало свободна зона,морето там било плитко и изведнъж ставло дълбоко....😞,е такива неща.Та ,ако някой има "пресни" впечатления ,моля да сподели😃. Благодаря и слънчева почивка на всички моряци😉

# 509
Милена Пергелова, ние бяхме юни-началото на юли на северния плаж. Имаше мноооого свободна зона, входовете за северния са няколко. Май съм виждала това хотелче, ама вече ми се бъркат. Повече свободна зона има в началото на северния плаж дооооо частта и след гробищата дето е входа. Четох, че вече сложили и там някъде чадъри, но там винаги има повече свободна зона по принцип. Морето е плитко доста навътре и изобщо не става дълбоко не се притеснявайте. Ееее , ако вървите вече моооого навътре ... ще стане но поне 50 м мои са си плитки до коляното дори. Лошото е ,че има камъни на места при входа само в морето и това не е приятно, после няма никакви , ама... Тази година на северния плаж имаше мазут, не се вижда, чак като се омажеш разбираш. Хубава почивка)))

Общи условия

Активация на акаунт