Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 388
  • 812
  •   1
Отговори
# 570
Ние намерихме ресторант, където е вкусно, но за съжаление не е в Приморско. Чак до къмпинг Арапя е, Бай Джи се казва. Нищо не е като обстановка, но салатите, питките, чушките пържени с доматен сос, тиквичките и кюфтета бяха много хубави. И пресните пържени картофки. Гръцката салата беше към 1 кило:)
За Примосрко още няма място където да пратя някой без опасения за издънка. От към ресторанти куца. Но пък плажовте за мен са най- хубавите в България, така че се компенсират нещата Simple Smile

# 571
  • София
От години се храним в Ламбрино. В Капри ни харесаха пиците и салатите. В Анита винаги ни е харесвало обедното меню, но тази година не стигнахме до там.

# 572
  • София
Ние намерихме ресторант, където е вкусно, но за съжаление не е в Приморско. Чак до къмпинг Арапя е, Бай Джи се казва. Нищо не е като обстановка, но салатите, питките, чушките пържени с доматен сос, тиквичките и кюфтета бяха много хубави. И пресните пържени картофки. Гръцката салата беше към 1 кило:)
За Примосрко още няма място където да пратя някой без опасения за издънка. От към ресторанти куца. Но пък плажовте за мен са най- хубавите в България, така че се компенсират нещата Simple Smile

....и ракията, ама домашната. Питките са уникални.

# 573
Здравейте!
Може ли някаква информация да получа за семеен хотел "България" на ул. Дюни" № 3?
С благодарност, на споделилите мнението си за хотела.

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 16:14 от vednazh sedmichno

# 574
  • СВИЩОВ
Здравейте, някой с впечатление от Хотел Тишина. Знам къде се намира, но по скоро ме интересува базата,четох че е реновиран, четох и добри отзиви. Как е храната, и най-вече да не е детски лагер. Благодаря предварително.

# 575
Здравейте, някой с впечатление от Хотел Тишина. Знам къде се намира, но по скоро ме интересува базата,четох че е реновиран, четох и добри отзиви. Как е храната, и най-вече да не е детски лагер. Благодаря предварително.

Миналата година имаше русначета доста в този хотел. Дали бяха на лагер или някаква голяма компания незнам, но беше ужас.

# 576
  • В.Търново
През 2016г. бяхме в хотел Дара почти срещу Тишина.Има детски лагери там и е много шумно.

# 577
Пиците в Куатро Соли са хубави и на нормални цени. Само не знам улицата как се казва, пада се перпендикулярна на главната търговска. От двора се вижда Аквапарка, а до него е ресторант Нестинарка.

# 578
Пиците в Куатро Соли са хубави и на нормални цени. Само не знам улицата как се казва, пада се перпендикулярна на главната търговска. От двора се вижда Аквапарка, а до него е ресторант Нестинарка.
Иглика трябва да е улицата

# 579
Иглика трябва да е улицата
Да, проверих, да не се изказвам неподготвена 🙂 Та по въпроса за пиците бяха с прилична големина, отрупани, на пещ са, спагетите също са прилични.

# 580
В хотел Тишина основно са лагеруващи деца. Аз не бих рискувала.

# 581
  • В.Търново
Ако хванем влакчето от ММЦ до Перла, за обратната посока трябва ли ново билетче?

# 582
Ако хванем влакчето от ММЦ до Перла, за обратната посока трябва ли ново билетче?
Мисля, че трябва. Цената е в едната посока.

# 583
Може би в началото на темата има коментари за хотелския комплекс "Салена бийч" 1 и 2 на ул. "Перла"?
Но все пак, по лесно е да не се връща назад човек и да прехвърля отговорите, а да попита пак. Simple Smile
Та въпроса е, какви са цените, сега през август за тройна стая-двама възрастни и едно дете ? Еднакви ли са в едната и другата част?
Всичко добро! Blush

# 584
Мнение за хотел Арена?

Общи условия

Активация на акаунт