Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 104 997
  • 812
  •   1
Отговори
# 675
В Престиж сити бяхме за първи път един Септември, за парите ди беше добре, много от нещата прибираха. Следващато лято решихме да отидем в сезон за повече пари и с доста по-големи изисквания и останахме крайно разочаровани-от храната само кебапчетата ставаха, а нямаше как детето да яде цяла седмица само това. Поискахме да се откажем от ОИ, не можехме да напуснем, защото бяхме с ваучер, и ни приспадна 44лв за храната от 150лв. Та от тогава, не само там, ами никъде не ходим на ОИ и нямаме никакви проблеми. Другият проблем е, че е далече от центъра, което за нас не беше ок. Дано на вас ви хареса.

# 676
Здравейте, дами! За пръв път ще посетим Приморско. Ще отседнем в Пламена Палас. Някой да е летувал там наскоро - откакто го има тенис корта и детския батут...? Има ли ограничения на възрастта за батута? Големия ми син е на 11 и редовно се разочарова като види "до 8 години". Каква е цената за корта, за игра билярд, тенис на маса и т,н.? Прочетох много позитивни мнения за хотела, но все пак съм със смесени чувства, защото града ни е съвсем непознат.
На плажа Перла съвсем ли няма свободна зона? Ако е така, къде ходите на плаж? На южния или направо в друг град? Какво да имам предвид като цяло? Blush
Извинете ме за многото въпроси и благодаря на всеки отговорил! Flowers Hibiscus
Заминаваме вдругиден за 6 дни. Ще дам подробен коментар на връщане, придружен със снимков материал Sunglasses

Миналата година бяхме в Пламена палас. Тази на тръгване изядохме по една пица там, като зарязахме инклузива в Приморско дел сол. Хотелът е чудесен. Доволни ще останете. За мен това е най-хубавия хотел в Приморско (сравнявам с Белведере, Жерави, Приморско дел Сол, Перла бийч).
За батута - не загледах какъв е тази година, миналата беше от по-малките. Детето ми беше тогава на 10 години и му се позволи да скача, като той си е пълничък. Просто каката - аниматорка следеше когато скачат по-големи деца да няма малки за да не стане инцидент. Тази година като отидохме на обяд в хотела, каката позна сина ми, което за мен показа отношение към туриста. Момичето понеже не бяхме гости на хотела, не беше длъжно да ни обърне внимание.
На плаж Перла свободната зона е съвсем малка откъм вълнолома до самата резиденция, там се събират много водорасли.
Ако искате свободна зана - тази до бар Интрига по пътя за плаж Перла, има точно до поста и зад платените чадъри. Хубаво е, ако няма вълнение. Там и водата е дори по-чиста от Перла, дъното постепенно става дълбоко, ок е за малки деца.  Ако ли не - южния плаж. По-хубави плажове в района няма. Евентуално Аркутино.

Надявам се да съм ти била полезна.

# 677
... Надявам се да съм ти била полезна.

Повече от полезна, storm76! Искрено ти благодаря за подробния коментар! Kissing Smiling Eyes
Много ме радва, че имат отношение към клиента! В днешно време само гледат как да ти измъкнат парите от джоба ама по грозния начин. И тая фраза "Ние балъците по морето, много ги надушваме" - направо ми е като нарицателна, вече...
Ще споделя и нашите впечатления от града и хотела - като едни новобранци, хихи.
Сега гледах по новините, за разлива на мазута... че има и на плаж Корал... и ми се изправи косата! Голяма гадост Worried

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 22:26 от Мимчо

# 678
Здравейте!
От толкова, много адреси се спряхме най-накрая на  Семеен хотел "Георгиеви" на ул. "Перла" № 20.
Защото и детските съоражения са близо и горе-долу е централно мястото. С благодарност ще приема мнения и отзиви за хотела, на хора почивали в него, които ще са ни ценни за предстоящата наша почивка.
Добър да е деня, на всички! Blush

стаите са малки, уж чистят всеки ден, но освен да изхвърлят боклука, друго не видях почиствано. За 6 дни кърпи не смениха. Чува се всичко от съседите и коридора. Срещу хотела има една кръчма и вечер до 23:00 пее една ужасна певица и се чува страшно силно, чалги, шлагери.. не се търпи след първата вечер..

# 679
  • София
Връщаме се от хотел Тишина.
Не е за детски лагери. Главно са словашки и чешки туристи.
Хотела е изцяло реновиран - потвърдиха го и хора, които няколко пъти са ходили. Нови телевизори, нови климатици, нови бани.
Храната е вкусна. Браво на готвача!
В стаите се чисти всеки ден. /Като последния ден не изчистиха сигурно защото на следващия ще си ходим?!/
Сменят чаршафите и хавлиите на 3-4 дни.
Като цяло хотела ни хареса.
Приморско обаче не е моята дестинация. Не знам дали бих повторила отново в Приморско.

# 680
Има ли някой на Перла? Как е морето там?

# 681
Здравейте, има ли почивали в Приморско дел Сол, моля за отзиви.

# 682
  • European Union
eninor, те и отзивите са доста противоречиви. Ние бяхме миналия месец, има и подробно описано от друга потребителка по същото време, все едно сме били на различни места.
Най-много от всичко ме издразни запазването на шезлонги. Места на плажа, няма никога, на басейна са запазени още преди 8. Другото е приемливо. Храната беше разнообразна, готвено, манджи, скара. Салати имаше няколко вида, но общо взето се повтаряха. Анимацията е на нормално ниво. Стаята я чистеха всеки ден между 13 и 16. Следобедните закуски са само пици и понички. Сладоледът е по цял ден, прибират го преди вечерята.

# 683
  • В.Търново
Хотела е изцяло реновиран - потвърдиха го и хора, които няколко пъти са ходили. Нови телевизори, нови климатици, нови бани.
В стаите се чисти всеки ден. /Като последния ден не изчистиха сигурно защото на следващия ще си ходим?!/
Приморско обаче не е моята дестинация. Не знам дали бих повторила отново в Приморско.
Имате ли снимки от хотела отвътре?

# 684
  • София
Имате ли снимки от хотела отвътре?

Не съм правила снимки!
Стаите са като на снимките на страницата. Тесни са.
Баните са правени допълнително и се все едно голяма "душ кабина" - от стъкло са. Баните са широки.
Имаше мнения, че водата от климатиците се излива на терасите и се образуват локви. На нашия етаж бяха сложили кофи под климатиците и нямаше локви.
Имаше дни с празни шезлонги на басейна, а др.ден само нахвъляни хавлии и запазени шезлонгите без да има хора в басейна; зависи на каква група чужденци попаднете.
Ходихме на плаж на ММЦ - място на паркинга за колата имаше, не е било проблем паркирането.
За нещо конкретно питайте?

# 685
  • В.Търново
През 2016г. бяхмев хотел Дара срещу хотел Тишина.Тогава имаше много лагерници от руските страни и беше страшна дъндания.Явно са се променили нещата.

# 686
Пак съм аз, с молба да ми препоръчате някое по свястно заведение,  без чалга. Може и по-изолирано да е... Не държим на локацията, просто да е с по-нормални цени, прилична храна и да няма кючеци по масите. Благодаря!

# 687
Пак съм аз, с молба да ми препоръчате някое по свястно заведение,  без чалга. Може и по-изолирано да е... Не държим на локацията, просто да е с по-нормални цени, прилична храна и да няма кючеци по масите. Благодаря!
и аз се включвам със същата молба, и да попитам в заведението на Здравко, някой хапвал ли е, как е храната и цените как са?

# 688
  • София
Не съм сядала в Лилия("заведеноето на Здравко"), но съм го виждала да похапва обедно в друго заведение, което за мен е показателно.

# 689
Не съм сядала в Лилия("заведеноето на Здравко"), но съм го виждала да похапва обедно в друго заведение, което за мен е показателно.

Grin То и в Гугъл рейтинга не му е много висок....

Общи условия

Активация на акаунт