Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 012
  • 812
  •   1
Отговори
# 705
За съжаление тази година има някакъв проблем с почистването, има голяма разлика от миналата година. Дано идната го решат.
Това с циганите е повсеместно... не е само в Приморско. Моя близка е във Велинград в момента, в 5 звезди хотел, в потрес е- има компании от по 20 човека, шумни, нахални.
Трябва да свикваме....

# 706
  • В.Търново
Да видиш в Китен какво е, там е мръсно, претъпкано, и там си има цигани, но Приморско ми е по-симпатичен.
Аз като ви казвам на 11 септември беше Приморско като изоставен град, много пусто.От луна парка работеха само две люлки, нищо друго нямаше, нито замъци, нито дюшеци, нито блъскащи колички, нито заведенията работеха, затворени хранителни магазинчета, пусто, пусто, някои семейни хотели също бяха затворили.Моя мъж едвам си намери от къде да си купи цигари.На северния плаж даже разглобяваха едно дървено заведение.

# 707
За съжаление тази година има някакъв проблем с почистването, има голяма разлика от миналата година. Дано идната го решат.
Това с циганите е повсеместно... не е само в Приморско. Моя близка е във Велинград в момента, в 5 звезди хотел, в потрес е- има компании от по 20 човека, шумни, нахални.
Трябва да свикваме....

Казват, че така ще да е бъдещето... затриваме се, като народ!
Но за свикването... за всичко ли трябва да сме бездушни и свикващи в живота ни, както сега е в повечето случаи? Angry

# 708
На мен си ми харесва.. Другата седмица отивам за втори път това лято. Вярно, пълно е с народ сега, но пък и е пиков сезон и е нормално, по другите курорти e същото предполагам. А и човек като стои по цял ден на плажа - там си е спокойно, има достатъчно място за всички. Дано другия месец времето е топло и отида отново да видя как изглежда без толкова народ Simple Smile

# 709
Що кво ще направиш? Цигани с пари са, плащат ти казвам по 200 лева само за нощувка, в 5 звезден хотел. Гестрабайтери са или на социални по чужбина, но имат пари. И знаят думичката дискриминация. Имат български паспорти, в Европа си мислят, че те са българите ... В Испания една жена три пъти ме пита, ама как така сте българка, те не са ли с тъмна кожа... Та да ще свикваме. От 30 години се цели циганизация на държавна. Успешна е.

# 710
  • у дома...
Приморско е и нашето място за почивка! Харесва ми градчето, плажовете са уникални.

# 711
Ба...що са 200 лв. на днешно време... ако само цигани си плащат 200 лв. за нощувка, с мед да ги раниш! Има и българе и всякакви други, които  и по  200 евро  плащат за нощувка и карат целоооо лето на теферич, край синята вода!
Такова е времето , както са казали тези пред нас... "Царица е парица" и "Парата прави фукарата!"  Не е само циганизация и много други са основните неща, с които не трябва да свикваме!
Не трябва да се свиква с, приказките за царицата и фукарата, нечестно разказвани ни от така, наречените, големци!!!

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 13:14 от vednazh sedmichno

# 712
И аз да се отчета за Приморско и Престиж сити 2.За тези пари е супер.Поне за моите критерии.Вчера се настанихме,днес стаята са я почистили,ще видим утре.Храната е достатъчно-да, качеството не е кой знае какво,но има много салати.Днес имаше салата вътре със грейпфрут,портокал, семена, айсберг,червена салата.На закуска имаше и различни ядки сурови.Персонала много любезен и усмихнат.Стаята ни е хубава,с голяма тераса.Да,личи си че не е нов хотела,поолющено тук,там,но пак казвам за тези пари е супер.Да ви питам,може и да е коментирано,защо има хотели между Престижа и ММЦ -то,които не са завършени, пустеят?Има някакъв пет звезден,почти готов,но и миналата година стоеше недовършен?А,комарите са ужасни...

# 713
  • В.Търново
Едната сграда беше в гръб строеж миналата година , сега е измазана и остъклена, луксозна сграда, но там няма да е 5* хотел , а апартаменти в продажба.Има друга голяма изоставена сграда, може да е фалирал предприемача.

# 714
  • Тра-ла-ла
Как е Приморско в края на август и началото на септември? Има ли много хора по плажа? Работят ли синята зона и паяците или вече е по-свободен режим?!

# 715
  • В.Търново
Как е Приморско в края на август и началото на септември? Има ли много хора по плажа? Работят ли синята зона и паяците или вече е по-свободен режим?!
Точно това коментирахме на тази и предната страница.Да, паяците си работят нон стоп.

# 716
  • Тра-ла-ла
Благодаря. Върнах назад и четох. А синята зона работи ли и може да се паркира свободно?

# 717
Хора, къде са най- вкусните банички, тънки, добре изпечени и със сирене? Аз за две години летуване тук не съм разбрала:)

# 718
Може ли да ми препоръчате апартамент или хотел на първа линия на северния плаж в Приморско с фронтална тераса към плажа, от който сте доволни. Благодаря предварително!

# 719
  • Ямбол
Жаки, още не съм ги намерила и аз. Няма хубави банички, все на мазни съм попадала, с последващи киселини. Ние понякога си взимаме от онези закуски, които са на улицата перпендикулярна на детската градина. Там има много закуски, но където правят и мекици, рогчетата им ми харесват.
Като цяло навсякъде са блудкави закуските. Как ги ядат хората, че и опашки има понякога. По-добре палачинка.

Общи условия

Активация на акаунт