Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 347
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 805
Колко човека в Бг могат да си позволят 1000+ лв на месец за хоспис? Иначе да, добър вариант е. Грехота е да захвърлиш като ненужна вещ болен родител в обикновен старчески дом, където ще го уморят за отрицателно време. Никой не заслужава подобно отношение.
Тонка, болна тема!

...Навсякъде е скъпо и то много.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 22:45 от Анонимен

# 5 806
  • София
Приятели е моят сериал! Знам репликите наизуст...

# 5 807
Добра вечер!
Сила и кураж на всички, грижи и неволи да минават и заминават.

Сутринта разисквахте Зоната, та да си кажа и аз по темата. Преди години, доктор ендокринолог ми направи менюта по нея, много бях доволна, но трябва да стане стил на хранене, което не е трудно защото всичко е позволено, даже и шоколада, но не в количествата в които аз ги ям. Днес зъболекарката ми се кара като на малко дете с тоз шоколад. Режимът на хранене подпомага контролирането на нивата на инсулина в организма и докторката доста го използва в практиката си.
Споделям рецептите, които ми даде. Блоковете мисля, че бяха 3-3-3.
Скрит текст:

# 5 808
Приятели е моят сериал! Знам репликите наизуст...

А може да се състезаваме, всичките епизоди съм ги гледала по над 20 пъти, че може и повече да са. Всъщност със сигурност са повече като се замисля. Бях в дупка по едно време и този сериал ми беше единствената разтуха. Обожавам го. И никога няма да му простя на Брад Пит   Laughing Joy

# 5 809
  • Някъде там
Някой да има опит със съхранение на пресен кадаиф?
Поръчах си продукти от един магазин онлайн, но няма да го правя веднага и се чудя в хладилник или фризер да го слагам?

В хладилник 12 дни ми издържа на най-студения рафт.В фризер не съм го слагала. Правя кюнефе с него.

# 5 810
Белинда, метни после идеята за пуешкото и насам, моля. 1 кило пуешко филе съм нагласила за утре. Днес - 4 връзки пресен лук с 20 яйца в тенджеро-тигана. Почвам ги, че след малко ще ми запристигат един по един от тренировки гладни като вълци.

# 5 811
  • Бургас
Ние сме на леща. С пресно чесънче , мммм

# 5 812
По средата и аз го харесвам.

За мен съм си взела порция боб, дечурлигата искат яйца. ММ ще е на салата.

Жаки, наспортих се, планка го направих двоен (два пъти по минута), пламтят ми бузите чак 😂

Всички болни да оздравяват бързо 🤗

# 5 813
Белинда, леко да ти върви дежурството в лазарета Hug

Аз отметнах още 1 планк, остава ми последния LaughingИвайлето и тя опъна тумбака с мен Mr. Green

# 5 814
Давиз и аз кюнефе ще правя с него. Дано ми се получи утре вечер.

# 5 815
  • София
Добре де, аз това защо не съм го яла в Турция? От пиле мляко слагат по масите, а едно кюнефенце няма кой да ти направи 😆 Сигурно са го слагали хората, ама аз като не знам какво е, хич не съм и забелязала...Сигурно съм си казвала -кадаиф,бля😁
Сбъдваща, не можах да изчакам Мър и го изпекох по стандартния начин - на пържолки, със сол и пипер, на сух тиган, по 2 минутки от всяка страна. Ще ти кажа после дали са станали свестни.

# 5 816
Потекоха ми лигите от описаното от Сбъдваща за вечеря! Много вкусно.

У нас сме на пилешка яхния с моркови, гъби, картофи и грах. От вчера имаме още пица и спагети с гъби и сметана и ще дояждаме.

# 5 817
Белинда, възможно е да са го слагали, то топло се яде.

Взех си и невероятен "локум" от сушени смокини. Разкошен вкус, мек, пресен. Simple Smile

# 5 818
  • Бургас
,,Приятели,, и аз го харесвам.
Много съм се смяла с филмчето!

Браво на спортуващите!
Аз снощи бях на винце и св.пастърма. Днес вечерята ми беше таратор. Сега винце!

# 5 819
Мари, не чети 😉, и аз съм на вино и боб с пресен лук пък ние 😁.

Общи условия

Активация на акаунт