Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 251
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 955
Вили, стиснати палци и от мен.

Много станахте болните и на всички желая оздравяване.

Карз, днес не се замъкнах, защото бях като парцал. Инах три срещи една след друга и ми беше гръмнала главата и само на пазар сколасах. И кучето не разходих и то горкото е нещастно. Утре съм и обещала де.

Тук грипни ваканции не сме имали, ама те имат достатъчно от другите. Може би като време са еднакви, но понеже са 4 ми изглеждат доста.

Тарти, да ти е жив и и здрав и много да се радвате взаимно.

# 5 956
  • София
Жив и здрав да ти е Тарти:)
Още дълги години да гледате в една посока!

# 5 957
  • София
Дженоооооо, урочаса ми дЯтито Imp
Иде преди малко като буреносен облак в хола, запецнал на някаква задача и бесен - писна ми, изморен съм, не мога да мисля, няма да решавам повече пък!!! Рече и отсече!  Сега яде черешов пай и проклина късмета си да се роди у нас Joy
А аз заспивам права. Е, полегнала съм всъщност, но честно казано, добре че дращя по клавиатурата, иначе ще се отцепя...

Мари, а като правя инхалации с маска, т.е. парите влизат и през носа, тогава пак ли да промивам? Щото аз от вчера понамалих промивките, понеже след инхалация поне един час текат чудеса от носа му, реших, че самата инхалация е достатъчна промивка. Не знам права ли съм Rolling Eyes

Тарти, здрав да ти е дъъъълги години:hugs:

Орхидеята ми едната цъфна. През януари? Нормално ли е?

# 5 958
Да е жив и здрав Тарталет!

Белинда, и моята едната се кани, а и все по това време цъфти, та сигурно е нормално...

Почвам да се задръствам със секрети аз и не съм доволна... Трагедията е, че няма кой да ме смени, колежката окапа и тя, а работа поимва

# 5 959
Белинда, аз моята затова не я натискам много-много. Разпечатала съм от вашите пробните матури и по мат и бел, и само от време на време я подсещам.
Знам, че натисна ли я, напук няма да се подготви.
Обяснила съм колко е важен резултата, тя си избира за къде да се подготвя.
От време на време споменавам кравефермата на края на селото и че там тапия не искат Joy

пп: Добре, че не сме в Софията, де Blush

ппп: Вили Hug

# 5 960
Вили, стискам палци!!! Да пишеш веднага!
Светалчо, от Берьозка са и моите, обаче има медени бисквити за торта, български, страхотни са също, пробвай ги!
Руми, моята дребната пак мрънка- идвали да ги броят, не стигали децата, няма ваканция, и след половин час 2 си тръгнали....ми що не си били тръгнали по- рано, да ги преброят.....ужас това дете, не е от мен, всее недоволно бе

Белинда, служебните ни орхидеи, 2 на брой са цъфнали също, това им е сефте от 2 години де

# 5 961
  • Бургас
Здраве и щастие желая на Тарталетков!

От неделята ме мъчи да ми идва мц,и днес най-накрая благоволи. Направо съм дроб. Силите ми свършиха. Едвам сколасвам на работа.

# 5 962
  • постоянно
Кажи  на синковеца , че винаги може да дойде при леля си Хер ака Гестапо . При нас домашни се пишат всеки ден след училище , нямаме грипни ваканции , а и аз не правя черешови пайове като майка му. Joy

Белинде, моите цъфтят почти целогодишно- ей сега поне 50% (  имам над 10) са цъфнали. Другите - растат цветоноси. Hug

# 5 963
Забравих да поздравя мъжа на Тарти, да мине здравословния проблем бързо и да сте щастливи заедно!

И у нас всеки ден се пишат домашни, и за съм лоша, откакто съм на диета двойно. То добрите мами тук на пръстите на едната ми ръка се броят, ама някои от тях готвят, други не...та пак щеше да има прецакани

# 5 964
  • Sofia
Какви зли майки сте,ей  Whistling.Пращайте ми ги на мен,ще си моабетстват с моя калпазанин.
Ами,аз пък да ви питам вие като сте в отпуск,работите ли?А?А? (изключвам домакинстването,за служебен труд иде реч).И аз да съм на вашите деца,ще се изнервя.
Моят (понеже го подбрах,подкокуросана от вас),категорично се закани,че ще ми спре бг-мамата  hahaha.И вместо той да се втурне да прави нещо,аз подгънах кълки да си почивам  hahaha
Тартов да е здрав и да си дундурка трите жени край себе си  Peace.

# 5 965
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тарти, жив и здрав да ти е г-н Тарт! Да се обичате и да се слушате!
24 яйца, ама пък сигурно много народ ще ги ядете. И в какви хубави неща си ги вложила, прияде ми се и палачинкова торта, и торти с крем. Изядох и аз 1 яйце варено, рохко, само застройката не ме привлича. Joy
Ще ви кажа как аз пържа яйца, които не стават твърди. Разбивам си яйцата в купа, задушавам си в тиган с масло или  олио, каквото ще слагам - праз, пресен лук, домати, чушки, колбаси, сирене - няма значение какво. В разбитите яйца капвам малко прясно мляко, слагам сол, разбърквам и ги изливам върху това, което е в тигана. След няколко минути с дървена лъжица или шпатула правя пътечка по дъното и тя се запълва със сурови яйца от повърхността. Така с няколко пътечки, без бъркане, яйцата са готови, без да остава мърдаща сурова част, меки са. Понеже мъжът ми обичаше да има запържен загар, половината от яйцата ги обръщах със шпатулата и ги запържвам за секунди и от друга страна, че той не обичаше да са рохки. За миш-маш е много подходяща тази техника, иначе, с бъркане стават много твърди и жилави, като съсирени.

# 5 966
Честит рожден ден на Тарталетков!

# 5 967
  • София, Младост
Иииии много сте добри, да знаете Simple Smile Всичко е наред, ще ме бъде. Няма данни за атопични клетки. Остава ми наблюдението, което си е рутинно-проследяване на хормони и ехография веднъж годишно. Та така, смятам да повличам крак с добрите новини и всички болни да оздравяват.
Отново огромно благодаря за подкрепата. Радвам се, е ви има Heart Eyes

# 5 968
Белинда, май си е съвсем нормално за орхидеите по това време да цъфтят.

Хай ме разби със салатата с цвекло. Хай с глава или със стебла я правиш?

# 5 969
Тъкмо влизам със стиснатите палци към Вили,пък тя се отчете с хубави резултати-бравос!
Да е жив и здрав Тарталетиния мъж,да се обичате още много години!
При нас пролет е навън!
Болните да оздравяват!
И аз при строгите майки,дето само домашни искат да се пишат.И при нас ваканцията май ще се размине,а децата са уморени,верно.

Общи условия

Активация на акаунт