Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 264
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 6 045
Тонка, при нас беше проблем самата регистрация на ел.подписа в идиотската им система.

Направих кюнефето и това вечеряхме.
Ами уникален вкус има това нещо.
Първото беше с лек захарен сироп и почти не се усещаше сладкото.  Втория го залях вече с наистина сладък сироп и си е тежичко така.

# 6 046
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Давиз, благодаря за рецептата, вкусно изглежда на четене. Имало е защо да настоявам, съвсем различно е от варената мусака. Laughing

Тия "топли" лекарства, дето всичките са парацетамол или нурофен плюс нещо си - грипекс, викс, тайлолхот, тамифлу, флудрекс, фервекс и кой знае още колко такива има, и аз не мога да ги пия, повръща ми се от тях после. Направо си взимам таблетка парацетамол и то само ако нещо ме боли. Прежалих се този път, пих една чаша викс, ами много неприятно - горчи и колкото и да е замаскирано с вкус на лимон, мъка си е. Почти съм здрава вече, още малко запушен нос ми остана само. Но не е като чешма и с безумни кихавици, от които мислех, че ще ми се откачи главата от врата, както беше вчера и онзи ден.

Сесил, дай рецептата за кюнефе, много ми се ще да направя и аз.

# 6 047
  • Sofia
Сипах си чаша вино, но ме хвана, а имам работа, па Джена какви ги върши с две бутилки не ща и да си помислям  Stop
newsm47 как какви,бе коте...спазвам максимата-пияна жена-весело легло  newsm62,ако някой от участниците не заспи  newsm48
Страшно ме сърби скалпът,подръгвам се юнашката. ММ ми отметна косата ха натам-ха натам.Чудна съм била, нямала съм буби,ама много н ему вярвам.Синко и той се почесва...ще видим тумороу дали не сме въшлясали, недай ,Боже  newsm12

# 6 048
Светълчо, утре ще я напиша, че през телефона постоянно се връщам да поправям. Бързо и лесно става.

# 6 049
Светълчо, утре ще я напиша, че през телефона постоянно се връщам да поправям. Бързо и лесно става.

Благодаря, Сесил, не е спешно никак. Laughing
Все забравям да кажа, че съм доволна от шампоана и балсама с чесън. Първо, мирише много приятно и ненатрапливо, второ, дава обем на косата. Дали заздравява косата и стимулира растежа, не мога да кажа.

И на мен ми се пийваше вино, но не смея. Не че някакви лекарства пия, само спрей за нос си пръскам 2-3 пъти на ден.. Обаче преди години ММ такава алергия направи от една чашка ракия, изпита уж с лечебна цел и една лъжица сироп за кашлица Димекс Ко, че стигнахме до Пирогов и там ни се накараха яко, че никакви лекарства не може да се комбинират с алкохол.

# 6 050
Уф,и аз ще взема да мина в лагера на по-ларж майките...Прибрахме се с детето в 17,30 часа,преобличане,сервиране,вечеря-стана 19,00 часа.И седнахме да учим стихотворение...Ми,те очите и се затварят,заеква,аз повтарям до откат една строфа!Ми-нечовешко е!Отделно имат да нарисуват тоя тъп влас с все диви животни в него!Ай ша му се не види!Опитва ,опитва,не и се получава -мамо,помогни ми,моля!Пък то,нали,майка и-един виден художник на диви животни-айде,рисуваме.Сега оцветява,ама направо си спи на бюрото!
А иначе е паметлива-стихотворения учи бързо,сега обаче чак се разплака-не може да го запомни!Жал ми става-на роботи ги направихме!
Иначе днес ММ наготвил страхотни печени картофи с месо-топят се в устата!Много вкусни!
Наливам и аз сега една чаша бяло вино,и след малко ще хоризонтирам!
Ау,Джена,сакън,недей с тез въшки/ужасена съм как ще чистя катранено черна коса до кръста,ако ни нападнат/
Разтворими/и други/ лекарства пия,ама в краен случай-ако съм взела вече да приритвам,карам си на крак.

# 6 051
Разтворими неща и аз не пия, повръща ми се от тях. Като дете ги изливах в една ваза 😂 Пия таблетки.

Тони, дано си им казала на тия какви кретени са! Дано някоя заблудена душа ми вдигне и на мен, поне да си излея агресията... Заявките не мога да пусна, подписа и на мен ми работи

Дремнах малко, сега ще апна и пак лягам. Ще си направя компрес, ще св омажа и дано утре съм по свежарка

# 6 052
  • Някъде там
Джена слагай един бял чаршаф,взимай гъст гребен и реши.Има ли буба веднага ще си проличи.Дано няма.
Сесил Кюнефето ти изглежда божествено.
Моите много помнят иначе нямаше да са от отличниците, защотоо ги мързи да дишат.Това да вземат нещо допълнително да четът няма как да стане ако не е задължително.
Аз се люшкам между двата типа майки.
Много позволявам, но и съм строга когато видя че иначе ще изпусна края.
Нудълси със зеленчуци в уока им направих и медено руло на децата.
Това руло е божествено,така ми се искаше да опитам, но не го направих.
Захир съвсем се изгуби.Пилота да не я е завел на пътешвствие?!

# 6 053
Значи, Анжелика, да ти кажа, че ларж майките и рисуваме  Joy hahaha Едно време редовно оцветявах в един атлас на сина ми. Казвам му лягай си и седя и си рисувам докато ми се доспи. Правила съм и реферати и презентации, изрязвала съм картинки, когато наистина виждам, че няма как да се справи с всичко сам удрям по едно здраво рамо. Сега прави презентации по-хубави и от моите, но ако ме помоли, пак ще помогна Wink

Светалчо, с цинабсина ли лекуваш хремата?

# 6 054
Kъде да видя и аз кюнефето на Сесил?

# 6 055
Значи, Анжелика, да ти кажа, че ларж майките и рисуваме  Joy hahaha Едно време редовно оцветявах в един атлас на сина ми. Казвам му лягай си и седя и си рисувам докато ми се доспи. Правила съм и реферати и презентации, изрязвала съм картинки, когато наистина виждам, че няма как да се справи с всичко сам удрям по едно здраво рамо. Сега прави презентации по-хубави и от моите, но ако ме помоли, пак ще помогна Wink

Светалчо, с цинабсина ли лекуваш хремата?

Коте, не. Не можех да изляза, лошо ми беше вчера, а не исках да ангажирам някого да ходи до аптеката. Със сребърна вода, фитоназал спрей (който уж е без химия, билков, но е толкова гаден, чак болезнен, че май ще предпочета следващия път химия) и  промивки с физиологичен р-р.

# 6 056
Kъде да видя и аз кюнефето на Сесил?

Във фейса е, тук не сэм го пускала че през телефона ми е трудно. 
Утре ще е. Simple Smile

# 6 057
  • Sofia
Джена слагай един бял чаршаф,взимай гъст гребен и реши.Има ли буба веднага ще си проличи.Дано няма.
ха,сега,де....нямам бял чаршаф,все едни шаренки  ooooh! Силно се надявам да си внушавам,  Praynig,утре пак ще ме мъчи ММ.

# 6 058
  • София
Джена, сетих се, че използвахте някакъв нов шампоан с чесън, може от него да те сърби главицата. Аз съм се протривала от чесане заради шампоан. Иначееее, когато бяхме въшливи с малката, мъжа ми се кле, че нищо нямаме...после си призна, че няма никаква представа как изглеждат гнидите Grinning

# 6 059
  • София
Много сте писали, бях тръгнала да пиша, че стискам палци на viliandar, но не успях да публикувам. Но много се радвам за добрите новини.
Гледам за лекарства си говорите, няма да се включвам, че аман от 'апчета вече покрай мен Grinning  Шегувам се де... лекувайте се, че е нещо страшно тоя грип. Разтворими гадости и аз не пия, предпочитам таблетки. Има и таблетни форми парацетамол в комбинация с др неща за настинка/ грип.
Жаки, аз малко късно се включвам, но хексалгин под 12 год. само след лекарско предписание... иначе ако имат възможност да отидат на лекар повторно за изследване на утайка да се знае дали изобщо лекуват нещо с тоя АБ или просто така е изписан, за всеки случай. Нурофен/ панадол би трябвало да овладеят температурата в комбинация с охлаждане с вода.
Правилото за този тип лекарства попр е да се изчаква поне 4 часа между два приема на едно и също лекарство и 6 часа между две различни (ибупрофен и парацетамол напр.). Но разбира се при екстремни ситуации нещата не седят точно така...

Общи условия

Активация на акаунт