Направих кюнефето и това вечеряхме.
Ами уникален вкус има това нещо.
Първото беше с лек захарен сироп и почти не се усещаше сладкото. Втория го залях вече с наистина сладък сироп и си е тежичко така.

как какви,бе коте...спазвам максимата-пияна жена-весело легло
,ако някой от участниците не заспи 
Едно време редовно оцветявах в един атлас на сина ми. Казвам му лягай си и седя и си рисувам докато ми се доспи. Правила съм и реферати и презентации, изрязвала съм картинки, когато наистина виждам, че няма как да се справи с всичко сам удрям по едно здраво рамо. Сега прави презентации по-хубави и от моите, но ако ме помоли, пак ще помогна 
Едно време редовно оцветявах в един атлас на сина ми. Казвам му лягай си и седя и си рисувам докато ми се доспи. Правила съм и реферати и презентации, изрязвала съм картинки, когато наистина виждам, че няма как да се справи с всичко сам удрям по едно здраво рамо. Сега прави презентации по-хубави и от моите, но ако ме помоли, пак ще помогна 
Силно се надявам да си внушавам,
,утре пак ще ме мъчи ММ.
Шегувам се де... лекувайте се, че е нещо страшно тоя грип. Разтворими гадости и аз не пия, предпочитам таблетки. Има и таблетни форми парацетамол в комбинация с др неща за настинка/ грип.Препоръчани теми