Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 258
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 6 030
  • В Космоса
Вили, радвам се за резултатите!

Тарти, да ти е здрав рожденика.

Лил, аз още вчера сутринта ходих. В болничен съм тази седмица.Вчера не станах от леглото, днес малко се понадигнах. Сложих сега една маска, да направя едно кратко, но силно ГУУУУШШ на малката и ще ми разказва как е минала екскурзията днес.

# 6 031
Всичко е опитала- оцет, мед, бетък, компреси цяла нощ- не пада. Писах и, дано овладее положението в момента е 39,5. А през ноща не знам как ще са. Втори прием има на АБ, напълно непознат за мен - Ксибек се казва. Антибиограма не е правена, дали ще реагира на лечението, никой не знае. По метода проба грешка пак! Дано изкарат леко ноща, няма на кой да разчита за помощ, а и тя самата е болна, да си бях у дома поне аз, щях ида да я отменя. Тва да ти е болно дете и да не можеш да му помогнеш е най- гадното нещо евър!
Айде оставям ви ще опитам да поспя, че е 23 часа вече, а последните две вечери не спах добре заради тъпата жега... Но поне грип няма, да гледам от положителната страна:) Не ми се мисли за времето, когато Жаки тръгне на училище и зимите ще сме си повече в България, квато е кекава...

# 6 032
Хер, винаги вземаме и екстра застраховка. Особено за кола под наем.

Контеса, Американ експрес ти покрива тези застраховки ( ако си резервирал колата с нея де)

Митница имат нов софтуер провайдър и в доста градове (РМД-та) са ги накарали да пререгистрират всичко, за което са се присетили, вкл и стари регистрации.

# 6 033
  • Някъде там
Тарталета и от мен да ти е жив и здрав рожденика.
Акаша хубаво е че си по-добре.
Къде е ходила малката на екскурзия?
Дайте идея какво да купя за 50 годишен юбилей на жена?
Не сме супер близки, но и не е далечна позната.Сина и работи при ММ.Събирали сме се няколко пъти.Сега ни покани на юбилей.Изненада ме.Нямам идея какво точно харесва, освен че се облича и изглежда добре,но и не искам да е някакъв сувенир който ще събира прах.

# 6 034
  • постоянно
Давиз,
 бутилка хубаво вино или шампанско може би и цветя. ?!? Smile

# 6 035
  • В Космоса
Давиз,  из София - Президентството, Народното събрание, Паметника Левски, Природонаучния и Историческия музей. И Александър Невски и Руската.
Ох, аз пак вдигам температура. Приятна вечер на вас!

# 6 036
  • София
Жаки, такъв е грипът - държи висока температура 4-5 дни. Доста хора около нас точно така го изкараха, вкл. малки деца на 2-3 години. В едното семейство родителите болни и малко дете болно. Много трудно им беше.

Давиз, за подаръка - шал, козметичен несесер, ваучер за козметика, ваучер за книжарница.

# 6 037
Смятам да си отворя една бира аз. Не съм пила от 9 дни. Ще се пробвам. За вечеря-миш-маш.

# 6 038
  • Някъде там
Акаша взимай мерки и бързо да ти минава.
Хубава екскурзия са направили децата.
Момичета благодаря.
Харесах ето тези обеци
Виждала съм я с подобни и сме говорили за бижута с камънчета и мисля че ще и допаднат.

# 6 039
  • Germany
Жаки, пропуснах да кажа за Т на приятелското дете. Ако е вирус, кел файда, че пие антибиотик. Малкият миналата година кара такъв вирус, с 4 дни супер висока Т, като с лекарста успявах да я сваля до към 38 и после пак нагоре. Давах на 4 часа Нурофен и Панадол + оцетени кърпи + белтък на карчетата + душове. На 4тия ден му пуснаха кръвни /тук чакат 3 дни/, които не бяха много добри, но не и като при бактериална инфекция и педиатърката се чудеше дали да даде антибиотик и Т падна. Пожелавам спокойна нощ на приятелката ти и дано от утре детето свали температурата!

# 6 040
Изплувах си 2-та километра и с чиста съвест си хапнах сладолед. Сега се мятам на вечерята - пуйчеви филенца на тиган и задушени зеленчуци с масло.

Ние сме от лошите родители, за които Плейстейшън е мръсна дума. Такова чудо в къщи няма да влезе.
За ученето през ваканциите е ясно, смятам, няма какво да се отчитам пак.

Мони, не са ли ти предлагали дълбоко лечение на венците по каса? ТК го поема изцяло и е много ефективно.

# 6 041
  • София
Не искам да чувам за сайта на митниците!!!! От началото на януари се боря, едва днес успях да направя 3 заявки за митническо представителство. Поне им казах по телефона, че цялата им система е малоумна.
Алечка, това за подписа не е вярно. Няма изискване кога да е подновен. Нашият е подновен юни миналата година.
Или да не би.да говорите за самата регистрация на подписа в сайта? Ако е за това, минах през Ада! Хиляди разговори, четене на инструкции, исках да си надяна въжето около врата.

# 6 042
  • София
Пускат зоополиция най- накрая. Колко ще върши работа е друг въпрос:)

# 6 043
  • Бургас
Ние сме на пица, от пицарията до нас.
Да чукна на дърво моите госпожици са здрави и ходят на градина. В сборни групи са, заради грипната, но не мисля да ги спирам.

# 6 044
Прибрахме се ние, като преди това напълнихме торбите с плодове. Сипах си чаша вино, но ме хвана, а имам работа, па Джена какви ги върши с две бутилки не ща и да си помислям  Stop

Свет, наистина им е трудно. Моят не се оплаква, но т.к. се случва да работя и от вкъщи, го виждам колко чете и как се подготвя за часовете. Дават им и въпроси от допълнителни източници и рови, чете, възхищавам му се чак. Затова и ходя да го прибирам вечер, за да му спестя пътуването и висенето по спирките, да може да се прибере за 10-15 минути и да има време да почине, вместо да се прибере час и половина по-късно. С нетърпение очакваме първа смяна, за да може и на спорт да ходи и въобще ще стига времето за всичко.
Оставяла съм го от училище, когато съм преценила и когато ми е казвал, че има нужда. Говорим си като големи хора. Казала съм му и да не си "гърми" отсъствията за глупости, а да си ги пази за наистина важни причини. Досега е доказал, че ме слуша и съм му благодарна, че ме разбира. Може би съм такава, защото мама беше много, много строга с нас и аз винаги казвах, че няма да съм като нея, а ще съм по-ларж  Simple Smile

Вили, радвам се, че всичко при теб е наред Hug
Тарти, честит да е мъжът ти! Здраве и щастие ви желая chef

И аз не мога да пия разтворими лекарства. Един казва - сипи повече вода, да не е концентрирано, друг казва - защо наля толкова много как ще го изпиеш, а то е отвратително лекарството и ми се повръща още щом си поднеса чашата към носа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт