Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 241
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 6 000
Мър, как си ти? Как е новото чакано чичово?

# 6 001
Мър, мислех си за това сутринта и после забравих да ги взема. Голям съм заплес.

# 6 002
Ма какви кьорави сме св сбрали тука 😂

Аз не мисля, че имам грип. Т ми е ниска, малко сопол, кашлица и гърлобол. Не ми е умряло. Вчера намръзнах на нова сметка и на рядко л@йно като мене колко му трябва.... Днес няма как да ида на лекар, утре сигурно пак. Ще си направя компрес с извара, ще издълбая черна ряпа, ще се намажа с туй онуй и ще чакам да мине. Преди 2 седмици го гледах тоя филм. 5 дни антибиотик, 10 дни Т общо. Само кашлицата ще следя, че ако почна да свирукам значи съм отървала козите 😁

# 6 003
  • София
Аз преди рядко ядях яйца сега хич. Да не видя няма се сетя изобщо:)
И азсъм за цайси. ММ само не ръчка да ходим  на преглед и да Ми направел очела:)Simple Smile

# 6 004
  • Sofia
Белинде, и аз тъкмо това си мислех . 4 яйца си е баш порция , аз даже по 3 правя. Joy
А във виното що калории има , оф мале 2 бутилки ......
Мискинки,до сега ми броиха хапките,сега почнаха и глътките  newsm09. Ам'че аз за едното винце живея  newsm53.
Вили,честити ти добри резултати  Praynig.
Абе,какво се окекахте такива  newsm12.Бързо да оздравявате,като казах аз в началото червен конец на темата, курбан и един водосвет  Thinking.
Ей сега ,който е болен, акО не отслабне, пък на  bowuu.
Взех,та поошетах аз,амаааа яваш-яваш,хубаво,че някой не чака на мен да му работя  newsm47.
Даун,верно само с теб сме ларж.Тия ,егати,церберите... smile3506.Ще наследи моят, баща му го плаши,че на строежа все ще му намери място. Mr. Green Ама не ми изглежда много уплашено чавето,де.По-скоро баща му е уплашен,да не трябва да го 'раним до старини  Mr. Green.
Цаки имам няколко броя, различни форми и цветове.Много се гиздех с тях по едно време. На тъмно не довиждам, особено с дясното око.Държа си ги в колата. ММ от скоро не вижда наблизо,нали е суперстар  Laughing.Много е смешен като се опитва да прочете нещо и не си носи очилата. Особено много се дзвери като плаща сметки  Joy

# 6 005
Мър, как си ти? Как е новото чакано чичово?
Екстра е, тия дни направо ми премести де що орган има, сега се е поизморил и е по-кротък Joy Иначе всичко ок, утре съм на последна фетална морфология, общо взето за наше спокойствие, напазарувахме му почти всичко, да не кажа всичко, сега се опитвам да се озаптя, ма е снощи отнесе 2 чифта обувки 19 и 20-ти номер, дето не знаех кога ще му станат, добре че ме ориентирахте Bowtie И разни други дрешки, ама те поне са в близък хоризонт. Обаче за свое оправдание ще кажа, че са много сладки обувките (и дрешките), а бяха на наистина адски добра цена, това ви казвам хич да не ми трябваха, пак щях да ги купя Joy

# 6 006
Влизам на бързо само да кажа на Алечка, че при зададен въпрос Агенция Митници отговори, че ел. подпис трябва да издаен/подновен след 08.01.2018г. за да се извърши регистрацията. За това преди да тръгнеш по пътищата мини през доставчика на ел. подпис. Всички доставчици са уведомени за проблема и са наясно защо ще си при тях. Не знам само дали е за без пари.

Всички болни да се оправят, че и не сме в кюпа.

# 6 007

Ей сега ,който е болен, акО не отслабне, пък на  bowuu.

Охо, от сега си правя списък в главата какви боклуци да си напазарувам като се прибирам... Хич да не е, апетит поимвам като съм болна. И ПМС имам, та работата е страшна, та страшна Mr. Green

rire, верно ли?!? Че моя подпис е подменен септември 2017. Сега пак, защото на митниците им се навирило?! Ай ще му се незнае и глупостите... Ама аз КЕП-а го регистрирах в същност, влизам с него. Не мога да се "свържа" с митническия ми представител.

# 6 008
  • София
Браво Мър. .аз правих три фетални рй така да си я гледаме:)
Моят син проходи с 20 номер на 1,4. г. Но той е с малък крак за сега . Носи едва 30 номер.

# 6 009
  • Sofia
Ей сега ,който е болен, акО не отслабне, пък на  bowuu.
Охо, от сега си правя списък в главата какви боклуци да си напазарувам като се прибирам... Хич да не е, апетит поимвам като съм болна. И ПМС имам, та работата е страшна, та страшна Mr. Green
Къде се подреди пък ти да слабееш,на челно място, барабар Петка с жените.То не останало мИсо по теб вече  Thinking

# 6 010
Джена, и аз вече си мисля, че до старини ще го отглеждам, макар че не е лошо дете и може да ме изненада Simple Smile. Ама аз просто си спомням, колко се кефех на неочакваните ваканции, а и на почивните дни и не мога да го юркам.

Мър, супер. Аз нямах ищах да пазарувам, но майка ми и баща ми се бяха оляли. При вас поне е ясен пола. При мен до последно беше момиче, а аз нито име имах за момиче, нито нагласа.

# 6 011
Алечка от миналата седмица се мъчи счетоводителката ни с тъпите митници, днес идва представител от електронния подпис, та още 1ч откара в телефонни разговори човека.
Накрая уж тръгнаха нещата.

# 6 012
Какви зли майки сте,ей  Whistling.Пращайте ми ги на мен,ще си моабетстват с моя калпазанин.
Ами,аз пък да ви питам вие като сте в отпуск,работите ли?А?А? (изключвам домакинстването,за служебен труд иде реч).И аз да съм на вашите деца,ще се изнервя.
Моят (понеже го подбрах,подкокуросана от вас),категорично се закани,че ще ми спре бг-мамата  hahaha.И вместо той да се втурне да прави нещо,аз подгънах кълки да си почивам  hahaha
Тартов да е здрав и да си дундурка трите жени край себе си  Peace.
Може ли аз да отговоря, другарко? Много ми се ще Wink

Тарти, честит рожденик! Много да се разбирате и обичате все така!

Вили, страхотна новина! Все на хубаво да върви вече!

Белинда, да се оправят момчетата ви бързичко!
Гледам един супер готин сериал за едно голямо семейство с дядо пилот и баба терапевт с 3 пораснали деца и техните семейства. Препоръчвам на пилотските съпруги. Wink

http://m.imdb.com/title/tt4384086/

Хер, винаги вземаме и екстра застраховка. Особено за кола под наем.

# 6 013
Sesylle, аз от 2 седмици го мъча, ама не ми беше дошло на ум, че може да е от подписа, защото  ме пуска. Тия не ми вдигат от Борика, сигурно са подали оставка и те Grinning Утре ще ида до тях и до митническия агент и да се оправят. А си мислех, че по-гадно от Търговския регистър няма Grinning

Джена, верно си е тъй, ни дупе, ни бюст вече, само нос ми остана Grinning

# 6 014
За грипната да кажа, че абсолютно има резон да я дават.Защото не само здрави деца идват, а и такива с Т 38 градуса, които кихат и кашлят постоянно.И понеже родителите им не им позволявали да си останат в къщи, защото губели материал, всички болни и здрави са на училище.Имаше седмици, в които групи ученици се разболяваха и оздравяваха, връщаха се,  пак се разболяваха от болните, които са на училище и т.н.Миналата година постоянно боледувах благодарение на тоя кръговрат.

Радвам се за благоприятното развитие на ситуацията при Вили bouquet
На Тартов Желая здраве!

Минах си по пътя със сина ми и сега с дребната го давам много ларж.

Общи условия

Активация на акаунт