Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 924
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 335
За съжаление търсенто ми нямаше успех, та ще помоля ако някой види някуде и има възможност да го купи и да ми го изпрати ще съм много благодарна.
П.С. Все още има елки във всичките им магазини в Пловдив Rage
Здравейте група. Искам да попитам някой дали е виждал в Пловдив или Стара Загора останала станция за запояване. Звъннах на телефона да питам за елка и за станцията, казаха че нямат. Но елки имаше 2 магазина, които проверих. Е как да им вярваш?

# 1 336
  • shumen
Тете,ще отскоча утре тогава за ягодки и аз.То,че аз си ги хапвам,хапвам,ама и детето много ги обича.

# 1 337
  • София
Тете,ще отскоча утре тогава за ягодки и аз.То,че аз си ги хапвам,хапвам,ама и детето много ги обича.
При нас в Била бяха по-червени отколкото в Лидл. Иначе като цена и опаковка бяха еднакви - 250 гр. за 3 лв. В Била имаше и разкошни малини и къпини по 5 лв. за 250 гр. Доста са скъпи, но ако тортата, за която се говореше е специална, може човек да се прежали.  Grinning Да дам и още една идея за украса с плодове по това време - консерва праскови в лек сироп. С резенчетата могат да се оформят доста красоти, а са евтини, не се съсухрят бързо и не се разтичат (стига да са отцедени добре).

Доволна съм, че в Лидл имаше доста големи айсберги - почти килограмови.  Grinning Купих и някакви промоционални царевични бутерки от топлата витрина. Бяха току-що извадени. Може би бях много гладна, но ми харесаха.

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 23:12 от Тaня67

# 1 338
  • Ст Загора
О, да царевичните бутерки са много хубави.

# 1 339
# 1 340
  • Пловдив
ще вървя за пижами  Simple Smile

# 1 341
  • sofiq
Аз също харесах детските пижами и ще отида да ги погледна.
Харесаха ми и спортните клинове,дали ги е имало и преди и има ли доволни от тях?Цената им е смешна направо.

# 1 342
  • Beyond the stars
А някой да вижда кори/листа за суши в новата брошура ? Не ги намирам, пък май не е минавала азиатска седмица без тях.  newsm78

# 1 343
Рибата тон в консерва от др.седмица филе ли е или на парченца? Знаете ли?

# 1 344
Рибата тон в консерва от др.седмица филе ли е или на парченца? Знаете ли?
В собствен сос съм купувала...филе е, пише си и на кутията.
Вземала съм и ....но не помня в зехтин или в олио беше...също беше филе.
Предвид еднаквата цена и на трите вида обаче, предполагам и тази в брошурата ще е филе.
На място да се огледа етикета...

# 1 345
А някой да вижда кори/листа за суши в новата брошура ? Не ги намирам, пък май не е минавала азиатска седмица без тях.  newsm78

Може и да има, но да не са ги публикували.
Аз така се разочаровах, че няма да има сосове в американската седмица, а като отидох-имаше

# 1 346
  • София
Връщам се от Лидл. Който ще купува кленов сироп, сложен е срещу касите.
Една жена явно искаше да си купува бельо от брошурата и пробва бикините! Щях да падна.  Shocked Събу ботушите, обу бекините, не се одобри и набързо ги събу. Много обиграно действаше. От персонала никой не й направи забележка, а може и да не са я видяли какви ги върши.

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 10:50 от Amiamo

# 1 347
Да спестяват някой неща от седмицата в брошурата. Много съм радостна, че най-сетне ще има азиатска седмица много рядко е пускат.. Heart Eyes

# 1 348

Може и да има, но да не са ги публикували.
Аз така се разочаровах, че няма да има сосове в американската седмица, а като отидох-имаше

Имате ли мнение за сос барбекюто в червената опаковка, че преди бях вземала от прозрачната бутилка и беше като мармалад отвратителен.

# 1 349
Има ли фиде в Лидъл? Скоро не съм взимала и да знам да търся ли там.

Общи условия

Активация на акаунт