Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 758
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 530
Ходих за пижами аз...за мен и детето,пък ММ не щял  Grinning Исках поне долнище за вкъщи да му взема-не...ако ще!

Как са пижамите?  Като материя и дебелина?

# 1 531
  • Пловдив
Ходих за пижами аз...за мен и детето,пък ММ не щял  Grinning Исках поне долнище за вкъщи да му взема-не...ако ще!

памук,като долнището е по-твърдо  Rolling Eyes ама тънки...като за пролет.

# 1 532

памук,като долнището е по-твърдо  Rolling Eyes ама тънки...като за пролет.

bouquet Ще ги видя, май нямаме нужда за сега, но може и да ме грабнат. Grinning

# 1 533
Добро утро! При нас Скариди нямаше никакви. Имае някакви Морски дарове изостананали от Френската седмица с глазура някаква. Гъби в буркан обаче намерих - много са хубави.
Хм, странно... Аз вчера бях в Лидл и се сетих за питанката. Имаше заредено и скариди (два вида) и калмари и миди... За Коледа бях взела от скаридите и виждам, че са от постоянния асортимент.

Вчера имаше както от американската, така и от китайската седмица продуктите. Взех си едни бамбуци, да видим какво ще измайсторя с тях. Simple Smile И пролетни рулца ми се щеше, ама скъпи ми се видяха.

# 1 534

[/quote]

[/quote]
Мен нещо не ме грабнаха ... не знам защо и ластика долу не ми хареса . Пък и ми се видяха по -скъпи от друг път .
Лилавият чай с горки плодове в къщи не се хареса , на ММ му ставало лошо от него 😁 та отиде в кофата . И при нас зареждат хранителните от неделя , даже си бях купувала нещо веднъж  , но не помня какво

# 1 535
  • Бургас
Пролетните рулца предния път бяха отврат. Малко пълнеж, че и кашав, вкус никакъв.

# 1 536
Аз намерих само Микс от френската седмица и в другата хладилна витрина имаше само Миди и още един пакет Микс, но пак предимно с миди вътре. Аз търсех Скариди и Калмари конкретно. Взех един друг микс от Кауфланд с 4 скаридки вътре Simple Smile, но все пак имаше.

# 1 537
Купих робота и на първо ползване ми хареса. Става за рендосване на салатки.

# 1 538
  • до най-прекрасния мъж
Роботът е супер, да. Аз снощи правих сурови барчета от фурми, сушени сини сливи и микс от ядки. Станаха за нула време. Плюс салата, която става за 30 секунди. Определено си струва.
Обаче, пише, че не става за течности. Някой млял ли е домати от консерва и пръска ли много?

# 1 539
Хубави ли са капучиното в метална кутия и овесените бисквитки с шоколад ?

# 1 540
  • до най-прекрасния мъж
Хубави ли са капучиното в метална кутия и овесените бисквитки с шоколад ?
Май се получи диалог Simple Smile Да, хубави са и двете.

# 1 541
Кои сухи пасти в кутия по много бройки хвалехте преди време?

# 1 542
  • София
Следете цените на касата, защото днес ходих до Лидл, цената на продукта беще 3, 49 лв, имаше етикет с тази цена, но на касата излезе 4,99 лв.

# 1 543
  • София
Роботът е супер, да. Аз снощи правих сурови барчета от фурми, сушени сини сливи и микс от ядки. Станаха за нула време. .................................
Може ли фурмите да се заместят с нещо? Друго слага ли се? Разпадат ли се? С кайсии, сини сливи и микс от ядки дали ще се получи? Може ли да се добави кленов сироп? Може би ако ядките са повече.

# 1 544
  • до най-прекрасния мъж
Аз правих на око, не съм спазвала точна рецепта. Ей така, само за проба. Станаха много добре и не се разпада. След като наситних всичко в робота, изсипах върху хартия за печене и с влажни ръце оформих на тънък блат от около 5 мм. След това разрязах и всяко увих в парче от същата хартия за печене. Сместа става доста лепкава, а от фурмите и сливите е и сладка. Не мисля, че ще има нужда от кленов сироп, ще е прекалено сладко. С кайсии и сливи ще стане, ако сливите са меки, за да се получи лепкава маса, а тези от Лидл без костилката са такива.

Общи условия

Активация на акаунт