Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 748
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 545
Дали все още има от робота или ги прибират, когато свърши седмицата. Чак в сряда мога да отида до Лидъл. 😔

# 1 546
  • София
Ходих за пижами аз...за мен и детето,пък ММ не щял  Grinning Исках поне долнище за вкъщи да му взема-не...ако ще!

Как са пижамите?  Като материя и дебелина?

Пижамите ми харесаха. Стегнато трико ми се видя, но тънки. Хубави са!
Днес пижамите бяха най-разпардушинената стока в Лидл. Без опаковки, разхвърляни....Нямам думи!!! Mr. Green

# 1 547
  • Ст Загора
Прясно кое искам да взема ,но да е добро

# 1 548
  • Бургас
Прясно кое искам да взема ,но да е добро

Ко речи Joy

Домати млях в робота, стават си идеално.

# 1 549
В сместа за сурови барове/бонбони сложете 2-3 лъжици кокосово масло (на стайна температура) може и малко тахан. Като ги оставите в хладилника маслото стяга и не седи кашкаво после.

# 1 550
  • Козлодуй
Роботът е супер, да. Аз снощи правих сурови барчета от фурми, сушени сини сливи и микс от ядки. Станаха за нула време. Плюс салата, която става за 30 секунди. Определено си струва.
Обаче, пише, че не става за течности. Някой млял ли е домати от консерва и пръска ли много?
Доматите ги беля и слагам цели при ножовете става идеален сок е малко го разпенва но чудесен ако се подсоли и леко загрее на котлона за да не киселее  Simple Smile

# 1 551
  • до най-прекрасния мъж
Да не прелива или пръска ми е притеснението. Иначе, в чопъра на пасатора редовно разбивам и знам какво да очаквам. Миналият ден леко текна сок от цвеклото - то толкова бързо стърже, че не забелязах, че купата е пълна.
Кокосовото масло е добра идея, ще пробвам.

# 1 552
  • Бургас
Няма да пръска. Ако сложиш доматите при ножовете, купата се затваря много добре и не пръска. За да не прелива, слагай до средата на купата, не повече.

# 1 553
  • Варна
. С малина и боровинка този в квадратните кутии (в пирамидките) е хубав.

Определено е въпрос на вкус. Дъщеря ми го хареса, аз не особено...Но пък харесах черния с портокал, все едно пия чай с резен лимон.🙂

# 1 554
Някой  с отзиви за маратонките?  Simple Smile

# 1 555
  • Ст Загора
Прясно мляко питам

# 1 556
  • до най-прекрасния мъж
Мерси,  момичета.

# 1 557
  • Пловдив
Мерих сега пижамата,взех М и ми е тамън,ама се чудя за Л ???Дали тая ще се свие и ще ми отеснее...Hushed

# 1 558
  • sofiq
Следете цените на касата, защото днес ходих до Лидл, цената на продукта беще 3, 49 лв, имаше етикет с тази цена, но на касата излезе 4,99 лв.

Днес и на мен ми се случи същото,не бяха сменили етикета с цената и върнах продукта още на касата.

Иначе днес аз си взех сивия клин,много ми хареса  като цвят ,като материя и кройка,дано и като качество да е добър  Peace
Искам да си взема и още един,но розовия ми се видя много грозен Rolling Eyes

На детето взех една пижамка,много са хубави и за момичета и за момчета.Загледах и дамските,но не ми харесаха десените и не си взех,пък и имам една пижама от Лидл пак от такова тънко трико на която само след 3-4 месеца се появиха две дупки.Пера пижамите през 2-3 дни и не ги нося за домашно облекло през деня,направо се учудих,че се е скъсала....другите ми пижами са на Афект и Венета и не мърдат .

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 20:31 от ted.

# 1 559
Някой сдоби ли се с кокосова вода? Оказа се, че в половин София не е заредена. Пижамите са тънки. Дамските бяха разхвърляни и приличаха на втора употреба. Днес само от подправките си взех за проба.

Общи условия

Активация на акаунт