Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 740
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 560
Взех си канатар днес, но малко му се чудя. Какъв беше срока за връщане?

Трябва ли да има някакво основание или мога просто да кажа че съм фиданка пък гадината ме изкарва сто кила  Simple Smile

# 1 561
3 месеца.
Няма нужда да им се обясняваш. Просто им го тупваш. ☺

# 1 562
  • Ст Загора
Три ли не е ли месец за нехранителни сттоки?

# 1 563
Най-много да те попитат защо връщаш продукта, дали защото не си доволна или е дефектен. Мен са ме питали това, за да знаят дали да го върнат на щанда или да го бракуват.

# 1 564
  • Бургас
Кокосова вода и при нас в Бургас нямаше. Казаха да проверявам и утре и в сряда, защото очакват най-късно тогава да дойдат липсващите неща. Ама поне заредих с кафета разни, патица, туй-онуй, че и за разкош нарциси в ретро саксийка Simple Smile

# 1 565
  • Варна
Мнооого грозни разцветки на дамските пижами! Мъжките са по-модерни...

Киселото нарязано зеле в буркан взех за борщ, ама не се сетих първо тук да питам дали е хубаво. Sunglasses

Овесените бисквити биват. Кафето Еспресо ще го пробвам утре в офиса, дано ми хареса.

# 1 566
  • Ст Загора
Аз голд кафето взех, обикновенните вафли, олио

# 1 567
  • shumen
Аз не можах днеска да отида и оставих за утре.Много чаках при доки и Лидл отпадна.

# 1 568
От промоциите днес най-хубави излязоха обикновените вафли, които са от брошурата. Почти заминаха вече Joy

# 1 569
  • Козлодуй
Някой  с отзиви за маратонките?  Simple Smile
Купих оранжеви прекрасни за сега Simple Smile Имам едни подобни от Лидл ама купувани преди години и висят парцали от тях толкова съм ги носила Simple Smile
Купих и безкофеиново кафе дано да е хубаво Simple Smile

# 1 570
Киса...вземала съм зеле в буркан мин.година....свинско сэс зеле правих тогава. Добро е. Доста е солено обаче.

# 1 571
Хубави ли са капучиното в метална кутия и овесените бисквитки с шоколад ?
Май се получи диалог Simple Smile Да, хубави са и двете.
   Simple Smile Благодаря ти.  bouquet  Днес ще мина до Лидл.

# 1 572
  • Асеновград
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-7FDE8655-073CD2C9/lsp/hs … D0%BE%D1%81%D0%B0
Някой скоро похвали четката която ще пускат следващата седмица.Интересува ме дали разресвате косата преди да я използвате за сушене и изправяне или действате със самата четка? Подходяща ли е и за права коса за оформяне на прическа , в корена сплесква ли косата или дава обем?

# 1 573
  • Пловдив
Е как грозни пижамите бе newsm78 Аз си взех бордото с перцата и същите пантофки...супер е!Долнището е с джобове като дом.облекло.

# 1 574
  • Варна
На 100% съм сигурна, че тази четка с моята чуплива, непокорна коса не би се справила.

Общи условия

Активация на акаунт