Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 714
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 650
Моля..😊

# 1 651
Пак по толкова...1.60..
Имаше 5 бр.дребни в една саксийка с кашпа на 5.50....излизат по-на сметка. Ама са по-дребнички...

1.69 лв е зюмбюлчето, излъгала съм малко...

# 1 652
  • Пловдив
Mim29 Сайтът на Санитас не приема български карти,това го писах още когато дебнех за дермабразиото.
Вариант е с фирма посредник,те да го поръчат т.е те да са ти посредник и да си платиш такса посредничество.
Друг вариант е да търсиш тук ,някой беше пускал сайт с части от дермабразиото ,може да има и за инхалаторът.

Много благодаря за отговора, ще търся нещо от тук.
Много е дразнещо това, че не може да се поръчва по нормалния начин, това не е никакво обслужване на продаваните уреди. Лидл не можели нищо да направят след гаранционния срок, трябва сам да се спасяваш. Сериозно ще се замисля следващия път дали да си купя от тях уред 😠

# 1 653
  • София
Крушите са много хубави. Трябва само малко да преседят и да омекнат.
Обаче ягодите са пълно дърво.

# 1 654
Аз не разбрах ... за консуматив на уред, закупен от лидл ли говорите?

Защото според мен са длъжни да осигурят части и консумативи, без които уреда не може да работи!
Това е като филтрите на прахосмукачките-купуваш прахосмукачка и след година установяваш, че филтър не можеш да намериш, защото не се предлага вече. И купуваш нова прахосмукачка. Тогава се рових и установих, че това е нарушение и търговците са длъжни да предложат тази резервна част за уреда, закупен от тях. Мисля че и до КЗП бях звъняла да питам.
Ама масово си правят оглушки...

Съветът ми е - не оставяйте нещата така. Заплашете ги с КЗП, дори си пуснете сигнал в КЗП...

# 1 655
  • до най-прекрасния мъж
Ако се не лъжа длъжни са да осигуряват консумативи за период от 10 години след спиране на производството на даден уред. Някъде съм го чела, но не помня къде.

# 1 656
Така е. Разписано ще да е някъде, няма начин. В краен случай в някоя европейска директива, а те се прилагат с предимство пред нашите вътрешни закони, ако и последните да противоречат на директивата....

Но масово не се спазва. Търговците обикновено излизат с номера: "Това не е резервна част, това е консуматив и не сме длъжни", което е откровена лъжа и не е така просто. Щом уреда не може да работи без тази част, това си е резервна част. В законите такова понятие "консуматив" няма, това си е измишльотина на хитрите търговци...........

Да не е спам...опитах ягодките , ами ароматни, миришат си на ягодка, сладки също....какво не им харесвате, не разбрах....

# 1 657
  • София
Нямам търпение за утрешната брошура и да видим на каква тематика ще е тази седмица. До кога ще са тематични седмиците по държави ? Никога преди не съм била такава фенка на Лидъл (защото нямах удобен магазин )
, а сега само от там пазарувам.

# 1 658
Всяка седмица е тематична като ги въртят през няколко месеца.
Пижами и друг текстил са според сезона.
Сутринта при нас ягодите бяха  твърде зелени, иначе с червена цена 1.99 лв.

# 1 659
В понеделник навестих софийския лидл в кв.Хаджи Димитър и точно това ми направи впечатление - ягодите там бяха буквално наполовината на плода зелени. При нас са узрели, имат мааалко само покрай дръжката зелено, явно докато стигнат до нашия регион, и узряват....

# 1 660
  • София
Дали ще има гръцка седмица скоро? Трябва ми гръцки зехтин.

# 1 661
  • Русе
Здравейте,
искам да ви попитам дали имате мнение за мъжките чехли, които излязоха на промо тази седмица? Цената е 8,99 лв.

# 1 662
Миналата седмица беше намален този от 1л на Померина, екстра върджина...беше на 11 лв май. Редовна цена - 14лв.

# 1 663
  • София
Миналата седмица беше намален този от 1л на Померина, екстра върджина...беше на 11 лв май. Редовна цена - 14лв.

Не съм видяла.  Sad Гръцка марка ли е?

# 1 664
  • В една слънчева къща...
Ние взехме някакъв екстра върджин от Deluxe серията, от о. Крит, ама мнооого горчив се оказа...

Общи условия

Активация на акаунт