Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 763
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 635

Тези в долния десен ъгъл ги има и в лидл изобщо не ни допаднаха, бяхме ги взели като компромисен вариант докато дойде мексиканската седмица. Скоро ще стане 1 година откакто не са я пускали

На мен много ми хареса салсата. Другите не съм ги опитвала.

# 1 636
Взех си мини робот от миналата седмица. Трябваше да питам тук за отзиви, но беше вече  Embarassed Нямам такъв уред вкъщи, сега не се сещам точно кога ще ми е полезен newsm78
Иначе отидох за детски пижами и патица но се оказа, че пижамите днес са от голямата номерация, а патица забравих да взема. Купих Лаваца, овесени бисквити с шоколад, круши, макарони и талиетели. Последните много ги харесваме вкъщи. Бисквитите са прекалено сладки, не ми харесаха.

# 1 637
  • до най-прекрасния мъж
Роботите са хубави, похвалихме ги - както старите притежателки, така и новопридобилите го.

# 1 638
  • shumen
У нас тези сухи пасти се харесаха само от мен и детето.Баба му и дядо му не ги харесаха,че им били много сладки.

# 1 639
не може ли да си вземете целия комплект маска, маркуч, разпрашител от някоя аптека. на моя инхалатор бодвам направо нов комплект, в болниците също

# 1 640
  • софия
Mim29 Сайтът на Санитас не приема български карти,това го писах още когато дебнех за дермабразиото.
Вариант е с фирма посредник,те да го поръчат т.е те да са ти посредник и да си платиш такса посредничество.
Друг вариант е да търсиш тук ,някой беше пускал сайт с части от дермабразиото ,може да има и за инхалаторът.

# 1 641
  • София

Лютивия сос дали е близък до салса соса от Мексиканската седмица, че я чакам с нетърпение заради него  newsm78

Аз миналата седмица си взех салса сос от К, там имаше мексиканска седмица. Колко струва в Лидл?

За dip сосовете ли става на въпрос от кауфланд в малки бурканчета?

Не е малко бурканчето. 315 г е. Ето снимка.

И този и този със сирената сме пробвели , е двата хич не ни харесаха. Но може и да бяха тези от постоянния асортимент ,подобно изглеждащи.

# 1 642
Скариди и калмари при нас има доста

# 1 643
От другата страна на витрината има и кралски скариди от делукс серията в кръгла тарелка на 8 лв.

Това е чешкия колбас

Има го и в нарязан вариант на 1.50 лв.
Взех от калъпа...ще дегустирам после, да не съм подвела някого.

Ягодки на 1.99 лв имаше.
Зюмбюл взех и смес за мъфини.

# 1 644
  • софия
По колко е?

# 1 645
Пак по толкова...1.60..
Имаше 5 бр.дребни в една саксийка с кашпа на 5.50....излизат по-на сметка. Ама са по-дребнички...

# 1 646
От другата страна на витрината има и кралски скариди от делукс серията в кръгла тарелка на 8 лв.

Това е чешкия колбас

Има го и в нарязан вариант на 1.50 лв.
Взех от калъпа...ще дегустирам после, да не съм подвела някого.

Ягодки на 1.99 лв имаше.
Зюмбюл взех и смес за мъфини.
Този чешки колбас беше с името давам Височина в началото като го пуснаха, и аз редовно го вземам. Няма разни натрапчиви подправки. Последно обаче съм забравила нарязано парче в дъното на хладилника, което покрай празниците не сме унищожили. Е, със срок на годност, изтекъл преди месец, нищо му нямаше - нито лепеше, нито миришеше на нещо различно от преди.

# 1 647
  • Варна
Да дам информация за моята сага с уреда, но това вероятно ще е полезно и затова споделям отговора:
"Няма как да се изпрати стока от регионално дружество Равно поле /София/, към Регионално дружество Кабиле /Варна/."

Точка.....
Сега ще търся начин да пратя някого на Сливница newsm78.
Дано да съм била полезна и Ви благодаря за отзивчивостта Hug

# 1 648
Беше ми харесал....на промоция съм го вземала. Май от нарязания, и после от ненарязания сэм вземала.

# 1 649
  • софия
Пак по толкова...1.60..
Имаше 5 бр.дребни в една саксийка с кашпа на 5.50....излизат по-на сметка. Ама са по-дребнички...
Благодаря! Не знаех по колко са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт