Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 764
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 620
Опасни сте...издирихте го този уред😊

Прати й снимката утре на лелята от ноц.телефон..😆

# 1 621
  • София
И на мен понякога ми се прияжда шпеков салам (гледам да избягвам колбасите), но зеленият етикет ми се струва, че в началото беше по-добре. Последния път като взимах не ми хареса и се отказах. И луканката нещо не ми хареса. За сега само шунката ми харесва все още много. При нас видях от серията са пуснали и бекон. Няма вкус на нищо.

# 1 622
В интерес на истината скоро не съм вземала шпек сэс зеления етикет. Скъпичък ми идва за това малко калъпче. Но помня, че ми харесваше...
Нямаше ли и шпекови на Орехите??  Те също не са лоши...

# 1 623
Някой закупи ли вибриращата плоча за фитнес, има ли отзиви? Доближава ли се до пауър плейт платформите ?

# 1 624
Някой взимал ли е от тези инстантни спагети от азиатската седмица?Вътре освен тях има и две малки пакетчета,те имат странен вкус!Лютия сос обаче е страхотен:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7585

Лютивия сос дали е близък до салса соса от Мексиканската седмица, че я чакам с нетърпение заради него  newsm78

# 1 625
  • софия
Имам въпрос за уред, който беше в брошурата около нова година: за почистване на сребърни изделия и бижута. Някой да го е виждал "изоставен" и да ме чака newsm78
  Edit: В магазина на Сливница в София има три броя.
Скрит текст:
Благодаря много bouquet Сега до утре ще мисля как да "изнудя" дамата ог горещия телефон да изпратят един до Варна. Дано да стане!
Благодаря още веднъж!
Поредно потвърждение, че "горещият" телефон за нищо не става. Казваш й, че знаеш със сигурност, че има бройки в магазина на Сливница и че имаш снимка. Напиши и през формата за обратна връзка и в профила им във ФБ (аз, понеже мразя мърлявщините, бих споменала, че по телефона не съм получила помощ, а формален отговор).

# 1 626
Имам въпрос за уред, който беше в брошурата около нова година: за почистване на сребърни изделия и бижута. Някой да го е виждал "изоставен" и да ме чака newsm78
  Edit: В магазина на Сливница в София има три броя.
Скрит текст:
Благодаря много bouquet Сега до утре ще мисля как да "изнудя" дамата ог горещия телефон да изпратят един до Варна. Дано да стане!
Благодаря още веднъж!
Поредно потвърждение, че "горещият" телефон за нищо не става. Казваш й, че знаеш със сигурност, че има бройки в магазина на Сливница и че имаш снимка. Напиши и през формата за обратна връзка и в профила им във ФБ (аз, понеже мразя мърлявщините, бих споменала, че по телефона не съм получила помощ, а формален отговор).

Аз направих точно това, когато търсех лупите и от форума ми казаха че има доста бройки в два от филиалите, а от телефона директно ми казаха, че няма. Оплаках се във фейсбук, взеха ми телефонния номер и ми позвъниха да ме убеждват и разпитват кой точно ми е казал, че имало бройки и че тяхната система виждала наличните бройки на всички магазини дрън дрън, та нищо не стана с две думи

# 1 627
Тия верно са много зле....😩
На черното да казват бяло....ти им вършиш работата, и пак накоя лелка я мързи да вдигне телефона и да се обади на управителя, да му нареди да изпрати бройката в удобен за клиента филиал....
Няма да се оправим скоро..няма.

# 1 628
  • Пловдив
Някой поръчвал ли си е резервни части от shop.sanitas-online.de?
Искам да си поръчам разпрашител за инхалатора, но стигам до плащане и не ми го приема, пробвах с две различни дебитни карти и не става. Имате ли идея защо?

# 1 629

Лютивия сос дали е близък до салса соса от Мексиканската седмица, че я чакам с нетърпение заради него  newsm78

Аз миналата седмица си взех салса сос от К, там имаше мексиканска седмица. Колко струва в Лидл?

# 1 630

Аз миналата седмица си взех салса сос от К, там имаше мексиканска седмица. Колко струва в Лидл?

За dip сосовете ли става на въпрос от кауфланд в малки бурканчета?

# 1 631
От мексиканската не съм го пробвала,но е подобен на лютия от делукс серията,който беше 2.99.Този е 1.99 и е малко по-сладникъв!

# 1 632

За dip сосовете ли става на въпрос от кауфланд в малки бурканчета?

Не е малко бурканчето. 315 г е. Ето снимка.

# 1 633
  • Асеновград
Някой поръчвал ли си е резервни части от shop.sanitas-online.de?
Искам да си поръчам разпрашител за инхалатора, но стигам до плащане и не ми го приема, пробвах с две различни дебитни карти и не става. Имате ли идея защо?
Не съм поръчвала, но на доста места онлайн не можеш да платиш с дебитна Виза не я приема. Опитайте с кредитна карта.Ако и с нея не става значи не е в това проблема.

# 1 634

Тези в долния десен ъгъл ги има и в лидл изобщо не ни допаднаха, бяхме ги взели като компромисен вариант докато дойде мексиканската седмица. Скоро ще стане 1 година откакто не са я пускали

Общи условия

Активация на акаунт