Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 775
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 605
1,99 са 12 броя в кутията

# 1 606
Благодаря, значи на бройка наистина са по-изгодни, странна работа...

# 1 607
нормалната им цена е 19 ст, не знам защо ги държат намалени

# 1 608
  • София
Да не би скоро да им изтича срока?

# 1 609
  • София
......................
Някой купувал ли е скоро шоколадовия им кувертюр и да си спомня цената му? Вземала съм, но беше отдавна, почти съм сигурна че няма да е на същата цена вече.
Преди Нова година купих на количество, че много ми трябваше и беше около 2 лв и нещо. Тези дни ще ходя отново да се заредя, че много го ползвам, а е и добър .

# 1 610
  • София
Имам въпрос за уред, който беше в брошурата около нова година: за почистване на сребърни изделия и бижута. Някой да го е виждал "изоставен" и да ме чака newsm78
Забравих да попитам и дали някой е ползвал този уред и добър ли е?
Скрит текст:
Много съм доволна, отделно поръчах и разтвор за почистване на сребърни бижута.
Благодаря! bouquet Кой да знае, че сега ще ми спаси положението като подарък за рожден ден... newsm78
Сега издирвам, или чакам пак да има, но едва ли....
Доколкото имам наблюдения, пускат веднъж в годината. И аз го почаках доста, но не ми беше спешно. Дано има изостанал някъде. Пробва ли с "горещата" линия? Не, че е сигурно, че ще кажат ако наистина има, но не боли да се пробва.
  Edit: В магазина на Сливница в София има три броя. Не знам как да сложа снимката в спойлер през телефона.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 18:38 от mimeime

# 1 611
Да не би скоро да им изтича срока?

Днес не взех и не погледнах, но предишният път със сигурност имаха трайност  Simple Smile

# 1 612
......................
Някой купувал ли е скоро шоколадовия им кувертюр и да си спомня цената му? Вземала съм, но беше отдавна, почти съм сигурна че няма да е на същата цена вече.
Преди Нова година купих на количество, че много ми трябваше и беше около 2 лв и нещо. Тези дни ще ходя отново да се заредя, че много го ползвам, а е и добър .
Добър е наистина, просто аз рядко използвам такова нещо и рядко купувам. Последно носих на майка ми от него, тя също много го хареса, част от него направо си го изяде както беше на блокче Laughing

# 1 613
  • София
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-7FDE8655-073CD2C9/lsp/hs … D0%BE%D1%81%D0%B0
Някой скоро похвали четката която ще пускат следващата седмица.Интересува ме дали разресвате косата преди да я използвате за сушене и изправяне или действате със самата четка? Подходяща ли е и за права коса за оформяне на прическа , в корена сплесква ли косата или дава обем?

Имам четката и си я ползвам два пъти седмично.
Много е хубава.
Измивам си косата. Слагам термозащита. Изсушавам перфектно със сешоар. Разресване всеки кичур предварително и минавам с четката. На 130 градуса дори (къдрава с тънък косъм) си върши чудесна работа.
Не съм забелязала да изтощава повече от преса. Дори ми се струва че е по-добре.
Страхотна четка е за мен.

# 1 614
  • Варна
Може би аз да съм похвалила четката за коса. Не съм сигурна,че може да се ползва на мокра коса..

Киса, ти нали се чудеше между две преси, не си ли купи?

Купих, ама не от Лидл. Заложих пак на преса, пак марка Ремингтън...С нея поне върша 2в1 - изправяне и кичури.

# 1 615
  • in Wonderland
Здравейтен, препоръчайте ми хубав салам.

# 1 616
Някой взимал ли е от тези инстантни спагети от азиатската седмица?Вътре освен тях има и две малки пакетчета,те имат странен вкус!Лютия сос обаче е страхотен:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7585

# 1 617
......................
Добър е наистина, просто аз рядко използвам такова нещо и рядко купувам. Последно носих на майка ми от него, тя също много го хареса, част от него направо си го изяде както беше на блокче Laughing
Преди нова година беше на промоция, редовната му цена мисля, че беше 2,79лв.

# 1 618
Здравейтен, препоръчайте ми хубав салам.

Шпека със зеления етикет е хубав.
Също един "чешки колбас" се води....пак е шпеков и ми хареса.

# 1 619
  • Варна
Имам въпрос за уред, който беше в брошурата около нова година: за почистване на сребърни изделия и бижута. Някой да го е виждал "изоставен" и да ме чака newsm78
Скрит текст:
Много съм доволна, отделно поръчах и разтвор за почистване на сребърни бижута.
Благодаря! bouquet Кой да знае, че сега ще ми спаси положението като подарък за рожден ден... newsm78
Сега издирвам, или чакам пак да има, но едва ли....
Доколкото имам наблюдения, пускат веднъж в годината. И аз го почаках доста, но не ми беше спешно. Дано има изостанал някъде. Пробва ли с "горещата" линия? Не, че е сигурно, че ще кажат ако наистина има, но не боли да се пробва.
  Edit: В магазина на Сливница в София има три броя. Не знам как да сложа снимката в спойлер през телефона.

Благодаря много bouquet Сега до утре ще мисля как да "изнудя" дамата ог горещия телефон да изпратят един до Варна. Дано да стане!
Благодаря още веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт