Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте дами!
Днес готвих зеленчуков овчарски пай .
https://www.topforma.bg/recipes/zelenchukov-ovcharski-pai/
Много вкусен стана мммм
Баничката на тиган съм я правила . Ама нещо много мазна ми идва .
Ние се мотаем Из нас тези дни.
Телевизора ни се прецака . Мм вчера ходи да купи нов. Прибра се с телевизор 40" . Сега ще прави преустройства . Мисли да купува и нова масичка за него .
Времето е студено . Всички около нас са болни. Дано опазя децата здрави. Давам уж витамини.
На есен си боднах нарциси и лалета . Днес видях , че са се показали 2 см Simple Smile

# 106
  • Бургас
Момичета,много трудно успяхме да намерим котка същата като Мурка.Вече се бях отчаяла,но благодарение на една страхотна дама с голямо сърце,сега новата Мурка пътува към къщи и след половин час ще дойде.Криста още не знае.На мен ще ми се пръсне сърцето от вълнение.
Ще ви пиша после как е минало посрещането! Grinning

# 107
  • при късмета
Славе, много ще зарадваш детето. Искаме и ние да я видим после

Наспах се днес, както се очакваше. Довечера сме на гости. Главата се опитва да ме боли, ама за сега не се давам

# 108
Славе, непременно да пишеш!

# 109
  • Бургас
Голяма емоция беше,голяма радост! Grinning
Цялото семейство треперехме от вълнение.Днес котето е по-спокойно и вече ме призна за Шефката на къщата.
Ще пусна снимки във фейса,че тук не знам как се качват.
Криста заспа снощи в 3 часа.Направо превъртя от вълнение.

# 110
Нека някой от фейса да се смили над нас и тук да пусне снимка.
Славе, а как ще се казва?

# 111
  • Бургас
Мурка,така я кръсти Криста. Grinning

# 112
Ехеее, знаех си!

# 113
  • при късмета
Славе,  ще има ли снимка на котето? И оттатък не виждам. Дълго да й се радвате

# 114
  • Fort Worth, TX
Добър вечер.Вие скоро ще ставате, а ние лягаме.Утре е празник, ама не за всички.Децата не са на у-ще и Сашо е мн хепи, аз съм на работа.Очакваме уж сняг и дсно завали, та да затворят у-ще и да почиваме и ние.Падне ли един сант и всичко замира.Сашо е ок.Говори перфектен англ .Ние също сме добре.Не знам казах ли ви, но август купихме нова кола.-2017.Сега тъкмим нещо друго,  ако стане ще се похваля.Приятен ви ден.

# 115
Креми, пиши по- често! Честита ви нова кола!
Добро утро!

# 116
Добро утро!
Креми, браво на вас, честита да ви е!
Славе, много се радвам, чакам и аз снимчици Wink
Опитвам се да се разболявам. Аман вече, от началото на ноември все някой е  болен из къщи. Мм не спира да ме ядосва, това категорично не е човекът, за когото се омъжих. Не знам какво става. И изобщо...мрън. Съжалявам че съм такава черна от сутринта, но знам, че ще ме разберете.
Гуш на всички и до скоро!

# 117
  • при късмета
Добро утро!

Креми, да ви е честита колата!
Вио, ох тези мъже. Понякога ти иде да хванеш точилката

Спи ми се както винаги в понеделник. Компютъра остана за днес та след малко тръгвам.
Хубава седмица Hug

П.П. Иииии вече съм си с моя компютър. оказа се, че нищо му няма, но охлаждането трябваше да се разглоби и изчисти основно и някаква паста му слага. Важното е, че никакви компоненти не са развалени. Аз го отварям от време на време и го чистя с прахосмукачката, но явно трябва и разглобяване. Аз много доволен

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 21:08 от ма ко

# 118
  • Великобритания
Да се похваля момичета , вече подписахме договора и взехме ключовете , та вече къщата е наша
Ихууу  newsm44 newsm44
детето е много радостно , само ходи и обикаля насам , пее и пляска ххах
в събота се местим , дано мине бързо , че нямам търпение да си седнем вече и да се успокоим
Имаме много неща за купуване , ама малко по малко ще стане
Разгледахме набързо махалата , има много деца , хем валеше дъжд , нашта тръгна да играе , ама друг път .. оживено е , хубаво , чисто ..Не е мъртвило като тука , ххах
Сега почваме да сменпме адреси , че са толкова много , че хич не ми се мисли  #Crazy

# 119
Честито, Мими!
Много хубави моменти да имате в тази къща! И още бебета да посрещнете там!

Общи условия

Активация на акаунт