Мариат - аз днес ще готвя крем супа от тиква, за гарнитура запечен бекон и пълнени гъби на фурна. В супата слагам също праз и един морков, че само от тиква много ми сладни. Имам и малко пащърнак, та мога и него да метна вътре. Накрая слагам бучка масло и разреждам с животинска сметана. За утре глася пица с тесто от карфиол. Вчера пък готвих прясно зеле с пилешки бутчета в бавната тенджера.
Междудругото имам замразени свински хапки, как се прави свинска кавърма? Нали тя беше с лук? Нещо се пресетих тези дни.
В събота ми се ходи на кино и сега трябва да проуча как стои въпросът с киното тук. По-точно с езика във филмите. Да не са дублирани на местния им език, че тогава ще я втасаме, хаха.
Славче, добре си дошла! Ти си вторият човек, която се изказва ласкаво за Шри Ланка, а аз бях я зачеркнала от картата. Ще си преосмисля пак плановете за бъдещите почивки. Имам предвид, човек, на който мога да вярвам с преценката.
Отивам да разтоварвам съдомиялната...