Тест за овулация - въпроси / тема 7 /

• 87 636
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте.

От известно време ви чета. И ние сме от бебеправещите, а от този месец правя и тестове за овулация.
Woman in red, аз също ползвах електронен тест на Clearblue. Два от тестовете бяха положителни. На сутрешния когато човечето ми се усмихна, тестът се самоизключи след 8 мин. Вечерта тестът си стартира нормално и чак по-късно човечето пак се усмихна. И отново се самоизключи. Твоят тест реагира странно. Когато вкараш лентичката на екрана трябва да се появи символ с теста. Поне при мен е така.

# 121
  • Австрия
Устройството явно се е бъгнало. С отстраняване на 'лентичката' след няколко минути от монитора изчезва всичко и се самоизключва. Преди години тези дигитални тестове бяха много добри, сега не толкова - според коментари из Amazon, например, не си заслужават парите.

# 122
  • На север
Затрила съм си инструкцията и търсих днес в интернет такава. Оказа се, че има два вида такива тестове и моят е някакъв по-добър и по-новият вариант. Там четах, че след положителен резултат в следващите 48 часа тестът се заключва и не можеш да се тестваш. Това е защото в тези 48 часа има най-висока вероятност за забременяване. След това той ще се отключи отново и може да се тестваш пак. Така че май е някаква нова технология.

# 123
  • София
И какво - теста те предпазва от губене на време с него вместо в секс ли? Sweat Smile
Извинявайте, не се стърпях. Wink

АЗ лично не съм ползвала такива, но май и не бих, успявам да се ориентирам по обикновените.

# 124
Момичета, попадали ли сте в аптечната мрежа на тестове за овулация, които да са повече от пет в опаковка?

# 125
  • София
Woman in red, аз ползвах дигитален тест на Clearblue. Няма дефект. Ако имаш засечен положителен тест за О. - т.е. усмихнато човече, което не пулсира и не мига, като махнеш лентичката. това човече продължава да стои известно време, след което изчезва. Повече тестове не трябва да правиш до следващия цикъл - изрично го пише на упътването, машинката няма да ти извади резултат. Ти откъде си взимаш лентички, че на мен ми останаха само 2 броя?

# 126
Woman in red, аз ползвах дигитален тест на Clearblue. Няма дефект. Ако имаш засечен положителен тест за О. - т.е. усмихнато човече, което не пулсира и не мига, като махнеш лентичката. това човече продължава да стои известно време, след което изчезва. Повече тестове не трябва да правиш до следващия цикъл - изрично го пише на упътването, машинката няма да ти извади резултат. Ти откъде си взимаш лентички, че на мен ми останаха само 2 броя?

Jacky33,

Зависи от модела. На моя, в деня след положителния тест, усмихнатото човече вече го нямаше, а беше отново празно кръгче. Тъй като този месец беше първият, в който правих тестове за овулация въобще, си правих разни експерименти с теста (като два теста в един ден, тест в деня след положителния тест за овулация и т.н.). Simple Smile

# 127
  • На север
Тук при нас техните тестове са два: единият пише, че е обикновен (розов) ако не се лъжа и този като моят пише, че е advanced. Пише, че дава над 80% в случаите по 4 дена, в които има шанс за забременяване. След като човечето се появи немигащо за 48 часа остава с този знак и тогава има най-голяма вероятност от забременяване. Усмивката ще изчезне след тези 48 часа. Тестовете бяха много. Или 7 или 10 ако не се лъжа. Стигнаха ми този месец. За цената не ми се говори, че беше майко мила. Ама поне нямаше нужда да се чудя колко тъмна е лентичката. Действахме по въпроса да видим след около 2 седмици. Simple Smile

# 128
При нас (което май е същото място като при вас Wink ), са по 10 или 20бр. в кутия. Аз съм със по-стария модел. И факт, скъпи са. Но пък лесно се разшифроват и ги предпочитам пред другите (First response). Успех и търпение. Simple Smile

# 129
  • На север
Angela, аз съм в Норвегия. Ти къде си?

# 130
Здравейте Simple Smile И ние правим опити от миналия месец. Използвам апликация за телефон, и миналия месец бяхме изпуснали датата (ако съдим по апликацията). Този месец си взех тестове за овулация. Днес е 5ти ден откакто ги правя. Имаше съвсем бледи чертички до сега. Днес не мога да преценя дали е по- наситена от вчера.... Слагам и снимка. Вие какво мислите? По апликацията би трябвало Ову да е в понеделник.

# 131
Съншайн, отрицателен е. Продължавай с тестовете.

# 132
  • На север
Здравейте Simple Smile И ние правим опити от миналия месец. Използвам апликация за телефон, и миналия месец бяхме изпуснали датата (ако съдим по апликацията). Този месец си взех тестове за овулация. Днес е 5ти ден откакто ги правя. Имаше съвсем бледи чертички до сега. Днес не мога да преценя дали е по- наситена от вчера.... Слагам и снимка. Вие какво мислите? По апликацията би трябвало Ову да е в понеделник.

Според мен или утре или в другиден ще е положителен!

# 133

Според мен или утре или в другиден ще е положителен!

Днес тестовата чертичка е малко по- червена от контролната чертичка Simple Smile Това означава ли, че ОВУ е в момента или ще настъпи до 24-48 часа?

# 134
Ще настъпи Wink
Обаче аз винаги съм действала от деня на + тест.

За повече инфо хвърли поглед на първа страница, Денис много хубаво е обяснила ими и графики Wink

Общи условия

Активация на акаунт