Тест за овулация - въпроси / тема 7 /

• 87 689
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
И аз ще допълня нещо  Simple Smile
     ЦС се секретира от цервикса. Това е отворът на шийката през който сп. навлизат в матката. Цервиксът се разтваря само в денят на О, за около 24 до 48 часа макс., а през останалото време е затворен. В дните непосредствено преди О, когато цервиксът е все още затворен, ЦС играе ролята на резервоар за СП. Има свойството да ги съхрани читави докато цервиксът се разтвори и преминат в матката...

# 211
  • София
Здравейте, Дами!

Цопвам, за да следя темата.

Следя ви от скоро и съм впечатлена от взаимоподкрепата, закусите и съветите на всички.

Успех !

# 212
При мен първото и последно следене на ОВУ се увенча с късмет Simple Smile Правех тестове около 5-6 дни преди ОВУ (както ми го показваше на апликацията на телефона). На апликацията трябваше да е в понеделник, а на мен ми беше най- наситена чертичката в неделя. Мислех, че в понеделник ще е още по- наситена, но бе по- бледа. Правихме опити в петък, събота и понеделник. Де факто пропуснахме деня на ОВУ в неделя. Днес на първия ден в който трябваше да ми дойде МЦ не изтърпях и си направих тест, после втори, после трети.... И 3те положителни! Все още не мога да повярвам.....  Laughing  Blush Heart Eyes Погледнете и ми кажете,
 че не ми се привижда....  Crazy http://prikachi.com/images.php?images/778/9264778j.jpg

# 213
  • София
BlushСъншайн, ама че хубави чертички! Не ти се привижда! Честито и лека бременност!

# 214
Скрит текст:
Здравейте , надявам се да ме приемете във вашата тема. Първо да се представя , с мъжа ми правим опити от 1 година. Миналата година пролетта имах мисед в 11г.с. , подновихме опитите Юни 2017 и от тогава нищо. Решихме от този месец да действаме с тестове , прочетох тук, купих тестове , но имам няколко въпроса, на които се надявам да получа отговор.
1.   Цикълът ми е редовен на 28 дни , в упътването пише да се почне на 11 ден , и е даден пример , ако кървенето е започнало на 4 март да се почне на 15 , но това реално се пада 12 ден. Последният ми цикъл започна на 29.01 , вчера направих първи тест ОК ли е така.
2.   От какво значение е часът за тестване , в упътването пише от 10 до 20 часа, а тук 14-18 (по спомен), в този интервал съм на работа и би ми било неудобно да правя тестове в офиса, вчера го направих в 19?
3.   От какво значение е пиенето на вода и не ходенето до тоалетна?
Извинявам се , ако въпросите ми са глупави , но съм тотален лаик явно.

Здравейте ,започнах тестването на 08.02 при цикъл 28-29 дни , ден на последно кървене 29.01.  до днес не съм видяла положителен резултат. Възможно ли е да не е имало овулация този месец и затова да не отчита , или да е толкова късна днес е 16 ден. Когато започнах да правя тестовете ,втората черта всеки ден се насищаше повече ,  но не стигна положение да е наситена колкото контролната или повече, от Неделя взе да намалява.

# 215
Всичко е възможно, но само с преглед може да се види какво точно се е случило.

# 216
Здравейте , днес ми е 22 ден от цикъла до днес всичките тестове ми бяха отрицателни правени в 18.30 часа днес съвсем забравих за въздържанието от wc и в 14.30 направих тест който според мен е положителен . Възможно ли е да съм ги правила късно за това да са били със слаба черта ? На живо втората е една идеа по тъмна. Въздържанието ме е 2 часа .  Ще стискам да видя в 18.30 какво ще излезе . Според вас положителен ли е ? Благодаря

# 217
Не мисля, че в случая часовете са от значение. Просто днес си достигнала пик на ЛХ. Тестът ти е категорично положителен. Мен ако питаш, няма смисъл да правиш още един днес в 18:30 часа. Успех Blush

# 218
И на мен ми прилича на силно положителен . Колко дни ти е цикъла ?

# 219
Имах  БХ през октомври  и от тогава цикъла ми се удължи на 34 ,  януари дори 36 дни .  Днешният ден да го пропуснем ли ❤ , снощи сме имали контакт . Бях се отчаяла с тези отрицателни тестове , сега едно ми е развълнувано 🙄🙄🙄

# 220
Титка, пробвайте 3 поредни дни от днес, или от утре. Ние пропуснахме деня на положителния тест и пробвахме на следващия. Извадихме късмет Simple Smile

# 221
Питам те ,защото аз имах мисед и от тогава цикъла ми има анумалии. Уж от 3 месеца се нормализира на 28-9 дни, но този месец нямам положителен тест още , а е 18 ден и се чудя , какво се случва.

# 222
Питам те ,защото аз имах мисед и от тогава цикъла ми има анумалии. Уж от 3 месеца се нормализира на 28-9 дни, но този месец нямам положителен тест още , а е 18 ден и се чудя , какво се случва.
Не се предавай , аз вчера направих последният от четвъртата кутията ( за първи месец се тествам и за да не изпусна момента ) и си казах че няма да купувам повече. Мъжът ми обаче ме накара буквално , и каза да се тествам до последно . Може и при теб да е по -късна О , ако имаш възможност тествай се и не се предавай 🤞

# 223
Еми ще продължавам. Най-много да ми дойде ,докато тествам.

# 224
Само да дам отчет че явно не съм правила тестовете когато трябва и ако днес не бях се тествала случайно най-вероятно нямаше да хванем О . Теста в 18.30 според мен е с еднакви черти а този в 14.30 тестовата е ясно изразена явно трябва по -раннно тестване . Успех на всички 🤞
Само сега този от днес си го считам за + нали ?

Общи условия

Активация на акаунт