Тест за овулация - въпроси / тема 7 /

• 87 277
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз биг го отчела като +, снимката на коя минута е правена?

# 91
  • Велико Търново
Аз биг го отчела като +, снимката на коя минута е правена?
5мин.

# 92
по-скоро следващия ще е положителен. На този малко ми бледнее чертата. Peace

# 93
  • Бургас
MoniBoni, каква марка тестове ползваш ? 

Моите все са едни бледи, партидата ли е такава не знам - вижте от днес :

Последната я сложих и снимах 30мин след теста.

# 94
  • Велико Търново
Clear Ovu но единичния. Нямаше по 5, но винаги тази марка вземам. Вече и аз незнам какво става този месец... Вместо да чакам лелката, аз още се чудя за О.

# 95
Здравейте, момичета! Правя тестове за О. вече няколко месеца, някой път я хващам, друг път не. Миналия месец май имах много ранна О. - някъде към 5тия ден, затова този път започнах отрано.

Прикачвам снимка, как ви се струва, дали е проблем такава ранна овулация и дали има време лигавицата да задебелее за толкова малко дни...

# 96
Toва е 5-ти ден след като ти е свършил Ц предполагам?
По принцип първи ден се смята деня на МЦ - т.е. деня, в който е 'дошло' менструалното кървене. Ако си имала МЦ преди това и цикълът ти е бил напр. 7 дни и броиш, че това ти е 5-ти чист ден, реално това се явява 12-ти ден на МЦ.

# 97
  • Австрия
Feline^, сред тези три ОТ не виждам положителен.

MoniBoni, според мен няма положителен тест. Да не би да е бил на 13-я ден и да си пропуснала?

Amante, как ги броиш тези дни?! Как така почваш от трети (3-ти) ден? Кога е бил първия ден на последната ти менструация?

Иначе последно направения тест е положителен. Така че овулация от 12 до 48 часа след него.

# 98
Ами М ми дойде на 13 януари, т.е. 13-1ви ден, 14 - 2ри ден, 15.01 - трети ден....

# 99
  • Бургас
Момичета, това е от днес, положителен ли е според вас?

# 100
Аманте, с колко дневен ц си? 23-24?

Фелин, според мен е абсолютно положителен.

# 101
Аманте, с колко дневен ц си? 23-24?

Да, основно 23-24, понякога се удължава до 25-26, но по-рядко..

# 102
24-дневен Ц, положителен тест за 0 на 6 ден, значи до 12-48 ч ще настъпи О. 6+2+14 (примерна стандартна ЛФ)= 22 дни.. така че защо не. Удължаването може би се дължи на малко по-късна О. За мен този тест е категорично положителен. Направи си и утре един, знаеш прави се до отрицателен. Може да имаш 1, 2 или 3 максимум положителни и пикът на ЛХ се смята за по средата, така че Ц ще стане 23-24 дни. Повече положителни тестове, обаче, вече би било притеснително. Успех! Simple Smile

# 103
24-дневен Ц, положителен тест за 0 на 6 ден, значи до 12-48 ч ще настъпи О. 6+2+14 (примерна стандартна ЛФ)= 22 дни.. така че защо не. Удължаването може би се дължи на малко по-късна О. За мен този тест е категорично положителен. Направи си и утре един, знаеш прави се до отрицателен. Може да имаш 1, 2 или 3 максимум положителни и пикът на ЛХ се смята за по средата, така че Ц ще стане 23-24 дни. Повече положителни тестове, обаче, вече би било притеснително. Успех! Simple Smile

Благодаря ти, ще направя и утре един да видим какво ще излезе! Hug

# 104
  • София
MoniBoni, и според мен О може да е била на 13 ден или по-рано, чертичката доста изсветлява. Колко е дълъг МЦ обикновено?
Amante, Кари е обяснила много добре, нямам какво да добавя Simple Smile
Feline^, положителен е, но направи тест и утре за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт