Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 962
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 245
Между другото, казват в прав текст, че убийствата в къщата са извършени, за да прикрият мотива за убийството на Кети.
Или обратното.

Най-вероятно е да са извършени в къщата, а после да са я закарали Кети и да са я хвърлили в кладенеца. Междудругото, няма как някой да я е убил до кладенеца и после да се връща 5 километра до къщата пеша да убива останалите. Това би отнело поне един час да се върне/нат обратно в къщата без кола. Ако са се върнали е било с кола, нали джипа е намерен при тялото до кладенца.

# 1 246
  • София
Ако е била с дрехи, може да е била на двора...или да се е прибрала отвън(доброволно или не) с извършителя, който веднага започва да ги избива.

# 1 247
Може Кети да е убита много по-рано след обед извън къщата, после убиеца да е взел колата й /имаше коментар, че тя е излязла с колата/. след полунощ да е избил всички, да се е върнал и зарязал колата в гората... Може да е ползвал колата й през цялото време. Факт е, че всичко това е планирано. Няма как да намери кладенеца през нощо ако не знае къде точно е.

# 1 248
В двора на къщата в Луково имаше огромни тежести, с които Росен е тренирал. Никакъв проблем не са били за него 60-70 кг на Кети. Лунна пътека, има логика, защото споменаха, че и в колата е имало негово ДНК.

# 1 249
Аз сега пак изгледах частта, в която обясняват за последователността на убийствата и наистина не казват, че Кети е убита в къщата, а само че е убита първа. Подвела съм се първоначално. Възможно е Кети и Росен да са се срещнали някъде (случайно или не).

# 1 250
Не е гнусно да се рови, съвсем човешко е, особено в ерата на Фейсбук. Правят го всички с всякакви цели. Гнусно е докато хората още даже не са погребали мъртвите си деца, голяма група жени да си играят на детективи и чак да намесват педофилия, окосмявания, проституция, мафия, доходи и какви ли не безумия. И всичкото това с напълно неясна цел.
Това с коментара за окосмяването на Нанси и на мен ми дойде туу мъч.
Доста отвратително изказване, направо съм изненадана как някои хора не се усещат как звучи това, което пишат.

"Такива хора не правят секс с възрастни хора - жени или мъже, в зависимост от това дали са хетеро- или хомосексуални. ", казва Росен Йорданов от Института по психология на МВР.

Става въпрос за педофилите, а същия психолог допълва следното: "Всъщност педофили се наричат тези, които харесват дечица до 12 г. Стремежът при истинския педофил не е към женското или мъжкото в сексуалния смисъл, а към по-инфантилното. Неговите еротични стимули са различни - липсата на окосмяване, наивността."

А Росен е съден за педофилия. Педофил няма как да изпитва ревност към жена на средна възраст като Кети, нито дори към Нанси. Такава им е психиката просто.

# 1 251
Аз сега пак изгледах частта, в която обясняват за последователността на убийствата и наистина не казват, че Кети е убита в къщата, а само че е убита първа. Подвела съм се първоначално. Възможно е Кети и Росен да са се срещнали някъде (случайно или не).

Не ме карай да го гледам пак, моля те.
Писах фактите в движение - казват, записвам, казват, записвам.
Само за контрабандата от друг случай не писах, защото беше нагло да я изтъкват.

# 1 252
В двора на къщата в Луково имаше огромни тежести, с които Росен е тренирал. Никакъв проблем не са били за него 60-70 кг на Кети.

Не е точно така. Едно е да вдигнеш жив човек 60-70кг, друго е мъртъв или припаднал, даже и заспал.... Гледала съм доста криминални случай в които як и здрав мъж не може да вдигне трупа на убитата си жена... И я влачи със сетни сили... А тоя 60 годишен колкото и тренирал да е, не ми се връзва... Ако не са били поне двама..

# 1 253
Въобще не вярвам да са били двама.
И аз да питам - кой е казал, че е убита в къщата?

# 1 254
Намирам за гнусно само внушението, че някой си е заслужил такова нещо. Неясна цел? Ето моята - потресе ме официалната версия, в която има огромни дупки, но се приема сравнително спокойно, защото свежда нещата до проста битова трагедия.  Никакво уважение няма в това, да приемеш ей така на айляшка дума, че майка е влюбена в педофил. Няма и в това, да твърдиш, че са били богати, и то от далавери, защото са имали някаква си кола. Няма и в това, да намекваш, че щом си говорил с някой, чиито документи не си видял, то ти си тъп, лош човек и си предизвикал смъртта на всичките си близки. Няма уважение и в това, властта да превърне убийството ти в риалити шоу.  Всичко, което съм написала по темата, е било за да покаже някакво несъответствие или да поясня чужд въпрос. Не, не смятам, че широко затворените очи са каквото и да е уважение, и не се извинявам за това.

# 1 255
Аз пък си мисля за вилата, в която се е самонастанил Росен Ангелов...Нали трябва да има партида, абонатни номера за ток, вода. На името на какъв собственик са? Как не се знае на кой е вилата?
Мисля си и друго - семейството се е занимавало с някакви тъмни афери. Това ми предположение идва от изнесената информация, че бащата е повикал спешно сина си да си дойде от работа и той е казал на колегите си в болницата, че ако не се върне до 30 минути, никога няма да се върне.Значи е разбрал, че има някаква заплаха, за да каже това нещо. Ако Кети е била отвлечена и е повикан да я търсят, защо не са потърсили помощ от полицията? Защо сина Георги е мислил, че има непосредствена заплаха и за него, като отвлечената е Кети? Значи всички са били забъркани в нещо, от което са се страхували.Тогава вече мотива за убийствата не е ревност и афект...

# 1 256
  • София

Това с коментара за окосмяването на Нанси и на мен ми дойде туу мъч.
Доста отвратително изказване, направо съм изненадана как някои хора не се усещат как звучи това, което пишат.

"Такива хора не правят секс с възрастни хора - жени или мъже, в зависимост от това дали са хетеро- или хомосексуални. ", казва Росен Йорданов от Института по психология на МВР.

Става въпрос за педофилите, а същия психолог допълва следното: "Всъщност педофили се наричат тези, които харесват дечица до 12 г. Стремежът при истинския педофил не е към женското или мъжкото в сексуалния смисъл, а към по-инфантилното. Неговите еротични стимули са различни - липсата на окосмяване, наивността."

А Росен е съден за педофилия. Педофил няма как да изпитва ревност към жена на средна възраст като Кети, нито дори към Нанси. Такава им е психиката просто.

Аз казах, че ми е неприятно, а не, че не знам какво е.
Но все пак - мерси, повторението нали било майка.

# 1 257
Ice Queen, аз също бях останала с впечатление, че казват в къщата, но след като други писаха, че не е така, изгледах тази част отново. А и така има повече логика в хронологията. Не си губи времето да гледаш пак. Така или иначе подробностите ще се доуточняват.  Peace

# 1 258
Аз само не връзвам защо ако е имал нещо към Кети и иска мъст, ще убива цялото семейство? Извикал я, убил я и я хвърлил в кладенеца, от там дим да го няма. Нямаше и да разберат кой и защо. Но той се връща да убие и другите. Значи те са знаели за него и са можели да го издадат ако Кети не се появи или я намерят мъртва. Или просто им е имал зъб и на тях? Мотива му нещо куца.. Или просто е луд и си убива за удоволствие...

# 1 259
Въобще не вярвам да са били двама.
И аз да питам - кой е казал, че е убита в къщата?
Повече от двама са били. Професионалисти при това. Росен е педофил, не професионален убиец.

Общи условия

Активация на акаунт