Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 281
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 210
Най-адекватният журналистически анализ по случая, който прочетох:

https://topnovini.bg/node/781222

# 211
  • София
Не виждам причина да разсъждаваме над моралните принципи на мафии, престъпни групировки и подобни.В нашата държава винаги сме прекалявали с какво ли не, не ни мигва окото за нищо(както и в други балкански държави). Ако италианската мафия не убива деца, не виждам защо да си мислим, че на нашата мафия ще и пука за тях. Ако си ненормален и убеден, че няма да те хванат, колко му е и за 3 лв да кажеш"абе я ги избий всичките" .
За тефтерчето се чудя дали не е взето от дома от полицаите и да са го дали на журналистите с уговорката да представят лъжлива версия, че е намерено в гората.

Ако знаете, че е надвиснала смъртна опасност над семейството ви, няма ли да пратите децата някъде? Чудя се, те не са отказали Боби да е у тях, но не е ли по-логично да кажат и на Нанси(примерно) да отиде някъде, да я пратят при  роднини или хора, с които по-трудно ще ги свържат, че да я издирят.Аз така бих направила, за да спася децата си.

# 212
  • София
Може и в трафик на оръжие да се е забъркал бащата, съдейки по снимката на сина му с автомат и думите на някои специалисти, че е почерк на някои балкански мафии. Срещнах и един коментар, че Косово е най-голямата база като склад за оръжие, където Интерпол права няма.
За самоличността на блъснатия от влак нищо не казват.

# 213
И аз не обръщам внимание на новините, камо ли пък на криминалните такива, но да кажа, че съм потресена е малко за това зверство. В собстветия ти дом - мястото, което е най-сигурно за всеки човек, цялото семейство в него... навръх Нова година - празник, отбелязван от всички - бедни, богати, християни, мюсюлмани, българи, турци, роми... Тази картинка ми изглежда като от филм на ужасите. Фактът, че става въпрос за на пръв поглед съвсем нормално, средностатистеческо семейство още повече ме разтърсва. Жал ми е за тях, потриса ме мисълта за ужаса в последните им мигове... та там има деца на 16 и 18, за бога?! Баба на 72 г.?! С какво те са заслужили това зверство? Жал ми е за света, в който живеем, в който трябва да гледаме и възпитаваме децата си. Искрено съчувствам на майките на Боби и на Георги. Не зная тези жени как ще продължат живота си...

# 214
Според мен не са допускали, че ги чака такава участ, затова и децата са били там Sad

# 215
  • постоянно
Къде сте видели мафиотите да убиват и 'чистят ' след себе си ?

# 216
  • Rock & Roll feeling ...
Аз силно се надявам водещи улики и човешка съвест в зависещите от които, да се засекат по едно време на едно място.
Ето коментираното предаване на Милен Цветков от вчера - https://www.vbox7.com/play:4f355d288d

Има резон първо Кети да е била екзекутирана,но аз не бих била толкова сигурна,че семейството е било предупредено за отвличане с цел откуп или за да ги съберат на едно място. По-скоро не им е казано нищо, а те си мислят,че тя някъде пазарува и се бави. Те си пазаруват междувременно и се подготвят . Тя не се прибира цял ден и бащата звъни на сина,който е на работа в 11:30,че има проблем.
 Междувременно  убийците убиват и  тях и духват и не им се налага тепърва  да се катерят по горите.
Варианта да са отвели Кети след като са убили семейството й горе, предполага,че е имало още една кола с която са се махнали, а и защо да рискуват да се придвижват с човек,чието семейство са избили преди малко пред очите му ?  

# 217
За мен фактът, че Кети в изведена от къщата, показва, че е трябвало да заведе убийците до някъде и да им посочи нещо.
Вероятно го е направила под заплаха. Останалите са били живи.
Не вярвам след убийството им да е отвлечена и т.н.

# 218
  • Варна
И аз мисля, че доста издиша ,,мафиотската" следа. Нищо не подсказва да е имало заплахи, или да са се притеснявали от нещо. Защо ще са там и децата, ако е имало нещо подобно? Психопат с достъп до оръжие, който е познавал някой от семейството. Но пък дали е бил сам, или после е извикал друг за разчистване? Може би има връзка  и с блъснатия от влака?

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 14:15 от julisa

# 219
Защо? Убиват ги пред нея и я карат да ги води някъде. Тя обаче вероятно си няма идея какво искат от нея и накрая я убиват. Но, защо Кети трябва да показва дрогата (ако е дрога), при условие, че мъжът ѝ е каналджия?

# 220
Не може да се разсъждава "защо", когато още не се знае "как".
Нито знаем къде точно (в къщата, в колата, около колата или в кладенеца) и кога е убита Кети, нито нищо.
Така че... Рискуваме да заприличаме на "психолозите", които плямпат без никакви конкретни данни. Дано поне им плащат за глупостите, които бълват. За журналята лешояди поне е ясно, че друсат крушата с голям ентусиазъм – те затова живеят.

# 221
Нормално е обикновените хора да задаваме въпроса „защо”. От страх и ужас най-малкото.

# 222
Аз също съм дълбоко потресена от този случай. И аз като вас снощи заключих къде що има врата вкъщи и даже оставих да свети в една от стаите. Заспах със свито сърце и се будих посред нощ неспокойна. Изпитвам  ужас, че убиецът е на свобода и може да е близо до нас. Чувствам се сякаш тези хора са мои близки. Толкова съжалявам и толкова ми е тъжно заради ужаса, който са преживели. Поставям се на тяхно място … да видя със собствените си очи как ликвидират семейството ми и да знам, че същото очаква и мен. Никой не заслужава такава съдба, най-малкото невинни деца. Чудя се ако Кети е била отвлечена и убита там в гората, какъв ли ужас е преживяла, в тъмното, сама с убиеца...
Дано го открият, дано разплетат това убийство и човекът дръзнал да погуби толкова много хора да изгние в затвора.

# 223
Цитат
Близък на Кети Кюхова е предполагаемият убиец на шестимата души в Нови Искър. Той е възраст над 50 години, лежал е в затвора за изнасилване, блудство и други сексуални престъпления, пише "24 часа".

Издирват го в гората край село Луково, община Своге.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/01/04/kasapinyt-ot-novi-isk … znasilvane.364092

# 224
Защо? Убиват ги пред нея и я карат да ги води някъде.
Едва ли има толкова тъп престъпник, който първо да убие козовете си и после да иска нещо.
Под заплахата, че семейството ти ще бъде ликвидирано всеки би си изпял всичко.
Ако си свидетел на разстрела на детето си и майка си, едва ли ще съдействаш, най-малкото от шок.

Общи условия

Активация на акаунт