Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 750
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 345
  • густо майна Филибето
Абсурд е да има такъв свидетел. Не само, че и в двата случая трябва да е било на светло, но е имал време да го разгледа.

# 3 346
То това е проблема, че Маринов и другите говорят така, че с всяко разяснение става все по мътно и объркано.

Аз мисля, че това помещение е някъде около гаража. И там е възможно някой да го видял.
Или още по вероятното, заради отдалечеността на гаража от НИ - някой го е закарал.
И ключовото въобще не е преобличането (имам подозрението, че това е версията на полицията за пред журналистите), а е отишъл да вземе пълнителите.

С две думи, по предната версия за сделката най-вероятно с Драгомир. Той им е помогнал, вкл. със свидетели, те няма да го закачат как е укривал Росен толкова време, въоръжен и извършващ престъпления.

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 00:24 от flambe

# 3 347
Абсолютно. А и от журналистите няма какво да очакваме. На брифингът се задаваха безумни въпроси,караха се кой да си зададе въпроса. Вместо да се поставят адекватни въпроси и да се разсеят съмненията.

# 3 348
  • There I was on a July morning
Много помещения е обитавал (пребивавал), затова се получава объркване.
В началото на брифинга Сарафов каза, че и на двете места са намерили доказателства. В гаража е открит панталон с кръв от Н. и К., т.е. е носен по време на убийствата в къщата. Ако е имало преобличане преди това и ако са намерени друга/и дреха/и, "обилно напоени", то те са били във вилата в Луково. От там може да е взел и боеприпаси.
Това, разбира се, са само някакви догадки, не се изясниха добре нещата.

# 3 349
Абсолютно. А и от журналистите няма какво да очакваме. На брифингът се задаваха безумни въпроси,караха се кой да си зададе въпроса. Вместо да се поставят адекватни въпроси и да се разсеят съмненията.

Журналистите няма да зададат въпроси.
Въобще целия случай ще го запомня с усещане, че се работи все едно гасят пожар  и много контролирано и бързо затваряне на историята. И от разследващите, и от журналистите.

Аз продължавам да се вълнувам от въпроса имал ли е този човек чадър и направиха ли проверка как така полицая разговарял с него на вилата в Луково и след сигнал не е предприел никакви действия.
Жени Марчева днес не си направи труда да го зададе, въпреки че точно Маринов й беше събеседник.
И отговорите на тези въпроси са много по - важни за всички, без значение дали вярваме във вината на РА или не.

# 3 350

Журналистите няма да зададат въпроси.
Въобще целия случай ще го запомня с усещане, че се работи все едно гасят пожар  и много контролирано и бързо затваряне на историята. И от разследващите, и от журналистите.

Аз продължавам да се вълнувам от въпроса имал ли е този човек чадър и направиха ли проверка как така полицая разговарял с него на вилата в Луково и след сигнал не е предприел никакви действия.
Жени Марчева днес не си направи труда да го зададе, въпреки че точно Маринов й беше събеседник.
И отговорите на тези въпроси са много по - важни за всички, без значение дали вярваме във вината на РА или не.

От журналисти да чакаш отговор? По-достоверна информация ще получиш от бабите на село/по балконите от колкото от "независимата" ни журналистика. Пишеха каквото намерят в коментарите, независимо, че беше въпрос на минути да го проверят. Повече време им отне да коментират, че тефтерчето на Кети Кюхова е намерено от техен колега от колкото да проверят (и все още няма коментар от медийте) относно информацията в него. Грозната информация, която се разпространи, че няма кой да прибере телата на убитите и, че само Боби е погребан... имаше и версии за младеж (16-20 годишен), че е избил цялото семейство, имаше статии за 7 тона кокаин, имаше и "писмо" от колега на Росен, че той е в Африка, Кети посмъртно се сдоби със сестра (която във фейсбук я нарича "лельо")... Глупаво е, че са го написали, но е тъжно че много хора им вярват. ПАк ще го напиша, не съм толкова гневна и ядосана на разследващите органи, колкото на журналистите, които не само си превишават правата, а и определено престъпват закона.

# 3 351
За мен всичко е нагласено.  Всички са се оплели като... Няма такова симулиране на дейност. Битовата, а вече и не само този вид престъпност си се вихри, защото този е човек на онзи и т.н.
 Мир на душите на хората и Господ да ни пази.

# 3 352
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/general-ot-razuznavanet … a_news571519.html

ние сме лаици, но той не е.
а има съмнения, както повечето от нас.

# 3 353
2 от фактите, които коментира не са така.
- стъклото е счупено няколко дни преди това
- къщата, която е обитавал не е същата от блудството

# 3 354
Organza
- стъклото е счупено няколко дни преди това
ти откъде знаеш ? Била ли си там ?

- къщата, която е обитавал не е същата от блудството
  това също не е вярно

# 3 355
Къщата е изгоряла, имал е свада със съсед. Хубаво ще е поне, когато спец. се изказват да са подготвени като преди това проверят информацията.

# 3 356
" Хубаво ще е поне, когато спец. се изказват да са подготвени като преди това проверят информацията."

Това го кажи първо на Сарафов, Цацаров и Маринов

A Димо Гяуров е прав в много отношения

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 16:57 от Не се сърди, човече

# 3 357
Къщата, където е било блудството и аз четох, че е изгоряла

...Случаят почва да става тотално безинтересен и очаквам да спре да се коментира в медиите, освен ако не излезе от някъде нова важна информация

Повтаря се едно и също, много съмнения, но и често експертите, които не са запознати с никакви детайли по случая, твърдят, че вероятно това е извършителят...

# 3 358
Така е , но такъв тип престъпление е без аналог в новата ни история , и според мен обществото не трябваше да допуска да се замита под килима..
Единствения шанс за раздвижване според мен е роднините на загиналите, примерно братът на Неделчо , на Кети , на Боби , е да се обединят и да поемат инициативата било то с частни детективи (тука не сме щатите и не знам колко е смислено такава опция ) било то със сезиране на институции без спир или вдигане на шум по медиите, иначе пак ще е всяко чудо за 3 дена.

# 3 359
Съвсем друг щеше да е фокуса на обществото и медиите, ако РА го бяха заловили жив. Тогава всички щqхме да говорим дали ще си получи заслуженото и каква точно смърт го очаква. Изобщо нямаше да ни пука толкова много за детайлите.
Това е криминално деяние, а не реалити шоу. Достоверна информация ще получат само близките на убитите, надявам се.
Малко ми олекна като по-напред прочетох, че изрода Далгрен се е самоубил в затвора. Сещам се, че тогава Чешката полиция и медии изобщо не бяха длъжни да обясняват кое и как е ставало, а убийството е на 4 големи хора, не семейство с 2 деца. При това само с нож и от хилав тинейджър. По чиста случайност просто никой не ги е навестил докато Далгрен е беснял из къщата. Всички искаха да знаят дали ще бъде осъден доживот, "кое и как"  изобщо не беше важно.
https://en.wikipedia.org/wiki/Harok_family_murder

Общи условия

Активация на акаунт