Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 149
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 480
Всичко наведнъж обаче е малко вероятно. Перфектно обучен от системата, но малко след това изпаднал дотолкова, че лежи за блудство? Подготвил, организирал и извършил такова убийство, но останал във ФБ като Роко Боко? Тези спец-части са малко хора, и никога не напускат системата напълно.
Разследващите са знаели всичко до секунда за последните им часове от телефоните им минути след разкриване на престъплението. Ако е имало подозрителен контакт, щяха моментално да се насочат натам.

# 481
  • Rock & Roll feeling ...
Спрягат го за изнасилвач и педофил.
Има непотвърдена информация,че бил във френския легион.

# 482
Спрягат го за изнасилвач и педофил.
Има непотвърдена информация,че бил във френския легион.

Ама че виц

# 483
  • густо майна Филибето
Планинар е, а може би и бракониер. Предполам, че един дългогодишен ловец има сравнително точен изстрел. А и не е толкова трудно да измислиш, че навръх Нова година няма да ти различат изстрелите от пиратките.
 Този социопат има точно лице на убиец, настръхвам като го гледам Sad

# 484
И мен ми прилича на психопат и гнусна отрепка. Не знам как нормално изглеждаща жена като Кети какво е намерила в него.

# 485
Как френски легион бре? Ако е осъждан за криминално престъпление, дори да е реабилитиран, а той не е, няма как да го допуснат до военна кариера.

Ако е бракониер, би имал и ползвал много по-подходящо оръжие.

# 486
Всъщност оръжието си е подходящо - трудно за анализ.

# 487
  • Rock & Roll feeling ...
Как френски легион бре? Ако е осъждан за криминално престъпление, дори да е реабилитиран, а той не е, няма как да го допуснат до военна кариера.

Това за ФЛ беше повторено няколко пъти,че имало такава вероятност  Tired

# 488
Хе, а аз защо си мислех, че във Френския легион главно престъпници наемат?
Поне за няколко нашенчета с криминално минало се знае, че са били там.

# 489
Възможно ли е нарочно да се изнася невярна информация, да блъфират, с цел истинският убиец да се отпусне, че не го търсят и да допусне грешки?

# 490
Съмнявам се, снимката му е изнесена все пак по медиите.

# 491
Аз се учудвам как Кети не се е усетила колко е опасен този. Че и да се преместят точно там, където наблизо и той има вила...

# 492
Незаконното ловно оръжие твърде често е преправяно, не е прострелвано, та е още по непроследимо. Да не говорим какви боеприпаси има, пред които използваното оръжие е като прашка.
Плюс, че проследяването е чак след като си успял, а в къща с трима мъже не се влиза на разходка.
Много ми е в повече да съсипеш живота на някого заради физиономията му, но не е невъзможно.

# 493
Ами ха де, че и публичен профил е имала във фейсбук.

# 494
Хе, а аз защо си мислех, че във Френския легион главно престъпници наемат?
Поне за няколко нашенчета с криминално минало се знае, че са били там.
Така е, ама ги спасяват и от панделата. Той може и затова (ако е истина) да се е присъединил, особено ако е бил лежал вече.

Общи условия

Активация на акаунт