Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 115
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 570
Е, студентът е бил сам. И е успял да презарежда на пълно място с народ. Тези в случая не са и разбрали докато не е дошъл техния ред.

# 571
Студентът е убил трима, ранил много. Той е стрелял напосоки, не е проверявал и доубивал никого. Да не говорим, че се случва във време, в което в България се твърди, че престъпност няма, и наистина жертвите са били напълно неподготвени.

Аз мисля, че във всички действия на всеки човек има логика (без няколко наистина тежки заболявания, но очевидно не иде реч за тях). Не общоприетата, нормална човешка логика, разбира се, но винаги има някаква причинно-следствена връзка в действията. Гневът, афектът, не отменя цялата друга палитра емоции и мисли, които изпитва човек, а само частично влияе на някои.

# 572
...Влачи телата на баща и син от кухнята при тъщата....
Това не разбирам защо е било нужно да го прави. И въобще сигурно ли е, че го е направил?

# 573
Не се казва със сигурност как са местени телата - дали само положението, или и между стаите.
Очевидната причина, е да се затруднят следствените действия и да се забави установяването от къде е стреляно, колко са били стрелците и т.н., с тази цел са и митите следи. За друга причина не се говори.

# 574
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Снощи по Канал 1 гледах майката и бабата на гаджето на Нанси - странно спокойни и нагласени ми се видяха...Въпреки, че може и да са на хапчета, примерно, не знам.
Трябваше за пред хората да се направят на подути и тъжни ли. Всеки човек по различен начин преживява мъката си.

Абсолютно, всеки по различен начин преживява. Дано на никого не се случва това, но ти би ли се нагласила и тръгнала да даваш интервю?

# 575
Не се казва със сигурност как са местени телата - дали само положението, или и между стаите.
Очевидната причина, е да се затруднят следствените действия и да се забави установяването от къде е стреляно, колко са били стрелците и т.н., с тази цел са и митите следи. За друга причина не се говори.
Не знам, може, ама пак ми се струва ненужно. Едва ли на базата на позите на телата са определили заподозрения. Това само го е забавило.

А иначе да се направя и аз на психолог, но ми се струва недостоверно първо да е застреляна Кети и после убиецът да се връща в къщата и да устройва тази касапница. Някак си след като собственоръчно премахва обекта на своят фрустрация с всичките му подробности, да продължава да таи толкова силен гняв, че да иде до къщата и да застреля всички вътре.... не ми се вярва.
Ако е този Росен и мотивът е свързан с жената, ми се струва по-вероятно тя да е загинала последна...

# 576
Потвърди ли се, че със сигурност са местени? Дядото каза, че в кухнята били намерени гилзи, т.е. били убити там, но са намерени в другата стая. Не чух да е имало следи от влачене, само по гилзите съди, но може и да са изстреляни без да уцелят.
И се чудя кой му разреши на този човек да приказва? Кой къде уцелен, с колко куршума и т.н. Аман от клюкари.
Студентът е убил трима, ранил много. Той е стрелял напосоки, не е проверявал и доубивал никого...
Защото с/у себе си е имал много народ, който е видял какво се случва, а не малко хора в голяма къща, които са си в различните ѝ части.
А напосоки е стрелял, защото не е имал личен мотив.

# 577
Seanon, с какво право се опитваш да коментираш хората? Много е грозно. Откъде знаеш какво би направила ти?? Чукай на дърво да не си им никога на мястото и да не разбираш как се чувстват!

Може като говори за това, на майката да й олеква поне минимално. Не е задължително всички да са като теб и да страдат насаме, без да кажат дума.

# 578
Ясно е защо е стрелял така студентът, но ако се беше връщал да ги доубива, надали щеше да стигне толкова далеч.

Всъщност точно действията по забавянето са най-подозрителни, защото имат само една цел - да забавят, а не да прикрият нещо. Както и оставянето на колата, но изхвърлянето на трупа в кладенеца. Имат логика, само ако някой иска с минимум усилия да си спечели няколко часа объркване, в което да избяга. Но защо тогава ще дреме във вилата наблизо?

# 579
Всъщност точно действията по забавянето са най-подозрителни, защото имат само една цел - да забавят, а не да прикрият нещо. Както и оставянето на колата, но изхвърлянето на трупа в кладенеца. Имат логика, само ако някой иска с минимум усилия да си спечели няколко часа объркване, в което да избяга. Но защо тогава ще дреме във вилата наблизо?
Според мен това говори за хаотични действия, не за друго. Което също навежда на мисълта за лична драма, а не професионална работа.

# 580
Ако Кети е имала връзка с този, би трябвало полицията веднага да разбере. Фейсбука го ползват много усилено от полицията. А то едва вчера следобед се разбра, че го издирват, т.е. 48 часа след откриване на труповете. На трети януари какво правиха не е ясно..

# 581
  • София
Ами вършили са си работата, надявам се, т.е. разпитвали са роднини и близки, от които именно са разбрали, че този мъж е създавал проблеми на Кети. Със сигурност не са го заподозрели заради лайкове във фейса и със сигурност не са го обявили за издирване, преди да посъберат малко информация, а това отнема някакво технологично време.

# 582
Ако Кети е имала връзка с този, би трябвало полицията веднага да разбере. Фейсбука го ползват много усилено от полицията. А то едва вчера следобед се разбра, че го издирват, т.е. 48 часа след откриване на труповете. На трети януари какво правиха не е ясно..
Полицията е разбрала веднага. Но не е нужно да ни уведомяват,  за да разкажат подробно на престъпника кога и къде ще го търсят.
Като не са го намерили, тогава са го пуснали за издирване.
Предполагам.

# 583
Казаха, че е избягал малко преди да стигнат вилата, вчера, на 4ти.

Малко вероятно е един и същ човек да е  последователен, хладнокръвен, после малко хаотичен, и после пак спокойно да си сложи вечеря след това. 

# 584
Ако е психопат е напълно възможно, как онзи който уби момиченцето от Момчилград се е прибрал, че даже е говорил на тази тема с майка си и изобщо не е давал повод някой да си помисли , че е той.

Общи условия

Активация на акаунт