Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 073
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 675
Нещата са ясни. Заговорила му е съвестта и си е теглил куршума.
Съвест друг път. Просто избрал смъртта пред доживотен.

# 676
  • в кукувиче гнездо
Нещата са ясни. Заговорила му е съвестта и си е теглил куршума.
Съвест друг път. Просто избрал смъртта пред доживотен.
Или пред това да го гръмнат ченгетата...

# 677
Нека не се обобщава на база жени, българи, селяни и т.н. На фона на нещо толкова жестоко е наистина ограничено и не на място. Убийци, психопати има навсякъде по света. Отключващите фактори може да са различни. Няма определени условия и обстоятелства, които да дадат база за обобщения.

# 678
да, базила, но истината е, че основно МЪЖЕ извършват тежките престъпления. и жените са гнусни по своему, но именно мъже са основно убийци/изнасилвачи и какво ли не. въпреки това, жените по някаква странна логика са виновниците.

Кети и аз я виня, не за друго, а защото с тоя акъл е поставила в опасност и дъщеря си. Не знам как майка на момиченце би имала връзка с мъж, обвинен за педофилия/изнасилване и прочее...но естествено, че отговорност носи единствено мръсното животно, което ги убива. (аз не съм сигуена, че е този Росен).

# 679
  • София
По Канал 3 дават операцията по изваждането на трупа.
Няма такъв абсурд!

# 680
Не им обръщай внимание, стяга ги чепика тези някъде, bodybeautiful. Умен мъж няма да дойде и да изплющи някоя подобна премъдрост. Лае си само. Толкоз му акъла. И за земетресенията и тайфуните са виновни жените и световната конспирация сигурно.
Редакция: май не съм те разбрала. Да, мъже са, защото те могат да генерират огромни количества енергия, която обикновено изтласкват и после тя избива нанякъде. А и физически са много по-силни, с повече тестостерон, който отговаря именно за агресията.

По темата – обаче няма потвърждение на самоличността на намереното в реката тяло още.

# 681
Намереният труп е на друг мъж.

# 682
Бивш командос казал, че имало директива Росен Ангелов да не бъде заловен жив, това казаха току-що по BiT. Някакъв експерт в студиото твърди, че има много пробойни в тезата на МВР, съмнява се в достоверността. В общи линии, повтаря съмненията изразени и в темата тук.

# 683
По Канал 3 дават операцията по изваждането на трупа.
Няма такъв абсурд!

защо??
на мен ми е много съмнително всичко около това разследване. Кафе, напълно му вярвам. Бойко ги е натиснал за бързо разкритие.

# 684
Намерили са нов труп, докато са го търсили.... Ужас.

# 685
Егаси акцията, ако медиите са там, готови да предват на живо. Това са хора, техника, калабалък. Едно, че са необучени, и най-малкото, пречат, и второ, от съображения за тяхната безопасност кой пуска цивилни по петите на сигурно най-бруталния убиец в новата ни история?

Ако правилно съм се ориентирала в това, което се изписа за Росен, не очаквам да се самоубие. Или ще го убият при ареста, или ще избяга.

# 686
  • София
Егаси акцията, ако медиите са там, готови да предват на живо. Това са хора, техника, калабалък. Едно, че са необучени, и най-малкото, пречат, и второ, от съображения за тяхната безопасност кой пуска цивилни по петите на сигурно най-бруталния убиец в новата ни история?

Ако правилно съм се ориентирала в това, което се изписа за Росен, не очаквам да се самоубие. Или ще го убият при ареста, или ще избяга.

Канал 3 предават, докато вкарват лодката в реката, просто е голям абсурд!
Аз не мисля, че ще е той. С този психопрофил - няма логика да е той.
Социопатът е егоцентричен, горделив, доволен от деянията си.

# 687
Местните казали, че имало слухове, че водел в къщата малки момиченца. Чудя се нормални ли са тези хора- да знаят, че в околността има педофил и никой да не съобщи на полицията.

# 688
  • Варна

Това откъде?

В момента по ТВ показват, че го вадят сега, твърдят че още не е разпознат.

# 689
  • София

Това откъде?

В момента по ТВ показват, че го вадят сега, твърдят че още не е разпознат.
Това е предположение. Още не са го извадили.

Общи условия

Активация на акаунт