Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 031
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 735
Главния секретар говореше за предстоящи още експертизи, което е малко по-смислено.
Косми, кръв нищо не доказват с абсолютна сигурност, иначе са сериозни улики, да.  Присъдите все още ги издава съдът, все пак.
Много находчиво подхилкване откъде е ДНК-то, но ако си е признал например още при задържането, дори може да не е назначена такава експертиза предишния път. Затова питах обявено ли е официално нещо.

# 736
Казаха, че 6 месеца преди убийството Кети и Росен са имали връзка помежду си.
А дали тази връзка е била интимна и е продължила 6 месеца, никой не е казвал.
По-скоро си правя заключение, че връзката им е приключила 6 месеца преди убийството.
И аз си мисля, че връзката е била интимна, но това не е официално потвърдено от разседващите.

Точно гледах повторението на днешната пресконференция и Борислав Сарафов точно това каза пред медиите - че връзката е била интимна.

# 737
Заради едни "интимни отношения" такова чудовишно престъпление?!  Sunglasses
Нито са първите, нито последните.  Всъщност точно от интимни идват най-чудовищните престъпления, не виждам какво ви е толкова чудно от самото начало беше ясно.

# 738
  • постоянно
От това  което прочетох тук изобщо не ми прилича на ' професионална ' работа. Професионалистите не чистят ( частично ) след себе си . Според мен сигурно е някой приятел/ любовник я на майката , я на момичето. Защо само нейния труп е на друго място ?
Целият район трябва да е 'отцепен ' , как така журналисти се мотаят около колата ?
Да почиват в мир - никой не заслужава подобна участ , дано намерят и накажат изрода.

И аз така казах от самото начало Човече. За съжаление болни мозъци колко си щеш.

# 739
Заради едни "интимни отношения" такова чудовишно престъпление?!  Sunglasses
Нито са първите, нито последните.  Всъщност точно от интимни идват най-чудовищните престъпления, не виждам какво ви е толкова чудно от самото начало беше ясно.

Е, как пък така ви беше ясно?!  Grinning Grinning Grinning Възможно е теоретично, но принципно тежките престъпления са най-често мафиотски за наказание или чисто психопатски. Sunglasses Все пак от написаното за този тип не личи да е бил психопат.  Sunglasses Не съм срещал стистатистика на тежки групови престъпления, извършени по "интимни причини"?  Shocked

# 740
Казаха, че 6 месеца преди убийството Кети и Росен са имали връзка помежду си.
А дали тази връзка е била интимна и е продължила 6 месеца, никой не е казвал.
По-скоро си правя заключение, че връзката им е приключила 6 месеца преди убийството.
И аз си мисля, че връзката е била интимна, но това не е официално потвърдено от разседващите.

Точно гледах повторението на днешната пресконференция и Борислав Сарафов точно това каза пред медиите - че връзката е била интимна.
Ето го брифинга
https://www.youtube.com/watch?v=VSo4Xd69n4M
27:45 нататък се задава въпроса как тези са имали връзка като той от 8 години бил горски човек и се укривал.
Сега го изгледах отново и Малден Маринов още в началото, каза за интимни отношения.  Peace
После вече каза, че все още установявали откога и какви отношения имат.
Сарафов пък казва: "Връзката им е продължила около 6 месеца преди убийството."
Което аз го тълкувам, че тогава е приключила, а не че тогава е започнала.
Може и аз да бъркам де  Peace

# 741
В повече е тази надменност. От времето на народните приказки досега в България  няма подобно убийство, камо ли от страст.
Всички искаме да е лесно, и по възможност с ясен мотив, който не би могъл да ни се случи на нас, но все пак.

# 742
Чак отначало не е било ясно. Имахме предположения, но и до момент аз не съм убедена в представяната версия. Много неубедително, разпиляно звучи подаваната информация от официалните органи. Наистина като за малоумници.
А така нареченият психопрофил на убиеца е покъртително наивен. Такива качества притежават поне 30% от хората.

# 743
Как може да са сигурни, че въпросният Росен е бил в Нови искър по това време, като реално полицията от 2009 не знае къде е?! Ай стиа, бе

# 744
Имаше едно обстоятелство, в което в началото хвърляше сянка на съмнение върху битовата версия.
Стрелбата, едно на ръка, че никак не е лесно да убиеш толкова хора, но другото, което показва изключителен опит и хладнокръвие - презареждането.
Сега вече е ясно, че крушката си има опашка, няма и да задълбавам от къде човека има освен оръжие и толкова патрони под ръка.

Много трудно ще го хванат в този район при неговите умения.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 19:10 от flambe

# 745
А все пак изясни ли се как и кога е придобил тези умения и оръжието? Защото бутилките в двора са особен елемент от филмовото изкуство.

# 746
Е, как пък така ви беше ясно?!  Grinning Grinning Grinning
Не знам. На мен ми е точно по учебник.

Как може да са сигурни, че въпросният Росен е бил в Нови искър по това време, като реално полицията от 2009 не знае къде е?! Ай стиа, бе
Намерили са ДНК на местопрестъплението. Пък и в днешно време има доста частни камери по улиците, просто е трябвало да ги прегледат. И по един начин търсят за по-леки престъпления, по съвсем друг за 6 убити.

# 747
Много неясно ми се струва всичко, нищо, че министърът на отбраната твърди обратното.
Според вас каквоточно значи "заподозреният е имал интимна връзка с убитата от него Кети Кюхова, която е продължила около 6 месеца преди фаталната нощ"? Шест месеца е траела връзката, преди да бъде убита, приключила е шест месеца преди това или?

# 748
Очевидно убийството е било планирано, щом е извършено точно на НГ, че да го прикрият пиратките и фойерверките. Ако човекът беше просто превъртял в даден момент от ревност, щеше да грабне пистолета и да ги изпозастреля, а не да планира, да си взима резервен пълнител и тнт. Ако беше от ревност, мисля също така че би убил само жената, евентуално и нейния приятел.

# 749
  • Варна
Намерили са ДНК на местопрестъплението. Пък и в днешно време има доста частни камери по улиците, просто е трябвало да ги прегледат. И по един начин търсят за по-леки престъпления, по съвсем друг за 6 убити.
Да, очевидно търсят по друг начин. Даже и всички ненамерени трупове за последната година може да открият. Confused
Ако го бяха хванали за по-лекото престъпление, сега може би нямаше да е толкова арогантен.

Общи условия

Активация на акаунт