Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 163
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък се зачудих - този Росен Ангелов ако е невинен, логично е да се яви в полицията, след като го обявиха за издирване. Поне аз така бих направила - няма логика да се укриваш за шесторно убийство, ако си невинен... Thinking
Има логика, но той е бивш затворник. Следователно, не се изисква много да се досети, защо би бил извикан там, а и хора с подобно минало не влизат лесно в полиция отново.
Казаха, че е планинар, може и да не е чул, че го издирват.
Майката и бабата на приятеля обяснявали ли са, защо не са го търсили по-активно в дните, след като телефонът му е бил изключен. И ако някой е затварял след 12, това означава, че убийствата са извършени преди това.
Престъплението със сигурност не е извършено в състояние на афект, иначе нямаше да има преместване на тела и почивстване.
Куршумът в челото и задържането на убиеца на местопрестъплението след това (почистване, преместване на тела и т.н.) изразяват и чувство на "превъзходство" на убиеца, че "владее" ситуацията и все още има власт над убитите. Има и известна доза фетишизиране.

# 376
В местенето на телата не виждам никаква логика. Защо му е и на професионалист и на аматьор да го прави?
Предполагам, че всеки средностатистически полицай знае как изглежда "естествено" паднало тяло и това няма да ги забави особено много.
Тялото може да застава в различни позиции, а и при почистването на кръвта, определено би могло да забави разследващите, което е и основната цел (ако е истина).

# 377
През 1974 г.17-годишен келеш е избил много повече хора заради несподелената си любов. Отива с пистолет в студентското общежитие, където е живеела девойката и започва да отмъщава на всеки, когото види. В една от стаите празнуват рожден ден. Застрелва всички. После гръмва бременна студентка и мъжа й. Общо 16 човека. Луд, с диагноза избива толкова много хора.
Точно баща ми разказва днес за този случай. Бил е студент по това време и са затегнали страшно много пропусквателния режим в общежитията.

# 378
Аз смятам, че масата не е била сложена, защото са чакали Кети да се прибере. А тя е била с психопата, най-вероятно убита. Дори мисля, че е споделила със семейството си, че той я тормози и е решила да си изяснят отношенията. Но се е забавила, затова бащата е извикал сина си, за да се прибере и да я търсят. Дори смятам, че може и да я е заплашвал, но да са решили да се справят сами, не са очаквали такова развитие. По-скоро са си представяли да го "ступат"...
ама как е споделила сега след 10 години июзведнъж. и как педофил има страст към 40 годишна...що за педофил е?

# 379
Аз пък се зачудих - този Росен Ангелов ако е невинен, логично е да се яви в полицията, след като го обявиха за издирване. Поне аз така бих направила - няма логика да се укриваш за шесторно убийство, ако си невинен... Thinking

Предполагам, че се досеща, че е възможно да стане изкупителната жертва, ако има замесени големи клечки и трябва да бъдат прикрити следи. Не ми се вярва да е той, въпреки че го издирват.

# 380
И аз се сетих за случая в студентските общежития днес. Бррр...

Контролния куршум в главата може би означава, че жертвите са познавали убиеца си! Искал е да е сигурен, че няма да остане жив свидетел!

Може педофила да е преследвал дъщерята, примерно. И изобщо за педофил ли говорим или за изнасилвач?

# 381
  • София
Е, чак пък, превъзходство! Следи се прикриват, за да не го заловят.

# 382
През 1974 г.17-годишен келеш е избил много повече хора заради несподелената си любов. Отива с пистолет в студентското общежитие, където е живеела девойката и започва да отмъщава на всеки, когото види. В една от стаите празнуват рожден ден. Застрелва всички. После гръмва бременна студентка и мъжа й. Общо 16 човека. Луд, с диагноза избива толкова много хора.
Точно баща ми разказва днес за този случай. Бил е студент по това време и са затегнали страшно много пропусквателния режим в общежитията.

да но там икой спец не е говорил, че е проесионално. онзи гърми наред с много ранени и някои убити. заловен веднага.  съвсем различен профил. тук е с малокалибрен пистолет, изчистено цялото семейство без да гъкне никой.

контролен куршум в главата използват и професионалисти.

# 383
  • София
Разбира се, че аматьор може да убие 5 човека. И повече може. Особено ако ги изненада. И аз съм чела за убийствата в Студентски, ето един (само един) пример за това колко лесно е да извършиш масово убийство, без да си професионален килър. "Невъзможно" било, ама ндруг път.

# 384
Има разлика, това е масово убийство на хора, които са обединени само от факта, че живеят в една сграда и нямат друга връзка помежду си. Подобно на масови убийства в училища, например. В случая убитите са свързани помежду си и дори не живеят всички под един покрив.

Аз смятам, че масата не е била сложена, защото са чакали Кети да се прибере. А тя е била с психопата, най-вероятно убита. Дори мисля, че е споделила със семейството си, че той я тормози и е решила да си изяснят отношенията. Но се е забавила, затова бащата е извикал сина си, за да се прибере и да я търсят. Дори смятам, че може и да я е заплашвал, но да са решили да се справят сами, не са очаквали такова развитие. По-скоро са си представяли да го "ступат"...
ама как е споделила сега след 10 години июзведнъж. и как педофил има страст към 40 годишна...що за педофил е?

Има педофили с наглед "нормално" изглеждащи семейства, чиито жени дори не са подозирали.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 21:17 от Tsugumi

# 385
На мястото на въпросния Росен всеки ще сметне 2 и 2 и, според възможностите си, би опитал да избяга.

Изстрелът в главата е за сигурност, а и с такова оръжие е малко вероятно тези в тялото да причинят веднага смърт. Което пък би довело за шум, борба и т.н.

# 386
  • София
Аз пък се зачудих - този Росен Ангелов ако е невинен, логично е да се яви в полицията, след като го обявиха за издирване.

Човека може да няма достъп до радио, тв, интернет и просто да не е чул какво става.
Кой знае  в коя допотопна виличка си живее.
Днес в нета видях снимка отгоре на къщата в  НИ. Според мене, ако е 1 убиец може да се е прехвърлил от съседната къща по покрива на втория етаж. Там набързо да е ликвидирал Нанси, Боби и кучето. Нали са намерени на втория етаж. Момичето може би е отишло в момента да вземе нещо от другата стая и затова с Боби не са заедно. Ако през това време пукат пиратки и заря - може да не са чули Неделчо и Георги на първия етаж. После слиза, скъсява ги с по една глава, ликвидира и бабата и излиза. През това време Кети гние в кладенеца.
Нещо такова очаквам да ни предложат като версия за бързо разобличаване на убиеца.
А дали е от любов, заради тайници в тира или ДДС няма да разберем. ...

# 387
На мястото на въпросния Росен всеки ще сметне 2 и 2 и, според възможностите си, би опитал да избяга.

Изстрелът в главата е за сигурност, а и с такова оръжие е малко вероятно тези в тялото да причинят веднага смърт. Което пък би довело за шум, борба и т.н.

Което предполага хладнокръвност, пресметливост, чувство на превъзходство, опитност и липса на афект.
Убиецът или убийците, но мисля, че е един физическият извършител, е бил на "ти" с огнестрелните оръжия и има някакво криминално минало, което може и да не е било разкривано.
В това семейство, от друга страна, също се е демонстрирала някаква свобода в боравенето или поне притежанието на някакъв вид оръжие.

Убийството в общежитието прилича повече на такова в състояние на афект.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 21:20 от Tsugumi

# 388
Добре, де, нужно ли е на всеки час в новините да ни информират накъде водели следите на заподозрения? Така има време да реагира, да се премести...

# 389
  • На топло
В бли ц са му открили даже фейсбук профила. Roko Boko ( росен)
Фиктивен е, приятелите са разни чужденци, няма лични снимки.
Само е лайквал снимките на Кети и е гледал снимките на другите от семейството.
Защо хората си показват живота в отворени профили не мога да разбера....Всеки психопат може да зяпа.

Общи условия

Активация на акаунт