Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 163
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Майката и бабата на Георги ги дадоха в сутрешния блок на Нова. Доста дълго интервю беше. Баща той няма, т.е. има, но не присъства в живота му.

Майката и бабата са на Боби, гаджето на Нанси.
Георги е сина на Неделчо.

# 361
Те са били в различни стаи. Ако е бил със заглушител другите не са и разбрали какво се случва докато не е влязъл при тях.

А не е ли по- вероятно да са бягали и да са се крили? Или да са местени след убийството?

За мен няма логика тийнове-гаджета да стоят в различни стаи на втория етаж. Или ще са заедно двамата или в общо помещение с другите.

# 362
И за мен е нереално един човек да убие толкова хора без да му се противодейства....
Малко хора биха скочили веднага срещу човек с пистолет, шокът от случващото се сигурно не е малък, а за  няколко изстрела са нужни секунди....
Съгласявм се, защото никога не съм била в подобна ситуация и всичко е вероятно в моите очи. И все пак родителите биха скочили за децата си мисля крещейки им да бягат в този момент. Просто разсъждавам. Някъде четох, че всички са били в едно помещение и после са преместени всеки на определено място. Но дали е констатиран факт или предположение, не се наемам да твърдя.

Редакция: Това е мнение ако е бил един човек, но според мен те са били няколко и жертвите са ликвидирани едновременно.

# 363
  • На топло
Май не е баща на Нанси. Ама знае ли човек?!?!
Педофил....🤤
Георги е синът на убития. Даваха майката и бабата на приятеля на убитото момиче.

# 364
По няколко куршума за всеки, и контрола в главата, не се изстрелват за секунди. Презареждането е близо половин минута само. Да, шок, но не всички се парализират от ужас. Отвръщаш, пазиш детето си, крещиш. Това са млади, дейни хора, които не виждат оръжие за първи път. Ако е бил един убиецът, е бил много опитен, бърз и овладян, а това автоматично отхвърля афект, ревност, драма.

# 365
  • Sofia
"Високите етажи" и големите мафиотски конспирации в този трагичен случай, с такъв тип хора - жертви, тотално ме отказват от тази тема! 

# 366
Майката и бабата на Георги ги дадоха в сутрешния блок на Нова. Доста дълго интервю беше. Баща той няма, т.е. има, но не присъства в живота му.

На Георги или на Боби?

Леле, Сийо, как ти хрумна! Нанси Иванова не е Ангелова.

Това не го разбрах?

# 367
През 1974 г.17-годишен келеш е избил много повече хора заради несподелената си любов. Отива с пистолет в студентското общежитие, където е живеела девойката и започва да отмъщава на всеки, когото види. В една от стаите празнуват рожден ден. Застрелва всички. После гръмва бременна студентка и мъжа й. Общо 16 човека. Луд, с диагноза избива толкова много хора.

# 368
На Боби са бабата и майката.

А не е ли по- вероятно да са бягали и да са се крили? Или да са местени след убийството?

За мен няма логика тийнове-гаджета да стоят в различни стаи на втория етаж. Или ще са заедно двамата или в общо помещение с другите.
Ако са бягали най-логично ми се струва да са заедно.
Ако са местени това ще се установи много лесно.
Може да е отишла до съседната стая да вземе нещо и затова да са били отделно. Примерно. Варианти колкото искаш. Няма смисъл да гадаем...

# 369
# 370
Те са били в различни стаи. Ако е бил със заглушител другите не са и разбрали какво се случва докато не е влязъл при тях.

В една от статиите в 24 часа пишеше (не че трябва да им вярваме на 100%), че Георги и баща му са застреляни в кухнята, след това телата им са преместени във всекидневната, където е била тъщата. Тя е убита на канапе или легло. На горния етаж - Нанси и Боби са били в отделни стаи.

В детската стая на горния етаж било открито тялото на Боби Иванов. Той бил убит с 3 изстрела в тялото и един в главата. “Синът ми е лежал проснат на средата на стаята с разперени ръце”, разказа пред “24 часа” майката на момчето Стефка. Нанси пък била в съседната стая на горния етаж, също простреляна с няколко куршума.

За оръжието

Стреляно е с оръжие 22-и калибър - т.нар. флоберов калибър, Диаметърът на куршумите бил 6,3 мм. Такъв калибър се ползва често при убийства на мафиоти - пистолетът е безшумен, а малкият куршум се смачква и е труден за балистична експертиза. Самият калибър обяснява и множеството изстрели - подобен куршум е много лек, лети с ниска скорост и с един изстрел може да убие човек само в сърцето. Смята се, че раните в главите на жертвите пък са контролни, които убиецът направил за всеки случай. Гилзите по пода пък говорят за поне 3 пълнителя - пистолет с 22 калибър има между 10 и 12 куршума.

# 371
По няколко куршума за всеки, и контрола в главата, не се изстрелват за секунди. Презареждането е близо половин минута само. Да, шок, но не всички се парализират от ужас. Отвръщаш, пазиш детето си, крещиш. Това са млади, дейни хора, които не виждат оръжие за първи път. Ако е бил един убиецът, е бил много опитен, бърз и овладян, а това автоматично отхвърля афект, ревност, драма.
Контролата в главата може да е след като е застрелял всички с по няколко куршума. Peace
Ние си гадаем, пречупвайки всичко през нашите си реакции в дадена ситуация, но хората сме различни, едни ще скочат, други може и в ступор да изпаднат.

# 372
  • София
Ако са били в различни стаи, възможно ми се вижда да е един човек. Но трябва да е бил много мотивиран да го направи. Ние сега си гадаем, но сигурно има много неща, които не казват и е логично.

# 373
Аз пък се зачудих - този Росен Ангелов ако е невинен, логично е да се яви в полицията, след като го обявиха за издирване. Поне аз така бих направила - няма логика да се укриваш за шесторно убийство, ако си невинен... Thinking

# 374
В местенето на телата не виждам никаква логика. Защо му е и на професионалист и на аматьор да го прави?
Предполагам, че всеки средностатистически полицай знае как изглежда "естествено" паднало тяло и това няма да ги забави особено много.

Общи условия

Активация на акаунт