Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 175
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Било е планирано и според мен, само че жертвите не са били заплашвани или поне не са се чувствали като такива.

# 346
Ами май това е засега версията - бившия сам, от ревност.
Но тя първата версия беше, че е жената, пак сама.

Е, не вярвам да са си го поканили вкъщи, за да го убиват.

На мен ми е средностатистически профил на обикновена жена. Тези тежки думи и мъдри слова с картинки са много популярни из ФБ в една среда.
Може да не са го поканили, за да го убият, но са се събирали по повод някакъв "проблем".

# 347
Те са били в различни стаи. Ако е бил със заглушител другите не са и разбрали какво се случва докато не е влязъл при тях.

според мен не е бил един човек, това да не е Рамбо!
Има логика, но ако не бъркам казаха, че са убити с едно оръжие.

# 348
Щом може да се направи чадър за човек доказан престъпник и да му се позволи да избяга и укрие, значи не са замесени само хора от простолюдието. Какво тогава ги спира да убият, ако трябва да се прикрие нещо? Но сега ще ни пробутат някоя битова сцена.
https://trafficnews.bg/traffic-tv/plovdivska-sleda-ubiistvoto-ne … azstrelian-92710/

Това видео се оказа доста интересно.

# 349
  • Бургас
Забравяте, че от петимата в къщата само бабата е била сравнително беззащитна. Няма как необучен сам човек, каквито и бесове да го гонят, да се справи сам с трима (!) здрави, прави мъже, и то с пистолет. Онези масовите убийства в чужбина са с автоматично оръжие, разликата е огромна.
Върти ми се една отвратителна мисъл в главата. Ако са убити погрешка? Прилича  на поръчка твърде много, от години се "внасят" изпълнители за такива задачи. Едва ли някой уточнява- убиваш трима, трима - не, по скоро се дава или конкретна цел, или - всички. И ако е чужденец, влязъл само за целта, не е невъзможно, колкото и брутално да звучи, да стане грешка.
Не ме съмнява, че има мафия и поръчкови убийства, а че това семейство конкретно е било на такова ниво, че да е потенциална цел на такова.
Разпечатка от телефоните на всички са имали 10 мин след сигнала за убийството, ако е имало каквото и да е уличаващо, нямаше да чакат три дни. Според мен и МВР са втрещени, та сега е ред на кризисни ПР арести. Дано не съсипят още животи.

+1
абсолютно съм съгласна, един човек да извърши това убийство е невъзможно, много неща няма да ни кажат нито пък ще разберем, и аз имам нещо в главата нещо от високите етажи .....

# 350
Аз смятам, че масата не е била сложена, защото са чакали Кети да се прибере. А тя е била с психопата, най-вероятно убита. Дори мисля, че е споделила със семейството си, че той я тормози и е решила да си изяснят отношенията. Но се е забавила, затова бащата е извикал сина си, за да се прибере и да я търсят. Дори смятам, че може и да я е заплашвал, но да са решили да се справят сами, не са очаквали такова развитие. По-скоро са си представяли да го "ступат"...

# 351
Забравяте, че от петимата в къщата само бабата е била сравнително беззащитна. Няма как необучен сам човек, каквито и бесове да го гонят, да се справи сам с трима (!) здрави, прави мъже, и то с пистолет. Онези масовите убийства в чужбина са с автоматично оръжие, разликата е огромна.
Върти ми се една отвратителна мисъл в главата. Ако са убити погрешка? Прилича  на поръчка твърде много, от години се "внасят" изпълнители за такива задачи. Едва ли някой уточнява- убиваш трима, трима - не, по скоро се дава или конкретна цел, или - всички. И ако е чужденец, влязъл само за целта, не е невъзможно, колкото и брутално да звучи, да стане грешка.
Не ме съмнява, че има мафия и поръчкови убийства, а че това семейство конкретно е било на такова ниво, че да е потенциална цел на такова.
Разпечатка от телефоните на всички са имали 10 мин след сигнала за убийството, ако е имало каквото и да е уличаващо, нямаше да чакат три дни. Според мен и МВР са втрещени, та сега е ред на кризисни ПР арести. Дано не съсипят още животи.

+1
абсолютно съм съгласна, един човек да извърши това убийство е невъзможно, много неща няма да ни кажат нито пък ще разберем, и аз имам нещо в главата нещо от високите етажи .....
И аз, ама не ме разбраха правилно...

# 352
Странно, че досега нищо не се спомена за родителите на Нанси и Георги. Журналистите разпитаха де що баба и дядо има в Нови Искър, чак и до сестрата на Кети в Англия стигнаха, но мълчат като комунисти на разпит за другите родители. Даже не споменаха трите имена на Нанси.
Възможно ли е този Росен да е баща ѝ?

Те са били в различни стаи. Ако е бил със заглушител другите не са и разбрали какво се случва докато не е влязъл при тях.

А може да са били заедно и докато убиецът убива някои от тях, други да са се опитали да избягат на горния етаж – Нанси и приятелят ѝ. И да са настигнати и убити там.
Фактът, че някои са застреляни в гръб, говори, че може да са се опитвали да бягат.

Както и да е, отговорите могат да дадат само разследващите. Какво, кога и как точно се е случило.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 20:36 от Как` Сийка

# 353
Не разбрах кое от двете е вярно - въпросният предполагаем убиец Росен е бивш съпруг на Кети и биологичен баща на Нанси или е съвсем друг бивш? Някой да разясни, моля!

# 354
Е, кой да е този някой? Само спекулации тук, а и по медиите.

# 355
Майката и бабата на Георги ги дадоха в сутрешния блок на Нова. Доста дълго интервю беше. Баща той няма, т.е. има, но не присъства в живота му.

# 356
Странно, че досега нищо не се спомена за родителите на Нанси и Георги. Журналистите разпитаха де що баба и дядо има в Нови Искър, чак и до сестрата на Кети в Англия стигнаха, но мълчат като комунисти на разпит за другите родители. Даже не споменаха трите имена на Нанси.
Възможно ли е този Росен да е баща ѝ?
Леле, Сийо, как ти хрумна! Нанси Иванова не е Ангелова.

# 357
И за мен е нереално един човек да убие толкова хора без да му се противодейства....
Малко хора биха скочили веднага срещу човек с пистолет, шокът от случващото се сигурно не е малък, а за  няколко изстрела са нужни секунди....

# 358
Не всеки носи името на баща си. Няма значение каква е фамилията ѝ.

Това че не дават информация не значи, че не са си направили проверките. Не са длъжни, а и не е добре за разследването да съобщават всичко на секундата. Лошото е, че журналистите пръкват всяко нещо, което открият, а колкото е по-пикантно, толкова повече подскачат от кеф, много им е зор какво е, сеир да става.
Останах без думи като видях репортаж, в който снимаха страници от тефтерчето. Такива хора са за съд.

А може да са били заедно и докато убиецът убива някои от тях, други да са се опитали да избягат на горния етаж...
Така е, всичко е възможно е.

# 359
Мен много ме е страх да си призная честно.

Не знам какви акции и опрерации провеждат от МВР, но като се сетя как се наакаха при акцията за заляването на някакви си обирджии на банкомати и нямам особени надежди да успеят да се справят в този случай.

Общи условия

Активация на акаунт