Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 182
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 330
Крайно време е да отворят Екстрасенски отдел в МВР. Там ще гадаят не по факти, а по снимки.

А, те си имат. Само че го наричат Институт по психология на МВР.  Laughing

# 331
Забравяте, че от петимата в къщата само бабата е била сравнително беззащитна. Няма как необучен сам човек, каквито и бесове да го гонят, да се справи сам с трима (!) здрави, прави мъже, и то с пистолет. Онези масовите убийства в чужбина са с автоматично оръжие, разликата е огромна.
Върти ми се една отвратителна мисъл в главата. Ако са убити погрешка? Прилича  на поръчка твърде много, от години се "внасят" изпълнители за такива задачи. Едва ли някой уточнява- убиваш трима, трима - не, по скоро се дава или конкретна цел, или - всички. И ако е чужденец, влязъл само за целта, не е невъзможно, колкото и брутално да звучи, да стане грешка.
Не ме съмнява, че има мафия и поръчкови убийства, а че това семейство конкретно е било на такова ниво, че да е потенциална цел на такова.
Разпечатка от телефоните на всички са имали 10 мин след сигнала за убийството, ако е имало каквото и да е уличаващо, нямаше да чакат три дни. Според мен и МВР са втрещени, та сега е ред на кризисни ПР арести. Дано не съсипят още животи.

# 332
  • София
Не следя случая, мярнах го днес и ми е много чудна тази работа с акцията. Какъв е този, как е свързан с убитата жена?

# 333
Бивш партньор, осъждан, излежал присъда. Не разбрах само кога е освободен.

# 334
Четох някъде, че го е зарязала заради Неделчо и той не можел да се примири. Звънял й, преследвал я. Маниак!

# 335
  • София
И бившия партньор, погледнете му физиономията😈 е в състояние да извърши и замисли убийствата.
Хайде де.

# 336
  • Sofia
Щом може да се направи чадър за човек доказан престъпник и да му се позволи да избяга и укрие, значи не са замесени само хора от простолюдието. Какво тогава ги спира да убият, ако трябва да се прикрие нещо? Но сега ще ни пробутат някоя битова сцена.
https://trafficnews.bg/traffic-tv/plovdivska-sleda-ubiistvoto-ne … azstrelian-92710/
Какъв чадър е направен и кои са тези извън простолюдието, които са му позволили да избяга?
Уникални теории се развиват...
Кви па толкова схеми в тая държава са правили тези клети хорица? Чадъри, мафии, конспирации...

# 337
https://www.24chasa.bg/novini/article/6646157
Възможно ли е за една селска фея ,местният тарикат да изтрепе цяла къща хора?!
То,либов,либов ,ама ...

# 338
  • София
Ясно, всичките са си близки там, кой знае какви далавери са въртяли.

# 339
Да замисли всичко може всеки, даже и най-красивите, да убие пет души в една къща с тридесет куршума, което е поне 4 презареждания, могат много малко хора, а още по-малко от тях имат такъв вид и носят белези от кръчмарски побоища.

# 340
  • София
според мен не е бил един човек, това да не е Рамбо!

# 341
A ако убиецът е трябвало да бъде жертвата?

# 342
  • В Космоса
На мен ми се наби на очи от профила на жената първо многото снимки на кучето, явна и силно  изразена любов към него - моето съкровище, кучешката ми любов, много го обичам и пр. И после ей тези послания:

Скрит текст:

Упреквам се, че и аз развивам сценарий пряко волята си, но адски ми се набиха на очи тези неща. Не трябваше да отварям профила.

# 343
Ами май това е засега версията - бившия сам, от ревност.
Но тя първата версия беше, че е жената, пак сама.

Е, не вярвам да са си го поканили вкъщи, за да го убиват.

На мен ми е средностатистически профил на обикновена жена. Тези тежки думи и мъдри слова с картинки са много популярни из ФБ в една среда.

# 344
Да замисли всичко може всеки, даже и най-красивите, да убие пет души в една къща с тридесет куршума, което е поне 4 презареждания, могат много малко хора, а още по-малко от тях имат такъв вид и носят белези от кръчмарски побоища.

И за мен е нереално един човек да убие толкова хора без да му се противодейства. Просто няма никаква логика, а още по-малко да мести труповете сам, да подхвърля тефтери и т.н. Този Росен изглежда доста зловещо, но май ще стане изкупителна жертва. Или ако е той - залагам на това, че със сигурност не е действал сам. Вчера разбрах за случая и стомахът ме свива всеки път като прочета нещо ново. Дано всеки убил понесе заслуженото му.

Общи условия

Активация на акаунт