Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 232
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 315
и каква е тази страст 10 години и то от педофил? мъжът на Кети е хубав или поне симпатичен мъж, а този е пълна отрепка и мн отблъскващ...не ми се вярва.  според мен, се бърза да се намери някоя отрепка, за да я обвинят и да не се илагаме пред чужденците.

Що ли ми мирише на същото?! Или подобно - пуска се престъпник, като му се дават пари и на роднините му и той се жертва за още няколко години у затвора, и вече има задържан.

# 316
  • На топло
Този боклук от снимката има вид на маниак.
 Какви килъри, мафии...😞

Отговаря 99% на профила убиец в този тип трагедии.
И физически е способен да избие толкова хора.

# 317
  • София
Какво ДДс бе хора? На койму бърка в джоба и интереса това ДДС, освен на държавата? ooooh!

Ко речи?

# 318
  • София
и каква е тази страст 10 години и то от педофил? мъжът на Кети е хубав или поне симпатичен мъж, а този е пълна отрепка и мн отблъскващ...не ми се вярва.  според мен, се бърза да се намери някоя отрепка, за да я обвинят и да не се илагаме пред чужденците.

Що ли ми мирише на същото?! Или подобно - пуска се престъпник, като му се дават пари и на роднините му и той се жертва за още няколко години у затвора, и вече има задържан.

Още няколко години?
За шесторно убийство присъдата е само една - доживот без право на замяна. Така че това едва ли са няколко години.

# 319
Според мен само ни замазват очите. Този изглежда подходящ да отнесе обвинението, както и да де похвалят, че бързо са го хванали.
Гръмна навсякъде в медиите снимката му, Ок-той е криминално проявен, в базата данни трябва да му имат пръстови отпечатъци, да ги сравнят с тези от къщата, колата ...

# 320
  • София
И според мен този с маймунската физиономия не е.
Някак си не виждам капацитет в него, виждам си стандартен затворник с не много ум.
Ще задържат някой, колкото да не се мъчат да търсят реалния виновен. :/

# 321
  • Sofia
Мотивът е личен! Щуротиите за ДДС-та и конспирации за мафии в Нови Искър са смехотворни. Това е абсолютно психопатска история и в основата е жената. Логично е, предвид това, че е убита извън къщата. Освен това, се е установило, че е стреляно с един пистолет. Коя е тая мафия и професионални убийци, които местят трупове, след избиването на всички, завеждат жената на друго място, хвърлят в кладенец - какво демонстрират и на кого?!  Какво иска да каже мафията с ДДС-тата или на "юристите в Нови Искър" с това? Смешно е!
Убиецът е един, абсолютен психопат и мотивът е личен!

# 322
  • На топло
Според мен само ни замазват очите. Този изглежда подходящ да отнесе обвинението, както и да де похвалят, че бързо са го хванали.

Ами да ви докарат тогава някой дядо от сицилианската мафия. 😐

# 323
Крайно време е да отворят Екстрасенски отдел в МВР. Там ще гадаят не по факти, а по снимки.

# 324
Какво стана с ддс кражбите, че не разбрах?

Фалшива следа.

# 325
Струва ми се, че този ще го намерят самоубит newsm78

# 326
Преди години онзи откачалник Деси от Пелово, който лежа в затвора за блудство и други мизерии, имаше карта на сътрудник на МВР, издадена с благословията на Татарчев.

# 327
Щом може да се направи чадър за човек доказан престъпник и да му се позволи да избяга и укрие, значи не са замесени само хора от простолюдието. Какво тогава ги спира да убият, ако трябва да се прикрие нещо? Но сега ще ни пробутат някоя битова сцена.
https://trafficnews.bg/traffic-tv/plovdivska-sleda-ubiistvoto-ne … azstrelian-92710/

# 328
Струва ми се, че този ще го намерят самоубит newsm78
  Това беше следващото нещо, което щях да напиша ...или ще окаже съпротива при задържането и ще се наложи да го застрелят..

# 329
Вероятно намереният мобилен тел.на Кети, в който са видели последните й разговори, може би и есемеси, ги е насочил към Росен. Направи ми впечатление, че жертвите са ликвидирани с по 1-2-3 куршума. Само Неделчо е гръмнат с 10. Това говори за ненавист и жажда за мъст.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 19:58 от Шушон

Общи условия

Активация на акаунт